Слънце хубаво напича,СЕПТЕМВРИйче бодро,бодро тича!

• 13 052
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аня,ти за роклите ли се засили да сваляш! Joy Шегувам се де! Heart Eyes После и за диети ще досаждам на скайпа! Laughing

Joy hahaha ама има нещо вярно, реших да пробвам малко да се постегна (не че за 2 седм. ще сваля кой знае колко видимо, ама и ми писна да ходя дебела  Sad). пък ти си питай на скайпа, не ми пречиш! Hug

Ваня, успех с фитнеса, новата диета и новата работа!
Hug Hug Hug

Аня,браво на теб.Аз в петък ходих да си пусна мобла за отпускът от минали години,ама май няма да ме огрее.Ще търся и нова работа.
мерси! Hug успех и на теб, дано си намериш по-добра работа от старата! при мен е така сега. Simple Smile
а ситуацията с бебе и 3год. ми е много позната Wink, нали сме заедно и 2те отчетни  Laughing, обаче сякаш най-трудно ми беше най-накрая, много бели, шум, караници като са двамата. Whistling нашите баби пък имат желание, но са много далеч, а и работят.

Lilian, мога ли да ви открадна идеята с фигурките на къп кейкчетата? Flutter аз реших за работа вместо стандартната почерпка да направя такива с някаква украса (даже в момента сефтосвам формичките, от ибей купени  Mr. Green). обаче така с фигурки е много ефектно. хубаво е като има рождени дни преди нашия. Laughing

# 256
  • София
Аня♥♥ - Разбира се! Децата бяха във възторг от фигурките и кексчетата, а тортата беше за възрастните, като я освободиха от фигурките.  Hug

# 257
  • София
Аня♥♥ - Разбира се! Децата бяха във възторг от фигурките и кексчетата, а тортата беше за възрастните, като я освободиха от фигурките.  Hug
  bouquet Heart Eyes

# 258
Снимките са страхотни!!!!
Аня-имам страхотна рецепта за кексчета в чашки-стават влажни и сочни,ако искаш рецептата ще дам на лични,но са с доста захар и малко олио и май не са подходящи много за деца,че и сладко има...но ако решиш пиши ми да ти я дам.

# 259
  • София
Kameliya Може ли да ми пуснеш на лични рецептата, аз все се опитвам да направя мъфини и все не ми се получават хубави. Мерси!   chef   bouquet

# 260
  • София
Lilian, страхотно парти на открито и страхотни торта и капкейкс.

Аз толкова много ги харесвам, предимно как изглеждат, че е време да се пробвам и да направя. В тази връзка, Ками, може ли рецептата и на мен да пратиш. Ваня, а линк към формичките може ли и да ми кажеш, ако знаеш, къде в София има разни сладкарски нещица, форми, шприцове, украси и т.н?

# 261
  • гр.Варна
Честит рожден ден на всички сладурчета, които пропуснах!  bdbaloni
Да растат здрави и щастливи, и много радост да носят на своите родители!
newsm51 newsm51 newsm51

Лили, партито ви е било много хубаво! newsm10 Снимките наистина зареждат с настроение. newsm68
Радост на Бабаитка е станала голяма красавица! Hug Hug Hug
Кали Мей, съжалявам, че Тони е болен и искрено се надявам утре да е във форма и да изкара един весел рожден ден! Hug Hug Hug
Валя беше на 1 годинка като се обрина от Суметролима и от тогава отказвам да й го давам.На Мимо още не сме давали антибиотик.
Хекси, наистина много ти се насъбра на теб! Hug Hug Hug Неприятно е това с мъжа ти, но поне с това се е разминал! Явно все пак Господ бди над него! Дано и на теб помогне да издържиш този труден период! Praynig Praynig Praynig Пожелавам и на Али бързо възстановяване и да не тормози много мама. Peace
Относно помощта-съчувствам ти и те разбирам, защото и моята свекърва разсъждава по същия начин.  ooooh!
Подкрепям казаното от Кали! Много точно и на място, въпреки ,че не трябва да е така. Naughty
Снимките на Али с тортите са прекрасни! newsm10
Аня, поздравления за начинанието! smile3501 И от мен успех с фитнеса, работата и диетата! Peace
Ками, дай рецептата тук, моля! Явно има много желаещи.    chef
Поспаланчице, благородно ти завиждам за концерта.  Embarassed Embarassed Embarassed Не съм фен на Мадона, но изживяването сикурно е било неописуемо. newsm44

Стига за днес, утре пак! Hug Hug Hug

Спокойна нощ на всички!    bouquet

# 262
Честит рожден ден на днешните ни рожденици - да растат здрави, весели и щастливи деца им пожемаламе с Деси! 
newsm59 newsm67

Хекси, и аз се надявам скоро да излезеш от тази серия и ти го пожелавам от сърце. Важното е, че сте заедно и сте живи и здрави (или поне не е нищо сериозно, да не дава Господ!  Praynig ) Много боли, когато майка ти постъпи така, друго е да е свекървата или който и да е друг, разбирам те напълно, макар и не от личен опит, слава Богу! Sad А и ако е от критическата, всичко това ще мине.  Peace Алекс е разкошен на снимките, много много е пораснал и е страхотен сладур!  Heart Eyes А за колелото има време, ще се научи, важното е, че има желание. Wink

И Радост и Еди също изглеждат невероятно красиви и симпатични дечица! Много целувки имат от мен и от Деси  Hug

