Отговори
# 45
  • СТАНДАРТНО.
Сега четох за залъгалките и аз като гледам рекламата и ми става гадно но като иска само нея какво да направя че на всичкото отгоре си хареса едни на Канпол и нищо друго не иска а тях сега не мога да ги намеря баща ми в Сливен намери само една такава и то розова синята вече я хвърлихме че взе да лепне и сега незнам къде да ги търся сума ти и пари дадох за други и не ги иска Simple Smile с характер от сега Simple Smile
  Ако имате в Бургас дрогерия dm потърси там, има доста неща на Canpol.

# 46
kusmet4e, нали не трябва да се ядат праскови  newsm78  А колко диня изяждам, нямаш си на идея, по цял ден преидмно с това се тъпча. А от 2 дена не съм яла сладко и той точно тогава се позапече.

Все пак се изака преди малко и така гукаше, докато му сменям памперса, че си представям как му е олекнало  Mr. Green

anjeelina, и Боян миналата седмица беше с разстройство, но аз изобщо не се притесних, не съм го водила на лекар, нито съм му давала нещо. Мина му от само себе си, а и на него нищо не му стана  Peace  Ако не е придружено с някакви други нерапзоложения, не мисля, че е нещо притеснително.

На Боян онзи ден му сложихме шапка към едно костюмче, за да го снимаме, опищя света. Ето една от злополучните снимки, да се посмеете малко  Joy  Прилича ми на някое от джуджетата на дядо Мраз  hahaha  А на другата е в апартамента на нашите, с Балки, който пазеше пред кошчето (вчера ви разказах за това)  Whistling

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 13:31 от Gydelichkova

# 47
Gydelichkova  при нас се случи почти същото преди 2 -3 дни. Аз установих, че е от капките Саб симплекс се запича. Спрях ги, дадох му Еспумизан и всичко се оправи. Май и ти беше споменала, че му даваш Саб симплекс. 

# 48
Оп, здравейте мамчета!
Какви са тия глупости, че някой бил лош и т.н.?!?! Момичета,както казва Катеринка- това е най-трудната "професия" с която се захващаме, защото за нея, колежи и университети не същуствуват, дори и да има училища за родители, те могат да ни научат само на това, което вече знаем! Истинските спънки, тревоги, трудности, както и радости, ги преоткриваме с всяка мимика, усмивка или сълзичка в очите на нашите деца. Родителстването ще си го учим цял живот и пак няма да знаем всичко- и 20 деца да отгледаме! Това, че понякога ни идва да крещим, да бягаме или да се осамотим, или пък сме одраскали без да искаме детето- не ни прави лоши! Случвало ми се е и двамат да реват едновременно, след баня, нахранване, игри и приказки и знам, че има още нещо което мога да направя, но не се сещам, тогава и аз ревнах, поревах си няколко мин. и си помислих, че тези деца имат нужда от силни, но и емоционални майки. Никога няма да можем да дадем на детето си всичко това, от което има нужда, но поне можем да бъдем истински с него! То трябва да ни познава такива каквито сме, а не такива каквито трябва да бъдем по книга! Всяко начало е трудно, а с децата ни всеки един миг е ново начало! Когато обаче всяка трудност е последвана от усмивка, детски смях и блясъка в невинните им очички, забравяме "трудното" вчера и се зареждаме с нови сили за "усмихнатото" утре!
Напоследък се опитвам да осъзная, отговорностите, с които се сдобих преди почти четири месеца, както и това че съм майка, та и от там идват всички тия мисли нахлуващи на периоди в напоследък доста обърканото пространство в главата ми  Crazy
Та да продължим по темите:
За запека- много интересно вече трети ден само както сложа гърнето под дупето на Коко и той си свършва всички работи, с които се е мъчил през последните 12часа  Laughing Криско не се "освобождава" толкова лесно, но явно и той започва да свиква с цвета на гърненцето, та и той ме изненадва вече два пъти  Grinning Ние си продължаваме на Апатамил и сме си доволни. В дневното меню сме включили и по няколко лъжички плодови пюренца следобед м/у храненията, за сега даваме само банан, сливи и по малко круша. Сливите само Коко ги обича, но пък другите две и двамата си ги хапват с голяма охота и после са много доволни и усмихнати!
За килограмите- аз също не кърмя, но вече си гоня предродилното тегло- когато имам време хапвам определени неща и то в режим, но определено не смогвам да съм постоянна, незнам и кога ще ми остане време за фитнес, но... някой ден знам, че отново ще се харесвам и ще се чувствам по-комфортно  Praynig
За приятелите- определено ми се посмени доста обкръжението, но не мога да кажа, че спряха да ми се обаждат, просто когато излизаме заедно темите които ни вълнуват са различни! Лошото е, че долавям изкуствено "радване" на децата, а не навиждам лицемерието.. но пък и не съм и очаквала, че когато се появят двамата мъже в живота ми-нищо няма да се промени. Радвам се обаче и се забавлявам с хората, които ме обичат и през каквото и да минавам те винаги са до мен! Това ми стига!
Честита месечинка на Данаил на kusmet4e!
Пък ние вчера, вдъхновени от Близначкова, решихме да скокнем до Рилските езера, за съжаление не случихме на слънчево време, но пък си направихме една страхотна и прохладна разходка! Децата спаха през цялото време в кенгурата. По късно ще пусна и снимки...че сега нещо не работи сайта  newsm78

# 49
  • варна
Бебе Борис си иска кърмата през час и половина, но го прави и при разходките...вие спите ли повече, когато се разхождате...ние си ревем от няколко дни доста и не признаваме ни разкодка, ни нищо - щом ни наближи часа и...отваряме гърлото...а мамчета са ми споделяли, че при дълги разходки - и по 4, 5 часа не се будят бебоците.

# 50
Късметче мерси за отоговора ще трябва да поразпитам Simple Smile
Гъди той първо пипна другия вирус и като почнахме лекарствата и тем подобни почна и разстройството и това ме притеснява че е болничък а и вече 4-5 дни е така а Боянчо е голям сладур пу-пу нашия Гошко също не обича шапки  Mr. Green

# 51
Късметче, да ти е живо и здраво детенцето.
Рая, аз се чувам често с моите приятелки, но в интерес на истината по-рядко се виждаме.
Оо, аз се опитвам да оправя багажа, но само като гледам колко е много се чудя как ще го поберем в колата. То само като сложим количката в багажника и той е пълен, а отделно са неговите дрехи, нашите дрехи, хавлии, одеялца, пакет памперси, козметики #Crazy Иска ми се да взема и шезлонга му, че в него спи много добре, но просто няма къде да го сложим. Сега го кърмя и се надявам да заспи, че да продължа с багажа.
Ди, много хубави неща си написала Hug

# 52
  • СТАНДАРТНО.
kusmet4e, нали не трябва да се ядат праскови  newsm78  А колко диня изяждам, нямаш си на идея, по цял ден преидмно с това се тъпча. А от 2 дена не съм яла сладко и той точно тогава се позапече.
  Не знам защо не трябва да се ядат праскови, ако е заради мъха - аз хапвам нектарини, те са голи  Mr. Green А акитата ви меки ли са, или са твърди като при истински запек? Моя Данаил и той понякога не може да се изака, помагам му с термометъра, но акитата са си направо редки, което ми говори, че по-скоро става въпрос за по-мързеливи черва, отколкото за истински запек.

# 53
Здравейте момичета Simple Smile))
Гъди .. големи сте бонбони ... Ама и аз на мойта като се опитах да и сложа лента та Беше голям рев

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 14:44 от kokitka

# 54
Здравейте и от нас!

Коментирате храненето - аз си ям и праскови, и мляко, и сирене изяждам доста големи количества. Стефан не е показал никакви признаци да не харесва това, което аз ям  Mr. Green
А относно кг и времето - аз ставам много рано с него - към 5ч, после той си доспива от към 7 до 8.30 и аз тогава правя коремни преси, и разни други упражнения...Имат видим ефект, както и 10/километровите разходки всеки ден! Като кг, имам да свалям още 3-4 кг за да съм в оптимална форма (не до кг, които бях преди да забременея, т.к. слагам +2кг за наедрелите ми гърди Mr. Green), но определено фигурата ми много се стегна, целулита изчезна, даже плочките на корема бавно се завръщат!!!Но и спазвам определена диета - само плодове и млечни продукти, т.е. много ябълки, праскови, диня със сирене, кашкавал, кисело мляко...а уикендите си позволявам сладоледче със Сашо Simple Smile Кърмата по никакъв начин не се повлиява от диетата ми, единственото, което правя, е да пия много вода!

Но си давам сметка, че успявам, т.к. Стефан е много спокойно бебе, спинка си по цяла нощ, нищо че се храни поне по 2 пъти нощем, изцяло на кърма е, т.е. не стерилизирам шишета (дори нямам никакви шишета дето се вика за срам), а и вкъщи нито готвя, миялната мие чиниите, пералнята пере, а сушилнята суши. Също така не гладя - само пелените му за многократна употреба...Предполагам, ако беше по-неспокоен, нямаше да ми е толкова лесно и да ходим по разходки, и фитнес да правя вкъщи...

Което ме навежда на мисълта, че в София е толкова трудно да се излиза с количка...И съм много доволна, че тук навсякъде е достъпно - тротоари, магазини, метро, автобуси...Аз обикалям из целия град, виждам се с приятелки, без проблеми си се качвам на метро, автобуси и т.н....

Пристигна ни шезлонга на Фишер Прайс - май го харесва засега...Не спи, а се кокори, ама вибрацията го кефи. Доволна съм че взехме по-простия модел, само с вибрация и обикновени дрънкащи играчки, без музика и светлинни ефекти (като Рейнфореста), т.к. играчките дрънкат и той целенасочено размахва ръчички, да ги дрънка - та така се тренира!

Вчера бяхме цял на плаж - ето снимки от плажа

А, заспа в шезлонга  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 15:24 от snowwhite

# 55
Ох искам да Ви попитам нещо - като родих лохиите ми текоха 30 дни, 10 дни по - късно ми дойде цикъла, вървя си ми нормално (както преди) тъкмо мислех да отида на преглед при док и днес, една седмица откакто ми беше спряло пак ми дойде.  На някой от вас случвало ли му се е .... ? newsm78  Това ми е второ раждане, с първото не  беше така та сега се притесних дали е нормално. А при док. ще отида като ми спре.

За гимнастика - свалила съм си на Синди Крауфорд гимнастиката, но нещо се притеснявам да я почна, ще изчакам да минат поне 2 месеца от раждането, че така ме е страх да натоварвам толкова скоро корема. Иначе като кг. имам да свалям още 3- кг. Общо взето изглеждам добре, само дето стомаха ми е мек и леко увиснал, и дупето ми има нужда от стягане но има време и за това.

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 15:49 от biskai

# 56
Бискай, аз точно на Синди the New Dimension правя - тя е за след раждане. Аз почнах точно 6 седмици след секциото ми  Peace

# 57
snowwhite щом толкова скоро след секцио си започнала значи няма проблем и аз да започна по - скоро,  да не чакам още две седмици  Laughing  Аз преди съм ги правила тези упражнения и наистина с много добри резултати. Успех ти желая  Hug

# 58
Бискай, аз откакто съм родила едва вчера нямах абсолютно никакви гадости/то не бяха лохии,цикъл пак лохии и т.н. /.И при мен е второ раждане, с голямата ми дъщеря ми тече към 20 дни.Надявам се и аз да успея вече  да отида на лекар.
За килограмите от качените 25 кг.през бременността ми останаха 5 кг. без никакви диети и гимнастики.Не искам повече да отслабвам ,но мисля да започна да правя малко коремни преси.
anjeelina дано бързо да оздравява малкя Гошко,че това да болно детенцето  е най - лошото.
Рая , това с приятелите май всички го усещаме.С първото дете ми беше адски криво,а сега със второто съвсем се усеща самотата и промяната на обкръжението ,но един ден всичко ще си дойде на мястото.Все пак нормално е когато интересите се разминават.
Ди  Hug
snowwhite малкия е голям сладур  Heart Eyes

# 59
Здравейте мами! Отдавна не съм писала, нямам и много време да чета, затова се надявам всички заедно с бебчетата да сте добре!
Аз имам един въпрос, който всеки път се каня да го задам и все забравям -  та искам да ми кажете колко време трае изцедената кърма и при колко градуса, за да се ползва???
Трябва да ида на фризьор и затова искам да знам, мога ли да оставя изцедена кърма???

Общи условия

Активация на акаунт