Отговори
# 210
somebody, и ние вкъщи всеки път се дивим на снимките на Андреа и на това колко прилича на Богдан!

С ЕБХ-то нещо изоставаме след силното начало, защото като сме навън непрекъснато и няма много възможност...

Супер е клипчето на Стефан - нашият още не може да гука така продължително, а само инцидентно Simple Smile!

Поздрави на всички!

# 211
Момичета, къде изчезвт тия снимки от първа страничка? И моята я няма в нито една от темите?!!?

# 212
Оле, днес голямо мъртвило във форума, къде сте всички???!! newsm78

Попаднах на две уникални клипчета с бебета в нета, да ги споделя с вас http://www.youtube.com/watch?v=sDocL7AfIRo&feature=related  просто уникално бебе[smilie=smile3521.gif] rotfImao, да не си на мястото на таткото Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=RRIhmhfSl-s&feature=related  Laughing

Да похваля Андреа от няколко дена повръща по много малко и не на всяко хранене, явно израства проблема и почна да яде  повече, днес изяде за първи път 150мл адапте/досега беше или 60 или 90/, все  и е малко при положение, че беше  и на гърда, добре поне, че ми е ящно детето  и не отказва от никаде, и с лъжица пие мляко и от гърда и от шише, без претенции е ,важното е мляко да пуска, също така хапе носа на баща си, мисли го за цица Mr. Green!!

Да ви питам ,вашите бебенца,като акат, реват ли, вчера  и днес преди да се изака беше голямо напъване по няколко часа , почервенява, пък не е твърдо, направо си беше ,като разстройство и двата пъти и както се изака се успокояваше на мига???!

ДНес ходихме да и купим няколко долни бодита , установих, че има вече умалели на дължина, иначе всичко и е все още широко, но ги опълва на дължина! Party

За гукането  и Андреа гука само инцидентно! Flutter

Да ви питам вашите бебенца, като ги обрнете по корем могат ли да си вдигат главата, Андреа още не може, пък иначе си я крепи на рамото??!!!

Това е от мен и хайде мами, бъдете по-активни! Лека вечер!! Heart Eyes

# 213
Здравейте момичета. Не пиша, но чета от време на време. Не знам как се оправяте, аз нямам време за компа. Храненето ни е все още проблем.
херния - Дали сте обсъждали, но да споделя и призова момчешките мами за обстойно преглеждане на тестисите. На нас ни откриха херния, която ще се оперира след шестия месец. Често се срещала.
За гукането-Слав се смее и гука съзнателно от началото на втория месец, а  още от родилното много се усмихва, на мама душичката. Много ще е бъбрив и общителен.
тази вечер се побърка от рев и не разбрах от боба ли който си позволих да ям или хернията го боли. Лека нощ на мами и бебоци.

# 214
  • София
Здравейте, момичета и бебчовци. Благодаря за хубавите думи на somebody и Катеринка за снимките на Калина. Вашите бебоци също са много готини. Катеринка видях снимките на близначките, ми те направо са мацки и половина, много мигачи хвърлят още от сега, ще са касоразбивачки на пачки.
somebody- твоята мацка е супер! Страшна снимка си имате на аватара, много е джиджана.
LEILA BEL- когато за първи път видях снимката на Йоана със синята рокличка, много се смях защото първото нещо което ми напомни бе, монахинята от филмите на Луи дьо Финес, винаги съм и била супер фенка, та това малко джуджолейче е истинска принцеска, и има страхотно чипо носле, да ти е жива и здрава.
Танка 80- вие не на последно място имате най-сладките бузки на света, дудунка голяма сладурана. Та като гледам ще сме мацка до мацка, така де ще има да ни гонят момите, та знаели се.
За гукането- от доста време, може би седмица си гукаме самички в леглото, голяма закачка е. Кака Маргаритка вече я снима с камерата, защото всеки ден издава нови звуци. Гукането ни е интересно, и го правим сутрин рано или когато сме се наяли и надули много пупата, та показваме че сме сити. Joy

