С ЕБХ-то нещо изоставаме след силното начало, защото като сме навън непрекъснато и няма много възможност...
Супер е клипчето на Стефан - нашият още не може да гука така продължително, а само инцидентно
!Поздрави на всички!
!
, да не си на мястото на таткото 

От къде да знам че гроздето провокирало ужасни колики
Горката ми бебка,като се загърчи,не иска да суче,не беше яла 6 часа
Побърках се...
и тя ще е като мен,имала съм зъб на 4 месеца
,така не ми се затваря в къщи
. Да се наслаждаваме на всеки хубав летен ден

... Но след 3 седмици се прибираме в БГ и се надявам да си удължим лятото!
На мен Борисовата градина ми е супер удобна! Дано и времето да е хубаво през септември!
) ще празнувате ли?
Аз отдавна пък все се каня да ти кажа, че намирам много общи черти между моя Боян и твоя Стефан. Дори сега, като изгледах филмчето, на което "говори", все едно виждах моето злато - и като маниери е същият, и дори "гласчето" му е същото
Големи красавци са и двамата 
Спа като къпан, но за сметка на това ми го върна през нощта 

) ще празнувате ли?
Едва ли ще празнуваме като миналата година
, не ми се ще още едно след 9 месеца
...Но сигурно ще идем някъде на вечеря
Аз отдавна пък все се каня да ти кажа, че намирам много общи черти между моя Боян и твоя Стефан. Дори сега, като изгледах филмчето, на което "говори", все едно виждах моето злато - и като маниери е същият, и дори "гласчето" му е същото
Големи красавци са и двамата 

А напоследък и вечер взе да не се събужда и май вече ще преминава на режим през 3, а не през 2часа. При нас е немислимо дохранване-адаптето веднага го изплюва. Ами ще хапва колкото иска, то насила няма как да я накарам, явно ще е злоядка като кака си.
Препоръчани теми