С шкембе си е най-добре 8

• 32 300
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Мери с теб съм мила, и с пълната вяра че всичко ще е наред  Hug

# 392
  • Някъде там...
Мерри, много стиснати палци и от нас имаш!  Praynig

ksd_g,  за съжаление страхът е неизменна част от бременност след загуба.  Hug Няма как да го изгоним напълно, но все пак е хубаво да го изолираме поне отчасти. Намери си занимание, което да те отвлича от черните мисли - хоби, книжки, филми, ти си знаеш какво би ти било интересно. За контракциите те разбирам напълно, бях с такива от 17 г.с. до края. С по-старателно лекарско наблюдение, подходящите лекарства и повечко лежане се избутва до щастлив финал. Аз си докарвах контракции и от страх и безпокойство. Попитай лекаря си може ли да взимаш нещо успокоително, аз пиех глог, мента и валериана.
Важно е да следят състоянието на маточната шийка щом имаш контракции. Ти роди в 32 г.с. нали? Извинявай, но не помня причината за преждевременното раждане. Embarassed Ако е била цервикална недостатъчност, още повече трябва да се наблегне на следенето на маточната шийка. Ако е било заради инфекция, прави редовно изследвания - кръв, урина, влагалищен секрет. На мен поне постоянните изследвания и прегледи ми даваха някакво спокойствие, че поне каквото зависи от мен правя.
Гушкам те!  Hug

# 393
Някой има ли връзка с Мерри? Дали вече не минало секциото? И да няма кой да ни донесе вестта.

# 394
Оф ами аз доколкото знам от нея трябваше около Коледа да се сдобие с бебка, едва ли накой има връзка с нея, май ще чакаме тя да ни се похвали Confused

# 395
  • Варна
Момичета, имате поздрави от Мерри! Кротува си в "Майчин дом" София, в очакване на секциото си на 28.12. Чувства се добре, но последните дни на очакване са най-досадни.

# 396
 Благодаря Лилибонче! fingerscrossed до 28-ми!

# 397
Лилибонче, благодаря, че ни даде информация. Знам, че най-накрая времето минава най-бавно. Няма начин обаче. Кураж на мама,а скоро ще получи прекрасен коледно-новогодишен подарък!

# 398
мерри стискам палци мила всичко да е шест на 28 да получиш най големия коледен подарък ,Лилибон ще чакаме благата вест от теб. Hug

# 399
Сигурна съм, че на тази Коледа ще има още много чудеса и едното, ще е това Мерри да гушне своята рожба. Късмет миличка Hug, стискам ти палци всичко да е по мед и масло, както се казва Simple Smile.

# 400
Сигурна съм, че на тази Коледа ще има още много чудеса и едното, ще е това Мерри да гушне своята рожба. Късмет миличка Hug, стискам ти палци всичко да е по мед и масло, както се казва Simple Smile.
Hug Hug Hug

# 401
Цитат
Благодаря Лилибонче!  до 28-ми!

Peace Praynig Praynig Hug

# 402
Лилибон, мерси за онформацията и за поздравите!Мерри, още малко потрай, важното е че стигна до тук! Едната от двете ми най-добри приятелки е родена на 28.12

# 403
 Тъкмо и аз се чудех за Мерри и мислех да й звъня, пък влязох случайно тук и прочетох. Оше малко останало, скоро ще дойде най-щастливия момент и ще се гушкат. Стискам силно палци!!!

Защо аз кат съм бременна тая тема хич не върви???? Я тук бременните строй се-преброй се!

# 404
Искам специално да пожелая на всички активиски от тази тема само хубави неща да се случват с тях и да получават окуражителни ритници откъм коремните си области. Да бъдат закриляни и да се сдобият с най-безценното на света - жили и здрави дечица, когато наближи терминът!
Всички, които трябва да попълнят редиците тук, да се присъединяват по живо, по здраво! И за тях се отнасят тези горните неща!
Ники, Ритко, Мерри, Галя, Кремчета, Кенга, Диманче, Ася Димитрова, Марги, Золла, Тъжна мама, Николина Пиколина, Исе, Рени ...  Heart Eyes Praynig Hug

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 15:09 от рони

Общи условия

Активация на акаунт