Системен побой

• 7 185
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
А, моля Ви се, кой Ви кара да правите каквото и да било или да помагате? Просто можете да замълчите, по-уместно би било от коментари - тая не е в час, проста е, луда е.

# 91
  • Варна
О, твоите са далеч по-смислени, без съмнение. Във форум е пусната тема. Мога да си кажа мнението и не си ти тази, дето ще ми каже да мълча. И много смисъл има даже в мнението на tickle. Ама друго си е да се хванеш за думата и да се правиш на важна.

# 92

Не може да си го казвате.  Grinning
Вие по принцип не вярвате, че има такива случаи, какво можете да кажете? Добре, че била Ерика, да Ви развали рахата и да разберете за такива случаи.
Че и да квалифицирате кой бил в час и кой не.  

# 93
  • Варна
Бе ти четеш ли изобщо? Май не. Всъщност убедена съм, че не Stop
Не си прави труда да ми отговаряш.

# 94
Бе ти четеш ли изобщо? Май не. Всъщност убедена съм, че не Stop
Не си прави труда да ми отговаряш.

"Бе аз', "бе ти" не е същността на темата.

# 95
За никое дете не е добре да вижда как майка му е боксова круша . В този смисъл жената вкарва и децата си в неадекватна ситуация , заради любовника . Затова се появиха такива мнения за нея .

# 96
Оф, Ерика. Дай бе жена, пусния тая малката тук при нас.

# 97
Намерих кой е кретена и намерих коя е любовницата
После? Идеи?
1. Разговаряла си с битата жена, изложила си и гледната си точка- тя иска от теб друго: да имаш едва ли не магическа пръчка и да върнеш нещата в хубавото старо време...Не вдява къде точно и е проблема и си мисли, че ако не е малката, няма да е някоя друга...Съветвам те повече да не се месиш, за да не стане така, че да бъдеш обвинена после за погрешни действия и че си "съспипала всичко"- щом жената не вдява, че единственият виновен е мъжът и, значи лесно ще реши, че и твоята намеса е виновна за разпада на семейството й...
 2. Намерила си профилите на мъжа и "малката"- няма абсолютно никакъв смисъл да се намесваш там, това вече са абсолютно необвързани с теб хора и биха могли да ти направят проблем за намеса в личният им живот...
 Най-разумното, което можеш да направиш за приятелката си, е да се опитваш да и покажеш, че ИМА И ДРУГ ЖИВОТ! Свържи я с хора, които са минали през подобно нещо, но са осъзнали грешката си да се залъгват, че друг път за тях, освен да търпят, няма...
 И искам да допълня- стига с тези "Анимус", опирала съм до тях, всичко там е платено( и освен това ужасно скъпо!), безплатно е само дърдоренето по телефона им тип "тел на доверието"- в случая и да се обади пребитата жена, само ще я оставят да си сподели болката, и това е...
Не знам в Анимус платено ли е,но в Център Надя не е платено.Някой беше пуснал телефон.
А като виждам възрастта на дъщеря и наистина може да се наложи скоро да я пази от него!

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 19:24 от avgusta21

# 98
  • на брега на морето
Ерика, извинявам се, седи си на дупето.
Може да е тъпа, малоумна, умствено изостанала, проста, дебилна, грозна, ненормална, може всякаква да е. Трябва да я бият ли?
Принципно не приемам човек да бъде бит, камо ли пребиван. Накарайте мъжът Ви да ви удари една тупаница, така, че да Ви посинее окото. Знаете ли колко жесток трябва да е ударът? Представете си какво преживява един зверски пребит човек.

Жената може и да не е тъпа, малоумна и т.н., но е страшно издръжлива.
Дъщерята 16 годишна, ами ако утре оня я подпука да я ...
Знам какво преживява пребита жена - мъжът на моя роднина счупи
долната й челюст, месеци седя с някакви скоби по устата, яде и пи със
сламка и още е при него.

# 99

-----------
Тая по кое време е на линия ,е в момента я няма
А хубосника и той ли е там
Дай го и него
Каква полза?!?Ако се намесим при тях със сигурност ще и навредим повече!Кой знае какво ще и направи!

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 20:19 от Erica

# 100
-----------------
Тая по кое време е на линия ,е в момента я няма
А хубосника и той ли е там
Дай го и него

гледам сега е он лайн, а убавеца ти го давам на ЛС, че има снимка и май няма да е много коректно да го изплющя тук  Rolling Eyes
Точно това се надявах да избегнете - какво мислите, че ще постигнете? Ще тормозите младата и тя ще остави мъжа на мира? Ще ги наспамите и двамата и нещата ще се оправят? И край на побоищата? Най-много младата да се оплаче на мъжа, че жената го разнася из форумите, мъжът ще се вбеси и най-вероятно ще я ступа отново. Мислете преди да правите нещо, моля ви се. Това не е конструктивна помощ. Това е размътване на водата, колкото да си кажете, че сте направили нещо и после какво? После жената ще си го отнесе от изнервения побойник, а тя очевидно няма намерение да променя нещо щом не вижда проблем в побоищата... А и не виждам защо трябва да се месите в отношения от типа кой на кой се свалял и кой с кой изневерявал. Ако не се сваля с тази, ще е с друга. Нали идеята е да се спре системния бой, преченето на свалките по какъв начин ще помогне?

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 20:20 от Erica

# 101
  • out of space
права си Мейси, ще редактирам  Embarassed

# 102
  • София
Единственото което ми хрумва е Закрила на детето, поне децата да не стават свидетели на подобни случки.

# 103
  • София
Майката да си търпи - личен избор, НО децата да гледат - против съм! Това надали би било техния избор!

# 104
Сега говоря по скайп с нея. Показа ми децата си, момченцето е на около 6-7, момичето на около 16-17

Жената преди 4 г е загубила съпруга си, децата са й били почти бебета. Единственият баща, когото познават е сегашният хубавец. Нямат представа защо мама е била в болница....

Малкият е бил на 2, почти бебе, да, а голямата?

Ти пишеш, че "децата не знаели защо мама е в болница", нали?

Значи за момента децата не съзнават и не знаят какво се случва. Сигурно я бие като ги няма. Но момичето не е малко, съвсем скоро може да стане пречка.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт