Слънце хубаво напича,СЕПТЕМВРИйче бодро,бодро тича!

• 13 051
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • Асеновград
ХексиHug Hug наистина много лош период...Незнам и аз майка ти защо така се държи,много е кофти,че няма на кого да разчиташ в тези трудни моменти.Дано пък се усети и ти помогне...Много прегръдки,ти си силна,ще  минеш и през това  Hug Алекс и тортите са страхотни  Peace
Кали,дано Тони се оправя бързоо  Praynig и да изкарате страхотен рожден ден.

Лекси,на Ани й подариха тротинетка,но още не съм я извадила от кашончето..Струва ми се,че ще пада,а й самата тротинетка е тежичка.Може би за другото лято  Hug
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!  bouquet

# 241
По въпроса с колелото, ние купихме на Алекс такова с 2 гуми + помощни, но е голям зор. Не ще и не ще да върти педалите колкото и да му показвам, адски е изморително като започне да си играе с него, защото само недоволства, че не може да се движи. Той се опитва да го кара с крака на земята, но е високо и не става. Резултатът е хем сърби, хем боли. Хем иска да си играе само с него, хем не знае как да го кара и настава един огроооомен мрън и тръшкане. Да си призная, последните дни му го скрих колелото, че иначе направо ме побърква.  Embarassed Много изморително ми идва това колело...  Tired  Но нямам никакви притеснения, че може да падне от него - стабилно е, а и той нали се държи за дръжките.  Peace И да се изръси, то е ниско и надали кой знае колко ще се удари.

Лили, чакам с нетърпение снимки от Мечо Пух партито!  Heart Eyes Много ме е яд, че заради болестта си тази седмица Алекс пропусна цели две партита. Кали, чудесни снимки, много добре изглежда клуба, където сте правили РД на Пепи.  Peace

Краси, синът ми е влюбен в дъщеря ти!   Heart Eyes  Laughing  Само ме навива да отварям лап топа и да му показвам снимки на Ани.  Joy

# 242
  • София
По въпроса с колелото, ние купихме на Алекс такова с 2 гуми + помощни, но е голям зор. Не ще и не ще да върти педалите колкото и да му показвам, адски е изморително като започне да си играе с него, защото само недоволства, че не може да се движи. Той се опитва да го кара с крака на земята, но е високо и не става. Резултатът е хем сърби, хем боли. Хем иска да си играе само с него, хем не знае как да го кара и настава един огроооомен мрън и тръшкане. Да си призная, последните дни му го скрих колелото, че иначе направо ме побърква.  Embarassed Много изморително ми идва това колело...  Tired  Но нямам никакви притеснения, че може да падне от него - стабилно е, а и той нали се държи за дръжките.  Peace И да се изръси, то е ниско и надали кой знае колко ще се удари.
след твоя пост още повече се навивам да вземем на Дани от тези без педали, дето се бутат с крачета - има и триколки такива, щото с 2 колелета май ще му е трудно още да пази равновесие.
рожденикът и тортите му са страхотни! а мъжът ти по-бързо да се оправя, за да ти помага. Wink добре, че леко се е разминал.

КалиМей, много кофти, че Тони е болен, направо тези вируси... #2gunfire

моите мъже ще се гледат 3мата една седмица, щото в градината ще правят ремонт. пък аз от събота ходя на фитнес (за сефте, досега не бях ходила никога, ама реших, че е срамота при всичките ми излишни кила да не ходя, щото на работа имаме фитнес). ами амбицирах се яко, кеф ми е, чувствам се добре, почнах и за незнам-кой-си път диета, сега вече трябва да има резултати. Grinning всъщност събота и неделя ходихме семейно, 4-те броя Simple SmileSimple Smile, едва ли има други такива щури родители, ама хем няма на кой да ги оставим (има една жена, но я викаме рядко като няма друг вариант и ще ревнат и двамата), а и обичаме да си се водим четиримата. Wink Дани се фрасна в боксовата круша и порева, но други инциденти нямаше.

