хайде и аз сега на отчет 
Близначкова, върл фен съм на вашето семеиство! И на мен ми с е скита така.
И нас ни тресат същите проблеми, често ви чета с бебе в ръцете и писането с една ръка ми е трудно. Хич не спи детето през деня (освен понякога за по половин час), и иска внимание когато е будно. Проблемът му е че знае, че когато заспи ще го оставя сам и стачкува. Не искам да реве и си го разнасям, обожава да спи на корема ми.Вечер си заспива като повечето тук - около 9 часа до 3-4, но тогава е зает компютъра от мъжа ми.
Нощното кърмене и на мен ми е кратко и в легнало положение и си заспиваме и двамата така. Когато се разбудя го местя в леглото, което си е долепено до моето, но той усеща разликата въпреки това, малкото дяволче. Не го оставям при мен единствено защото напоследък спя доста дълбоко от умората (трудно заспивам навреме вечер) и ме е страх да не го задуша.
В слинга не иска да стои в къщи, защото иска не само да е гушнат но и да го разнасям. За навън ми е супер.
Ноктите реже мъжа ми докато малкия спи. От доста време като спи са му разтворени ръчичките.
В понеделник бяхме на консултация - наддал е 1,100 кг и 3 см пораснал - сега е 5,370, 59 см. Сложиха му Пентаксим (и аз на нея се спрях в крайна сметка, уж по малко странични ефекти имала, не ми се чете тук за ваксините, че и без това всичко го мисля след "приключенията" ни в болницата). Не съм му мерила температурата (до сега въобще не съм, срам и позор, само му следя пелените и дали яде, жизнен ли е) но точно 3 часа след ваксината му дръпна един рев, цял следобед си плака, с малки паузи от сън в ръцете ми. А на сутринта нааканото в пелената беше тъмнозелено. Не се притесних, защото бях сигурна, че е от ваксината и беше еднократно.
И при нас го има плачът ла-ла
но означава - "спи ми се а не мога да заспя, гушни ме, ако може и на гърда" Иначе си има няколко вида плач - гладен, наакан-напишкан, болка, спи му се и от скука. От това е мрънкането хора, зодия близнаци е това. Малко разнообразие и пак е засмян. Но всичко бързо омръзва, тежко и горко нататък.Близначкова за Вигантола - аз си давам по две капки, но фонтанелата му е доста голяма, а мъжа ми е имал проблеми със затварянето и и са му били нещо по-силно на една годинка. Притеснявам се да не стане същото. При вас няма смисъл да давате, поне лятото.
И аз не го пазя от слънцето на всяка цена. В Борисивата сянка има, за 1-2 минути нищо няма да му стане като го пекне, трябва му естествен вит. Д
Феникс и Ники има бенка вече, на гърдичките.
ето за многократните пелени
Не мога да сравня с еднократните, защото изобщо не съм ползвала. Доволна съм. Имам 16 бр. пускам пералня всеки ден. Сега си поръчах още четири, че ще съхнат по-бавно. Имам една кофа с капак в банята и там киснат в дезинфектанта (Мио Фреш), само ги изплаквам на чешмата и в кофата. Като се съберат достатъчно ги пускам на 40 градуса с другите му дрешки - мога да го правя това благодарение на дезинфектанта. Не търкам нищо на ръка и не гладя.
Допълнителните ми разходи са за дезинфектанта и еднократните подложки, които се изхвърлят в тоалетната. Също сега и за втори размер непропускливи гащички.
Малко бавно съхнат, но това е за моя модел - памучни са, бързо поемат влагата и не я пускат. Поларените модели ще съхнат бързо, а и могат без накисване. Но ти имаш сушилня, така че проблем в това отношение нямаш.
Детето не е подсечено, не го мисля кога трябва да сменя пелената, то си казва, на всяко акане се сърди, а напишкано доста попиват, когато се е напоила хубаво се обажда за смяна. Проти чало ми е само 2-3 пъти пишкано когато е бил в мен настрани легнал при кърмене. Не го запарват.
Моите пелени са тези , и са доста "бюджетно ориентирани" . Този път си поръчах тези гащички, с картинките
За малко повече пари по-удобни мисля са тези и още повече тези или тези . На този сайт са все изпитани марки и доставят до България за 6 паунда само, с куриер до врата.Ето и повече инфо, аз от тук черпех http://www.estestveno.com/node/282

. Много обичам да се местя - през последните 4 години всяка година се местим! Сега отиваме да живеем извън Стокхолм, много близо до работата на Сашо. А през май, когато се връщам на работа, ще се преместим обратно в Стокхолм

, през бременността нощния живот беше мираж , но не съм изгубила тренинг
Тя кога се затваря, между другото?