Бързо оздравяване желая на Еди и Лили, Тони и АлексHug

Аз днес бях първи ден на работа. Чувствах се малко странно, защото никой не ме дърпаше за крака да иска нещо и не бягах да предотвратявам разни белички, но пък от друга страна всичко това ми и липсваше... Ще свикна след време предполагам Wink
Освен това ходих да подавам документи в Бюрото по труда по тази програма "Втори шанс за работа", която 'замести' старата "В подкрепа на майчинството". Отново напсувах наум много цветисто 'милата' си родина по тоя повод. Оказа се, че нямам никакъв шанс, защото мъжът ми не бил по трудов договор, а програмата важала само, ако и двамата родители са на трудов договор. А децата на тези, които не са, явно сами могат да се гледат. Освен това заявления се подавали само докато майката все още е в платен отпуск по майчинство, т.е. след като детето навърши 2 годинки, родителите нямат право да подадат заявление  Shocked И сега какво излиза, че моето дете ще може да се самоотглежда или че татко му трябва веднага да спре да работи, за да го гледа?!!! Излиза и че моето семейство няма нужда и право на държавна помощ (в случая от Европейския социален фонд), само защото единият родител е самонает!!! Излиза и че майка ми също няма право да получава пари, защото зет й има 'наглостта' да не работи по трудов договор!!! Да не говорим, че от близо 7 години майка ми си търси работа като детска учителка, каквато й е професията, а не може да си намери, защото е с полувисше образование и навсякъде излизат с номера, че щом имало кандидат с висше, нея изобщо нямало как да я огрее, а всъщност всичко става с връки и т. нар. "Щуробаджанащина" (както казваше един наш преподавател). А на нея й остават 1 год. и 3 месеца до пенсия! Егати и държавата, в която живеем. Вече се уморих от всичко това  Tired

# 263
  • Варна
 newsm59  Честит рожден ден на Тони  и Маринка  Hugкакто и на другите днешни рожденици да бъдат живи и здрави   ::balon:
Кали дано Тони е по добре Hug
Lilian_V ,страхотно парти и нашето беше градинско с тема мечо пух  Mr. Green
Kameliya -може ли рецептата  chef
Благодаря за милите думи ще предам  Heart EyesРодката обича да седим и гледаме  снимки много се радвам като пускате
Може да не пиша,но ви чета  Hug

# 264
Рецепта-кексчета/копирам каквото пуснах на лични,че не ми се пише наново/
Аз ги правя в алуминиеви чашки за крем карамел и от 1 доза стават 10.
2 яйца,1 ч.чаша захар,1 чаша олио,2-3  лъжици какао,1 лъж.сода, 1 аша вода,2 чаши брашно,3-4 лъжици сладко от ..../каквото имате/,всичко се разбъркава с миксер.Изсипвам сместа в чашите но до средата,защото много се надуват.Слагам още в чашката нарязани орехи ,лешници,може стафиди,цели плодчета от сладко,а напослдък и парчета шоколад.Ако имате някаква есенция също слагате.Пече се на умерена фурна,стават за 20-30 минути.Трябва да са тъмнокафеви на цвят заради какаото.Аз проверявам с клечка за зъби дали са се изпекли.По принцип стоят сочни и влажни зарди олиото,а не сухи като кекс.После украсявам с пудра закар,шоколад,черешка от сладко,настъргани орехи.Колкото по-стоят толкова по-омекват.

# 265
  • София
Добро утро и ето я почерпката за днешния РД на Тони:

Рожденникът още спи, след една тежка нощ в кашляне!
Бабаитка, Ески, благодаря ви за ранния поздрав  Hug !

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
 и на
МАРИНКА  Heart Eyes,
Алекс, Валентин, Ирен, Ния-Мария, Анджелина, Калоян и Добромир!!!

С пожелания за едно прекрасно детство, изпълнено само със смях и радост!

Ески, колко добре те разбирам Tired! Миналата седмица се сблъсквах с безумствата в нашата държава. Не съм споделяла, защото се чувствах толкова изтощена от бюрократски недомислици, тромавост и отвратително отношение, че да споделя означаваше да го преживея отново, а исках час по-скоро да го забравя. Хубавото е, че сте здрави всички вкъщи! Работа все ще се намери! Цунки на Деската  Heart Eyes !

ПОДСЕЩАМ:
Събирам снимки на дечицата ви от рождения им ден (снимка с тортата най-добре!), за да направя албумче, като миналата година! Е-мейлът го знаете, за по-новите мамчета ще го давам в ЛС при поискване.
Крайният срок за изпращане е 15 октомври !

Пебси, получих я вашата снимчица  Peace !

Изчезвам да си изпия кафето преди Тони да е станал! Хубав ден на всички   bouquet !

# 266
  • Асеновград

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ  Heart Eyes И МАРИНКА  Heart Eyes ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИЧКИ,УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!!!

ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС-Алекс,Валентин,Ирен,Ния-Мария,Анджелина,Калоян и Добромир Heart Eyes

Кали, дано Тони днес не кашля много и имате един страхотен рожден ден  Hug Hug..а нашата снимчица получи ли я? Grinning

# 267

на ТОНИ, МАРИНКА,Алекс, Валентин, Ирен, Ния-Мария, Анджелина, Калоян и Добромир!!!

Бъдете, здрави и щастливи мили деца!

# 268
  • Бургас
Честит рожден ден на многобройните рожденици днес и специално на Тони и Маринка! Да са здрави и послушни деца, с голям късмет в живота!
Ками, благодаря за рецептата за мъфините!
Калимей, благодаря за почерпката! Дано днес си изкарате страхотно!

# 269
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ, МАРИНКА И ДРУГИТЕ НИ РОЖДЕНИЦИ!!!!!!
РАСТЕТЕ ЗДРАВИЧКИ,ЩАСТЛИВИ И ДОБРИ ДЕЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Общи условия

Активация на акаунт