# 243
  • София
Хекси, съжалявам за всичките ти неприятности! Бързо възстановяване и на двамата ти мъже вкъщи! А майка ти определено не е права и репликата й е безумна! В края на краищата родителите са, за да бъдат винаги до децата си и да помагат. Не разбирам подобно отношение, особено от собствената ти майка, но тези взаимоотношения са твърде индивидуални и сложни, за да могат да бъдат определяни като "такива" или "онакива". Пожелавам ти само този лош период да отмине възможно най-бързо и ако ти се отдаде възможност, да си починеш от всичко това!
Тортите на Алекс са фантастични! Ако искаш да включа снимка в общото албумче, изпрати ми една на Е-мейла.

ПОДСЕЩАМ:
Събирам снимки на дечицата ви от рождения им ден (снимка с тортата най-добре!), за да направя албумче, като миналата година! Е-мейлът го знаете, за по-новите мамчета ще го давам в ЛС при поискване.
Крайният срок за изпращане е 15 октомври !

# 244
  • у дома с любимите си хора
Краси,много хубави снимки от рожденния ден на Анито.

Хекси,мила,напълно те разбирам и ти съчуствам.Искренно.Миналата година моята майка ми обеща да гледа през лятото Вико и два дни преди да отида да го оставя ми сервира,че ще взима котка,а той е алергичен.Та 3 месеца бях сама с бебе Рали на 8 месеца и Вико на 3 години.Готвех за нея едно,защото я захраних на 6 месеца, а за него друго по 3 пъти на ден,междувременно разходки,пазаруване,пране,чистене....Да не казвам как се къпят едновременно две деца,как се приспиват по различно време,как единият иска да прохожда,а другият търчи където му видят очите и само гледам да не го стъпче кола, и как се влиза в тоалетна навън с две деца......... .В края на август бях пред нервен срив и добре,че мъжа ми ни заведе на планина за да се махнем от вкъщи.
За счупеното-няма смисъл да се ядосваш.

Мейче,дано Тони се оправи бързо.

Аня,браво на теб.Аз в петък ходих да си пусна мобла за отпускът от минали години,ама май няма да ме огрее.Ще търся и нова работа.

Подаръци-не зная какво да взема на Ралка за РД.Има си детето всичко.Доволно и от играчки, и от дрехи.Дори торти не съм ходила да гледам.

# 245
  • София
Честит празник на днешните рожденици, много здраве и детски усмивки!

Лекси, честит имен ден на Алекс, да ти е жив и здрав, честито и на другите Алексчета!

Кали, тази нашата пед-ка как не спря да го изписва този Суметролим. На мен само като ми го каже и директно и казвам да предложи нещо друго. В началото още с Дани съм го пробвала и не само, че не ни е помагал никога, но и често води до разтройство и изобщо е кофти лекарство. Както и да е, дано вървите към подобрение и утре сте на 6.

Хекси, много сладки снимки, а и тортата ви беше много сполучива. Едно зло никога не идва само, добре че мъжът ти се е отървал само с това. А относно гледането на децата, имам една максима, да нямам очаквания за помощ, пък ако дойде от някъде, добре дошла.

Ваня, успех с фитнеса, новата диета и новата работа!

# 246
  • София
Кали, не знам какво да ти кажа. Засега Тони няма никакви странични ефекти от лекарството, давам го вече трети ден. Което значи, че може да съм благодарна, че няма разтройство. С неговия свръх-чувствителен стомах вече се "изприщвам" всеки път на нещо ново, което му давам. А е и факт, че спря да вдига Т, откакто го давам. Вече не знам какво да мисля  newsm78! С тия болести ми дойде до гуша, особено след онзи цял месец със сополите  ooooh! ! Давам каквото ми предписва и така, тя със сигурност знае повече от мен   Wink!

За играчките - забравих да споделя, че вчера Тони получи първия си подарък за РД от сестра ми, която днес постъпи в болница и ще пропусне празника.  Подаръкът е ето това и предизвика невероятен фурор - като се натискат плодчетата, казва думичката на английски и моят като почна да повтаря ... Crazy !
Давам го като идея, при нас имаше невероятен ефект. Малко е изнервящо, защото сега го разнася навсякъде с него и вдига голяма врява, но поне се занимава с нещо и не ми мрънка на главата.