# 215
   Вчера не ни беше ден  Sad От къде да знам че гроздето провокирало ужасни колики Tired Горката ми бебка,като се загърчи,не иска да суче,не беше яла 6 часа  #Crazy Побърках се...
Отидохме при личната и тя успокои топката,че стомахчето е силно раздразнено и не е нищо опасно,но бях яхнала метлата afwitch
  От няколко дена и текат едни лиги,прави мехурчета...оказа се че венецът и е подут  на двата предни зъба smile3555 и тя ще е като мен,имала съм зъб на 4 месеца tooth
  Пожелавам ви  един прекрасен ден!!!Вчера се замислих как лятото се изниза  като пясък между пръстите  ..дано есента да е продължителна и да има циганско лято    Nature Partly Sunny  ,така не ми се затваря в къщи   Tired. Да се наслаждаваме на всеки хубав летен ден   love001

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 07:57 от LEILA BEL

# 216
  • СТАНДАРТНО.
Добро утро, момичета! Пожелавам ви една прохладна и спокойна лятна седмица Simple Smile

# 217
Добро утро, момичета!

Днес стават 6 години откакто сме щастливо семейство! Почерпете се за наше здраве!

Миналата година за 5-тата ни годишнина ходихме за 1 уикенд на един замък, където отпразнувахме много романтично.. И подаръкът ни не закъсня - Стефан го направихме в замъка! Дано неговият път в живота да е също толкова красив, както мястото, на което беше заченат Simple Smile

Лейла, много хубаво си казала да се възползвате от хубавото време - тук вече есента дойде, от вчера духа вятър, днес вали и дъжд и е 15 градуса... Но аз ще опаковам Стефан добре и ще яхвам улиците. Лошото е, че вече няма да има 10-км разходки, и ще трябва да се прибираме на закрито за манджа Sad... Но след 3 седмици се прибираме в БГ и се надявам да си удължим лятото!

В тази връзка, софийските момичета - давайте да се организариме за една бебешка среща септември месец Simple Smile На мен Борисовата градина ми е супер удобна! Дано и времето да е хубаво през септември!

Стефан не само че гука, ами и вече се обръща! От няколко дни като го сложа по коремче, се обръща по гръб. Обаче това го прави само като е гол, явно памперса/пелената му тежат и пречат. Иначе му правя редовномасажче, а от тези дни ще почвам и гимнастиката и той много се кефи. Гледам да му я правя сутрин, т.к. тогава е много активен и много реагира. Иначе вечер преди или след баня и вече време за сън и гледам да не го възбуждам много Simple Smile

Айде пожелавам ви приятен ден, хубаво време и много разходки!

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 08:42 от snowwhite

# 218
Наистина и аз като се замисля, август месец и той се изниза...дано есента да е приятна:)
Ние си купихме кантар и сега се мерим преди всяко хранене колко е изсукал, защото се притеснявам да не преяжда...
оказва се, че максимумът е 100...за съжаление
Честита годишнина snowwhite, кажи рецептата за успешен брак Simple Smile) ще празнувате ли?
аз си помислих, че коликите са отминали, да ама не...скроиха ми номер...два дни вече доста се мъчи горкото бебе

# 219
Ние се изгубихме 2 дена, но за 5 мин,. успях да изчета всичко. Що така не пишете  Crossing Arms

snowwhite, честита годишнина. Пожелавам ви още 15х6 години да сте заедно, да се обичате все повече и скоро на Стефчо една сестричка да му направите.  smile3525  Аз отдавна пък все се каня да ти кажа, че намирам много общи черти между моя Боян и твоя Стефан. Дори сега, като изгледах филмчето, на което "говори", все едно виждах моето злато - и като маниери е същият, и дори "гласчето" му е същото  smile3521  Големи красавци са и двамата  smile3508

В събота ходихме до селото, в което майка купи къща. Малкият си умря от кеф, защото му се събраха общо 6 часа возене в кола  Whistling  Спа като къпан, но за сметка на това ми го върна през нощта  Crazy

Най-накрая използвахме и столчето за кола, досега все ме беше страх, като си мислех, че ще му е неудобно. Но на него много му хареса, ето и две снимки как се е нахилил в него:

А вчера имахме гости, мого се накефих, защото отдавна не си бях говорила така сладко-сладко с някой, който е на същата вълна като мен  newsm47

Днес отлитаме за 2 дена на Ихтиман, нямам търпение да отида и да се наспя  smile3507

Лек ден от нас.

