2. Всеки ден изварявам шишета като това с което давам АМ на 12 часа а за водата на 24 часа и след всяко ползване мия с четка и бочко
3. Вече не гладя защото неговите дрехи ги суша в сушилнята
4. за акото отговора ми е като на Катеринака
Нашия юнак като го къпя стъпва с крака в коритото и прави крачки (като аз не го оставям защото не било хубаво толкова малки да стъпват) а също и като се изтласква и направо едвам го удържам а главата си я държи изправена от първия месец ,а иначе в кошарата и количката се върти както си иска
The1 я кажи кога ще ги разходим заедно бебчовците
Тук в МР има и още една мама на мадама
А може и като цяло да се организираме бургаските мами.....
Nana и аз като теб нямам още изкарани все не мога да опра до някой фото всичко е на pc-to
а за дневник все се каня да го почвам а иначе имам един готов купен и него попълвам но там са много малко нещата аз за да не забравям записвам в едно тефтерче важните неща и се надявам скоро да ги подредя в дневник а иначе записвам още от началото на бременноста
..Иначе суша в сушилня, и не виждам нужда да гладя.
Това ме подсеща че снощи Стелиян за първи път видимо се радваше на къпането. Риташе силно, махаше ръце и разплискваше водата, смееше се на глас и издаваше и други негови си звуци. 
Живот и здраве, цял живот ще го къпя всеки ден, както и аз си се къпя. може би ще пропускам само при извънредни ситуации
В началото изобщо не ми се гладеше, но вече свикнах и в повечето случаи дори ми доставя удоволствие 
Оказа се, че той просто си търси нещо, което да суче, а не да му пълни устата. Затова веднага му давам залъгалката и той млъква
Като се сетя колко време ми отне, за да стигна до извода, че това са колики,а не е гладен и само го тъпчехме детето с АМ
Колегите ми подариха един страшно луксозен и там му записвам по-важните неща. След години с удоволствие ще си го четем и двамата 
и сега чакам татито да се прибебе, че е купил лятна количка за Преси. Взимаме я сега, че тази Маг Ингланда е много тежка и ми е неудобно и тежко все да я сгъвам и разгъвам и да я мъкна в колата, пък и нали на море се каним да ходим, ще ни е по лесно и удобно с лятна...
!?!, точно гънката от горната страна, между ушенцето и главата)Според педиатърката трябва да мажа с преварен зехтин, ама нещо не ми допада идеята! А иначе вечер като го къпем му слагам малко шампоан от глава до пети, все пак както Гъди писа, тук въздуха не е никак чист и с тези разходки съм убедена, че има нужда! А и го мажа със слънцезащитен крем, заради бялата кожа (фактор висок 50) пък и нали ви писах, че може и той да е алергичен като мен! Та това е козметиката която ползвам! А и пудричка на дупето! Само тя ни спаси! Още от родилния дом си докарахме язвички и доста време не успях да ги излекувам! И накрая след сумати пари дадени за кремчета и мехлемчета, човека се оправи от една обикновенна пудра 

Вече съм пълно зомби!
, изгори я като я оставих да я къпе-баба ни приготви водата,а тя изобщо не я пробва,а направо и сложи крачетата в легена
Да си гледа нейните деца така през просото,не моето!