с характер от сега
с характер от сега
А колко диня изяждам, нямаш си на идея, по цял ден преидмно с това се тъпча. А от 2 дена не съм яла сладко и той точно тогава се позапече.
Ако не е придружено с някакви други нерапзоложения, не мисля, че е нещо притеснително.
Прилича ми на някое от джуджетата на дядо Мраз
А на другата е в апартамента на нашите, с Балки, който пазеше пред кошчето (вчера ви разказах за това) 

Ние си продължаваме на Апатамил и сме си доволни. В дневното меню сме включили и по няколко лъжички плодови пюренца следобед м/у храненията, за сега даваме само банан, сливи и по малко круша. Сливите само Коко ги обича, но пък другите две и двамата си ги хапват с голяма охота и после са много доволни и усмихнати! 
Иска ми се да взема и шезлонга му, че в него спи много добре, но просто няма къде да го сложим. Сега го кърмя и се надявам да заспи, че да продължа с багажа.
А колко диня изяждам, нямаш си на идея, по цял ден преидмно с това се тъпча. А от 2 дена не съм яла сладко и той точно тогава се позапече.
Кърмата по никакъв начин не се повлиява от диетата ми, единственото, което правя, е да пия много вода!
Това ми е второ раждане, с първото не беше така та сега се притесних дали е нормално. А при док. ще отида като ми спре.
Препоръчани теми