Забравих да питам - от няколко дни Боян мого се плюнчи, текат му лигички направо. Не е от глад, все бута и пръстите в устата (бибероната я плюе доста често вече) - мислите ли, че е възможно вече да му растат зъби    #Crazy newsm78

# 220

Честита годишнина snowwhite, кажи рецептата за успешен брак Simple Smile) ще празнувате ли?

Рецептата за успешен брак се крие в твоя ник, мила SheIsInLove!   bouquet Едва ли ще празнуваме като миналата година  Whistling, не ми се ще още едно след 9 месеца  Crazy...Но сигурно ще идем някъде на вечеря

snowwhite, честита годишнина. Пожелавам ви още 15х6 години да сте заедно, да се обичате все повече и скоро на Стефчо една сестричка да му направите.  smile3525  Аз отдавна пък все се каня да ти кажа, че намирам много общи черти между моя Боян и твоя Стефан. Дори сега, като изгледах филмчето, на което "говори", все едно виждах моето злато - и като маниери е същият, и дори "гласчето" му е същото  smile3521  Големи красавци са и двамата  smile3508

Гъди, верно си приличат Боян и Стефан. Само дето Стефан още бая мляко трябва да изяде, докато настигне Боян по размери - сега е около 5.200 и може би около 59/60см - ще го мерим в четвъртък по-точно. Ама много розово това столче  Laughing, ама пък как се е нахили сладко сладко Боян в него!

Още малко за масажа и гимнастиката - http://www.vbox7.com/play:7fb387c1

# 221
Не е розово, а е лилаво  smile3516

За размерите - даа, докрай ще държим рекорда. Ама аз и не искам да е кльощав, по-чаровни и симпатични са ми пухкавите бебета. А и няма човек, който да не му се радва, като го види  smile3533 

# 222
eeeeeee, най-накрая раздвижване из темата Hug

И ние се лигавим много, текат едни лиги, не е истина, прави и балони Mr. Green, сега ми  е на рамото и си дъвче китката и лигите ми текат назад по гърба Mr. Green, тя има две бели точки на венците,едно отдолу и една отгоре, ама се съмнявам да са зъби

Гъди що се притесняваш за столчета, аз и преди писах, че Андреа все в столчето вече се вози прикрепено за количката, не признава зимния кош за нищо, иска да гледа само, а ти го ползваш плюс това за малко, и аз мислех, че не и е удобно все ми е изкривчена някак си, обаче пък тя спи ,като заклана в това столче, явно и е много удобно!Пък и нали тези столчета се водят за новородени ,значи хората са си го измислили как е най-добре за бебето~ Пък и като гледам Боянчо, колко му е удобно и столчето си му е точно, Андреа е много по-изкривчена вътре-така, че не се притеснявай!

# 223
поздрав от нас към всички мами - надписа на лигавника Wink

# 224
snowwhite, честита годишнина все така щастливи и влюбени! Нашата Маги и тя прилича на вашия Стефчо и Яси като гледа клипчето на Стефчо му вика Маги... Joy
Нашата бебка и тя започна много да гука и да си бърбори и отдавна се обръща от коремче по гръб още от юли т.е.на 1 мес. и нещо и много ме учуди, като си гледах тефтера кака й се е обръщала така ча-ак на 5 мес./тя пък много късно се беше научила да се обръща, но за сметка на това на 6мес. и половина се изправяше на оградката в леглото и се разхождаше./Но наистина май памперса й пречи и като не е голичка драпа да се обърне но не успява. Вече сме 5700 и 59см.Не сме наддали много само 700гр. втория мес., а първия бяха 1300, ама така е като не й се яде през деня. Sad А напоследък и вечер взе да не се събужда и май вече ще преминава на режим през 3, а не през 2часа. При нас е немислимо дохранване-адаптето веднага го изплюва. Ами ще хапва колкото иска, то насила няма как да я накарам, явно ще е злоядка като кака си. Sick

Общи условия

Активация на акаунт