Слънце хубаво напича,СЕПТЕМВРИйче бодро,бодро тича!

• 13 070
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден ден  baloni  на Маринка,  baloni  Тони,  baloni  адашчето   baloni   и всички останали рожденици!  bdbaloni

Влизам набързо, прочетох тук-там... нямам много време и затова само ви прегръщам и целувам и ако всичко върви ок може да понапиша тези дни....

Много хубави деца, торти, партита и всичко Laughing

Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 271
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ!!!
КалиМей, нека расте здраво, усмихнато и щастливо дете, да ви носи много радост и да е гордостта на мама и тати (и не само Simple Smile)!

Ваня, а линк към формичките може ли и да ми кажеш, ако знаеш, къде в София има разни сладкарски нещица, форми, шприцове, украси и т.н?
аз ги купих от ибей, има богат избор на сладкарски неща, вкл. и поставка за къп кейкчета. Simple Smile ако искаш да дам линк, но съм сигурна, че ще се оправиш. Wink В София не знам къде има, помня само, че някъде около съдебната палата има магазин за сладкарски бои, ще го изровя и търся, че ще ми трябват за тортите за РД на Дани.

Ками, много ти благодаря за рецептата, ще я пробвам.  bouquet Снощи тази, която пробвах (изпитана рецепта за кекс) изобщо не става добре за силиконови форми - нито къпкейкчета, нито във силиконовата форма кола от ларедута. като са топли са меки и трудно се вадят, а като изстинаха станаха супер сухи и корави, а тези в хартиените формички пък нямат вадене. ние нали ще сме кумове и искам и за гостите като дойдат да приготвя нещо хем домашно, хем по-оригинално (първо мислих да не се занимавам, но желанието ми за кулинарстване пак надделя  Joy).

ЛюсиHug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАРИНКА!!!
Нека е все така лъчезарно и усмихнато дете и много, много здраве!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 12:06 от Аня♥♥

# 272
ЧРД на Маринка и Тони!!!!1Да са живи и здрави и мноого усмиханти деца!!!!

Аня-тези ги оставям съвсем малко да изтинат,после отстрани с нож ги отделям от формата,но моята е алуминиева.Общо взето остават цели,но трябва да опиташ първо да ги направиш като репетиция.Аз ги оставям отгоре като връхче,те като се пекат и кората се пуква и стават малко като вулкан,обаче пък украсата не се задържа много,може да се изреже отгоре връхчето да станат равни.Освен това стават доста сладки,може да намалите сладкото и захарта.
Аз сега се сетих,че отдавна не съй правила твоя чийз кейк....

# 273
  • София
Честит втори Рожден Ден на Тони, Маринка и всички други рожденици! Честито и на техните родители и пожелания за весел празник!

Ваня, мерси, ще потърся линк, въпреки че умишлено не се забивам в ebay, за да не ме хване друга краста!

# 274
  • София
Ваня, мерси, ще потърся линк, въпреки че умишлено не се забивам в ebay, за да не ме хване друга краста!
мда, голяма зарибявка е. Whistling

# 275
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ, МАРИНКА, Алекс,Валентин,Ирен,Ния-Мария,Анджелина,Калоян и Добромир  ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Escarina - И аз се уморих от тъпотиите на държавата и затова мисля да емигрираме.

Аз днес се събудих много зле, имам някакъв възпален нерв на врата няма мърдане, не мога да се движа.

И аз имам повод днес да почерпя - 5 години правим днес брак и почваме шеста  Laughing

# 276
Честит рожден ден на Тони, Маринка и всички останали малки рожденичета!     bigdance2

Лили, честита годишнина!  Hug  Дано сте заедно и се обичате още много години!   bouquet
Страхотни снимки от РД!!!  Peace  Направо изглежда детско парти-мечта, още повече ме е яд, че пропуснахме.  Rolling Eyes  Съжалявам, че и вие като нас веднага след РД сте болни. Стискам палци за бързо оздравяване.  Hug
Аз днес дадох носен секрет на Алекс, резултати чак в петък. То дотогава детето може и да си оздравее само.  Crazy
Лекси, ние и през Еуфорбиум минахме, никакъв ефект. Май сме си завъдили някой ***кок от рождения ден, че толкова упорито не ще да се маха теча от носа...  newsm78

Аня, успех с новата диета и фитнеса!  Peace  И на мен ми е време да се стегна, че покрай всичките ми проблеми напоследък съм се изтървала ужасно с храната и пак качих.  Cry   Cry  Cry  Обаче много трудно се съчетават диетиране с кулинарстване...

КалиМей, страшна реклама направи на този магазин Вега.  Wink И както е на 2 преки от нас, ще вземе Алекс да намаже още някоя играчка. Признавам обаче, с користна цел - да се позанимава малко сам и да остави малко майка си на мира.  Embarassed

Ками, мерси за рецептата!  Hug На мен мъфините ми все спадат след като отворя фурната и поизстинат.  Sad Затова се бях отказала вече да правя.

Кали, ето ти линк към магазина на една приятелка за качествени форми за кексчета, торти и каквото се сетиш. Тя самата е страхотен сладкар и много разбира от такива неща. Аз отдавна се каня да купя и все не остава време или забравям. Ще взема да й звънна сега направо да се видим да си взема. Така де, като съм по цял ден вкъщи, поне мога да поекспериментирам с готвенето.  Wink

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 14:24 от Hexina

# 277
Честито на рожденниците  newsm59 newsm67  Gift nbirthday newsm59
Много усмивки и весело настроение желая.

Ески, наистина е неприятно, но е факт, че държавата само спъва хора като нас, а тези които нямат нужди се облагодетелстват от всичко, що се предлага  Close Пожелавам ви най-вече да сте здрави, а останалото ще се нареди  Hug

Страхотни снимчици сте пуснали, партитата са били страхотни, а от децата струи такова щастие.....  Heart Eyes

Криси днес е за първи ден на ясла, а на мен ми е толкова скапано  Sad Чувствам се адски виновна, че аз съм си в къщи, а нея съм я пратила там.. Сега й правя кекс, че като се върне да я зарадвам. Дано й хареса, че иначе не ми се мисли как ще я оставям за напред  Praynig

# 278
ЧЕСТИТ 2 РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И МАРИНКА
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РОЖДЕНИЦИ
МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО

СТРАХОТНИ СНИМКИ И СТРАХОТНИ ДЕТСКИ ПАРТИТА СТЕ ИМАЛИ МОМИЧЕТА

Хекси ,много неприятно с мъжа ти ,бързо оздравяване на теб и Алекс Hug
Илиянка,мила не така, важното е Криси да се чуства добре,после сподели как е минал денят и.Много целувки Hug
Кали,дано днес Тони е по добре  Hug
Ками ,благодаря и аз за рецептата  Hug

Весел празник на всички, много целувки от нас с Миташки

# 279
  • у дома с любимите си хора
Честит втори рожден ден на Тони и на Маринка!!!!И на всички останали 2-годишни човечета,въпреки че майките им не са се включвали скоро! newsm59

Илиянче,не се тревожи.Такъв е живота.Детенце ще се справи,ти също трябва да продължиш напред.

# 280
  • Бургас
Илиянче, не се обвинявай! Надявам се на Криси да и хареса в яслата, за да може имама да е спокойна! Ще чакаме отзиви!
Ками, благодарско за рецептата. Аз не обичам да готвя, но може да ги пробвамза рождения ден на Алекс.
Я да попитам някой срещал ли е някъде да се продава детски люлеещ стол. Алекс много обича да се люлее. На сестра ми за бебето взехме шезлонг на Фишер прайс, който става да се ползва до 18 кг, точно като шезлонг и дребното прекара цял ден там. Така че искам да му взема за рождения ден да може да се кефи, но да не е бебешки.

# 281
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ   И МАРИНКА!  
Честит рожден ден на другите ни днешни рожденици и на всички които съм пропуснала- да растат здрави, весели и щастливи деца !
bdbaloni  newsm67

Прекрасни са снимките на всички и колко много са пораснали  Hug
Оказа се че не съм публикувала написаното сутринта, та ще се редактирам малко  Rolling Eyes
Моето момиче днес е за първи ден на ясла. Влезе вътре без да се обърне даже към мен, докато бях там да я запише сестрата в списъка изобщо не я чух, което е много добре. Ще се обадя наобед и ако всичко е наред ще се пробват да спи там. Е спа в яслата, не е имало проблеми - играла е, обядвала и си я взех в 3 часа като се наспа. Изобщо не се е сещала да ме търси. Само откакто сме се прибрали е изпила поне 300 мл вода без още да е пишкала.

Гадни вируси, тъкмо свършиха летните и почват другия тип  #2gunfire
Хекси, дано да не са коки, трудно се гонят, но на мен и Диляна Еуфорбиума не ни действа.
Бързо оздравяване на Тони и Алекс!  Hug
     х ууу
кй ухйк     ссссссскксакеелдмсзк

Предполагам , че това е превод на последното newsm78

# 282
Лекси,ние имаме детско люлеещо се столче Peace - купено е от магазин за домашни потреби Simple SmileТака,,че можеш да провериш в такъв тип магазин Peace

# 283
  • Бургас
Саморасличе, мерси! А може ли снимка да ми покажеш?

# 284
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И МАРИНКА!

ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ ДЕЦА, ОБГРАДЕНИ ОТ ОБИЧ И МНОГО УСМИВКИ!

Да са много щастливи и останалите рожденици! bdbaloni

Лили, дълги години щастие и любов да цари в твоето семейство! newsm51 newsm51 newsm51

Честити "ученици" на Илиянка и на Валиbouquet  bouquet  bouquet
Дано яслата им хареса и много да се забавляват там! newsm10
Или, не се обвинявай,мила! В началото е така-децата на ясла, ние сами вкъщи. Наистина се чувстваш странно, но постепенно свикваш. Hug Hug Hug

Ками, благодаря за рецептата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт