http://www.bg-bebe.com/index.php/archives/38
Катерина заспа дълбокия си сън (обикновено 6-часов), аз се изцедих, доизпивам си бирата и си лягам.
Лека нощ на всички бебенца и майчета
Но да не ви натоварвам. Щях да пускам тема другаде...

,и като ги питаме защо не се обаждат,отговарят-Ами вие имате бебе....

Установих, че коликите не са толкова от мехурчета, балончета и не знам си какви сферични неща в корема, а са свързани с изхождането
Коликите му минават едва когато успява да пръцне или да се изака и през цялото време са придружени от пъшкания и напъвания от негова страна. От 2 дни пак с мъка се изаква и вече почти по цял ден е с колики, ще полудея просто
Допреди малко го дупих цял половин час на повивалника, какви ли не гимнастики му правих, той горкият се напъва зверски, но дори не успя и да пръцне и продължи да реве. Накрая се измори и леко задряма, но ще видим до кога 

Въпреки че Жоро много ми помага де (да не си помислите, че не го прави), но има и дни, в които точно това се случва (къпането и говоренето имам предвид). 
Изглежда още ми е по-широк таза и или не мога да се намъкна в тях, или са ми тесни.
Иначе тя пак си се свива, дето беше казал някои нещо като коремни преси все едно се опитва да прави 
Общо взето когато е гладна тогава й давам, не спазваме режими, само на АМ е. 
Като кажат, че живеем далеч, все едно сме накрая на света. А от центъра сме на има няма 10-15 минути
Много криво ми става така, ама...
Пръцкаме като за световно, напъваме се и само малко успяваме да изцапаме памперса и то не всеки път, после разбира се следва рев
Това се случва и по време на храненето
Направо ще се гръмна вече
Вчера пробвахме с термометъра, но нищо не стана
Дадох му Дуфалак снощи и сега чакам да подейства. Правим и всички масажчета, ама не става и не става нашата работа. Досега не е пропускал ден. Педиатърката каза че при кърмено бебе 5 дни не са проблем, ама пак ми е много притеснено. Каза да опитаме и със сапунче. Ако до утре не успеем да свършим работата ще пробвам и това. Иначе е спокоен, когато не се пъне, спи си, гука и се смее.
за запушеното носле слагахме 7 дни коларголови капки и капки с адреналин но не може втори курс на лечение и от днес по 1-2 капки витамин Ц и останалото да го пие, но мен много ме притеснява тази темепература ту я сваля ту вдига и незнам направо ще полудвя вече...
с характер от сега
Установих, че коликите не са толкова от мехурчета, балончета и не знам си какви сферични неща в корема, а са свързани с изхождането
Коликите му минават едва когато успява да пръцне или да се изака и през цялото време са придружени от пъшкания и напъвания от негова страна. От 2 дни пак с мъка се изаква и вече почти по цял ден е с колики, ще полудея просто
Допреди малко го дупих цял половин час на повивалника, какви ли не гимнастики му правих, той горкият се напъва зверски, но дори не успя и да пръцне и продължи да реве. Накрая се измори и леко задряма, но ще видим до кога 

Препоръчани теми