# 247
Хекси, съжалявам за черната дупка в която си изпаднала, но след всяко лошо нещо идва хубаво Peace Пожелавам ти го от сърце!

Кали Мей, всъщност той Умкалора не е само за изстинки, но и за вируси. В смисъл при кашлици и сополи го дават, че много помага!

# 248
Ааа,Мейче,ние имаме такова,но е ягодка и има животни! #Crazy След няколко часа му махнах батериите и не съм ги слагала повече!Тя Лизи не спира да натиска,направо до полуда! Joy
Пратих ти снимка,надявам се да е същия мейл! Peace
Бързо оздравяване на Тони!Аз давах на Лизи Суметролим и след втория прием се обрина,та го спряхме!Тогава и аз четох из нета и имаше доста негативни реакции,но щом му понася на малкия,значи всичко е ОК!
Хекси, Hug Hug Hug Сигурна съм,че скоро ще изгрее слънцето и на твоята улица! Peace Много сладък Алекс с тортите! Heart Eyes Майка ти е като родителите на мъжа ми-в нито един момент не съм си и помисляла,че мога да разчитам на тях за нещо!Ама след време ще се сетят и ще съжаляват,ама.... Tired
Аня,ти за роклите ли се засили да сваляш! Joy Шегувам се де! Heart Eyes После и за диети ще досаждам на скайпа! Laughing

# 249
  • Варна
 baloniЧестит рожден ден на всички дечица  bdbaloni
Да са живи и здрави  да слушат  и радват мама и тате
Тази година имаме снимки от рд за разлика от миналата нищо Mr. Green

хекси  Hug
разгледах снимки от рд всички са чудни Heart Eyes

# 250
  • София
Честит Рожден Ден на всички дечица ! И на патерица на тези, които съм пропуснала! Да са живи и здрави и много щастливи!

Кали - оздравявайте бързо. Ще ми пуснеш ли на лични емайла, че го нямам за да пратя снимка с тортата.

Хекси - лелеле и вие в какъв етап сте... дано да отмине бързо... а за помощ-а от майка ти не се връзвай и мойта е същата. Моята има желание, но пък толкова я е страх, че ми се обажда през 2 мин и гледам да не си създавам ядове...  

Тези, които не можаха да се присъединят към нас , догодина ви чакаме...

Краси - снимките са ви супер! Сладораната е неотразима !

Ето малко снимки и от нашето Мечо Пух парти. Стана голяма веселба. 4 часа викане, игри и лудуване...

Ние между другото и двамата с Едуард сме болни след партито - имаме хрема и ни боли гърлото.

# 251
  • Асеновград
Лили,страхотни снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного целувки ви изпращаме с Анито  Heart Eyes Heart Eyes
Хекси,целувки и за Алекс  Heart Eyes

# 252
  • Бургас
Лилиан, страхотни снимки, явно невероятно парти е било, голям купон! Супер настроение лъха от снимките! Бързо оздравявайте! За хремата, аз и друг път съм писала, но пак да кажа, много сме доволни от хомеопатичния спрей Еуфорбиум! За максимум 4-5 дена спира, при условие, че сме се мъчили по 10 дена преди това с виброцил, коларгол. Както и пулсатила с разреждане 9, 3 х 5 гранулки
Бабаитке, а твоята красавица колко е пораснала! Има невероятна коса!
Кали, благодаря за поздравите! Hug
Честито и на всички съименици на патерица, но вчера нямах възможност да се включа!

# 253
  • София
Lexy - много благодаря и ние това използваме, явно още мъничко и ще мине. Еди много се сърди на Еуфорбиума.   Hug Heart Eyes

babaitka  - Радост не само, че е страшно сладка, ами и вече е толкова голяма! Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 21:17 от Lilian_V

# 254
  • Асеновград
babaitka,Радост е страхотна  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт