- да ти растат все така хубави!
и то на страшна дандания - въобще не му пречеше ни музика, ни хорски викове. Пак го прибираха към 10,30, а ние си обикаляхме до към 12-1 часа. Въобще не мога да се оплача от детето ми, много добре се държа на морето. За награда му купих банси за догодина
Дано бързо да отмине този период 

През ноща и сутрин е добре, но от обедното кърмене почват някакви истерии, пъчене, рев и изобщо не иска да захапва зърното. Особено на едната гърда, то и на другата толкоз ама айде, излъгва се за момент. Какво ли не пробвах, стигнах до там да се цедя и да предлагам с шише, с лъжичка- не иска и това е.
Четох статии в библиотеката в "Кърменето", ми не се разпознах никъде конкретно. От всички проблеми по малко са се смесили при нас.
Никога не съм се замисляла, че в даден момент нещо няма да е наред, след като кърмих каката година и 4 месеца.
Дано скоро отмине този период и излезем от това положение, че ще се побъркам. 

Преси е гигантче в сравнение с Катерина, но нали е мъж, трябва да е едър и силен за да защитава гаджето си от натрапници
Радвам се, че публикувате тук снимки за да им се порадваме всички. Как растат като гъбки само...
Аз имам няколко въпроса:
Но според педиатърката е по-добрия вариант! Чесно да си призная направо изпитвам ужас от утрешния ден....
Голям е сладур и като се разприказва не смея да го закачам, все пак се надявам той да е печелившата страна в спора! 
Всички сте супер!
А като се приберем в къщи - кърмене и след това - игрички. Вече е много контактен, постоянно иска някой да му говори, да си играе с него, да го докосва, милва, гъделичка, а той се залива от смях и гука - е, как да му се сърдя, че умирам за сън?
Като му омръзне, почва да се криви и тогава пък иска гушкане, и ако го оставя самичък, следва рев. Като заспи за час, се превръщам в Гонзо Виелицата и гледам да свърша всичко накуп.
И така до вечерната разходка. Докато се огледам, и денят минал ... Всъщност, какво ли ви обяснявам - нали всички сме в братството! 
за всички, спете сладко с кротки бебоци, да имате сили за тях утре! Препоръчани теми