Израел 45

• 17 653
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...

Добро утро,
И аз минавам набързо да кажа , че не съм ви забравила ама много хайманосвам и няма време за форум  Whistling Само набързо споменавам, че вчера бях на кикар Рабин а после Sea and sun и май наминахме покрай Яфо преди това  newsm78 после имаше и Натаня а за капак и Йокнеам  Shocked Снимки- няма  Naughty  Joy
Хубав,прекрасен,слънчев,но не горещ розов ден ви желая  Joy   bouquet Улиците ме зоват  Mr. Green

# 166
  • София-България, Израел - където си поискам
Добро утро дами и джентълмени Laughing  bouquet
Перахче, ще бъда в Слънчев бряг Peace ако успея ще ти се обадя, всичко зависи от децата Wink
Бубе, да знаеш колко се радвам на твоите розови пожелания, един ден ако пропуснеш и ми е криво Heart Eyes, а ма ти е простено щом си хайманосвала Peace

# 167
ето ме ...на бързо....че излизаме ....

За срещата се очертава камерен състав ....Жаки е по морето,Плюшката по границата .....Аз,Тигър ,Суничка и Тали ще бъдем ,някой друг ако съм пропуснала да заповяда....

Бягам

# 168
  • София
среща? къде? кога? Аз пак съм неразбрала  Thinking newsm78

# 169
  • T"A
Илка, не си в час  Naughty А аз вече гласувах за място на срещата, хем няма да присъствам  Laughing

Да ви кажа какво ми се случи (този път) - ходя си с кучето навън и един млад приятен мъж с МПС на две колела ме пита къде е някаква улица. Казвам му да кара направо, но забравих да му кажа, че въпросната улица е втората пряка, не първата по пътя му, и се заглеждам да видя да не се обърка... (даже му извиках да продължи направо, защото той се спря на първото кръстовище). След което се обръщам, за да продължа разходката с кучето и бууум! удрям се в един стълб, който е бил пред мен  smile3517- ама, кой да го види, нали се бях зазяпала назад, за да ориентирам момчето  ooooh! И сега си ходя с цицина, точно като в разни карикатури и анимационни филмчета  Sad Пробвам да държа лед челото, но от него ми става студено...  Confused

Бубе, кой вятър те довя в моя край и така да се размина с теб  Crazy Аз в неделя и понеделник прекарвах цяла сутрин в района около кикар Рабин, но за късмет ти точно вчера си била там  Thinking

Весел ден на всички и да ви служа за поука - да гледате къде ходите... (ледът почна да се топи и да капе върху клавиатурата  Laughing) Чао ви!

# 170
Илка, не си в час  Naughty А аз вече гласувах за място на срещата, хем няма да присъствам  Laughing

Да ви кажа какво ми се случи (този път) - ходя си с кучето навън и един млад приятен мъж с МПС на две колела ме пита къде е някаква улица. Казвам му да кара направо, но забравих да му кажа, че въпросната улица е втората пряка, не първата по пътя му, и се заглеждам да видя да не се обърка... (даже му извиках да продължи направо, защото той се спря на първото кръстовище). След което се обръщам, за да продължа разходката с кучето и бууум! удрям се в един стълб, който е бил пред мен  smile3517- ама, кой да го види, нали се бях зазяпала назад, за да ориентирам момчето  ooooh! И сега си ходя с цицина, точно като в разни карикатури и анимационни филмчета  Sad Пробвам да държа лед челото, но от него ми става студено...
Който заглежда чужди мъжове,така се получава Joy JoyДано челото се оправи бързо!

Да взема да дойда и аз на тази среща,ли newsm12,колко са едни 500км.

# 171
  • T"A
Здравейте отново! Да не превърна темата в дневник, къде се губите...  Thinking

1. Бях на зъболекар и после на гости при свекървата  Grinning Тя си е измислила ново хоби - нанизва едни мъниста и прави разни висулки, има някои много красиви неща, някои не ми бяха по вкуса, но като цяло ми хареса заниманието и дори мъничко се запалих, туко-виж и аз съм започнала да нанизвам. Получава се нещо такова, но не съвсем... (просто снимката е на детски харузим, а свекървата ги прави със стъклени мъниста и камъни..., аз бих се насочила към керамичните мъниста, повече ги харесвам...)

2. Освен това днес Дудо Топаз се е самоубил... нали помните този шоумен, който беше задържан в полицията за нападения на разни шефове от ТВ каналите - Тали беше повдигнала темата... Изпуснаха го...   Rolling Eyes

3. И последно - много присърце взех темата за тази майка от форума, която е с плацента инкрета  Cry, има група и във ФБ:
http://www.facebook.com/notifications.php#/group.php?gid=122772486425
Просто се чудя как да помогна  Confused Надявам се и от тук някой да подаде ръка...  Thinking

Лека и хубава вечер!  Hug

# 172
Голяма скука настана,що така newsm12

Мента,как е челото?Интересно хоби си е намерила свекърва ти,ако искаш покажи някой нейни неща,на мен ми е интересно!Аз съм от кръжока "Ръцете ми пречат",завиждам им на тези ,които им идват отръки такива неща!

# 173
  • T"A

Имам си малка цицинка, но не е синьо/червено/лилаво. Явно ледът е помогнал  Grinning
Свекърва ми каза, че ще ми направи някаква висулка и на мен и тогава ще я снимам  Party

Ами, Наинка -  Петя заминава, Тали още не се е върнала, Дядо Хаджия е на почивка, Жаки заминава тези дни, Буболина ни изневерява с други занимания - никой не остана. Аз и ти ще поддържаме огъня  Mr. Green

# 174
  • Някъде там...
Разписвам се набързо пак ама ми е трудно да си използвам тусика и бетена  Cry Днес бях на плаж и не съм обърнала внимание какъв крем си слагам,резултата е розова буба с висока температура  Tired ...
Мента, и аз се блъснах веднъж в стълб незнам кое болеше повече-главата или нараненото ми самочуствие  newsm78 Много ги обичам тея дранкулки-висулки  все искам да си купя ама мъжо не дава...

Отивам да поискам мъжо да ми цунка зачервеното ....  Joy
Лайла тов  bouquet

# 175
  • На дивана, под юргана
Уека и розова нощ и от мен!  Laughing
Набързо ви попрочетох...

# 176
  Добро утро !

Как са ранените ?  Joy  Скици сте гоУеми !

Чакайте да ви покажа новите си ноктенца  с хамса  Flutter :
http://petia911.snimka.bg/arts/noktoplastika.208381.0.big
Другото правене на нокти ще е вече в БГ . Поне 2 пъти там ще си ги правя. Малко се затрудняват с камъните. Повече са на рисунки там май .То изобщо ако някой си прави ноктопластика (било акрил, било фибер гел) си прави само за някоя сватба или абитуриентска и след това  ги маха и спира .Малко се поддържат постоянно. Последният път  струваше около 25 лева .То на 3  седмици по 25 лева малко не  е работа. Ще се нагаждаме според условията. Сега е наред косата да си боядисами подстрижа малко , че ми е до кръста . В Бг може да си направя  педикюрче , защото  педикюристката ми в  Америка за 3 седмици и то без мъж й  #Crazy Mr. Green - Цялото Източно крайбрежие ще обиколи. Ще  ходят и в Лас Вегас ... Вива Лас вегас  Party ... Много  готино ! После как ли ще се завърне в  Израел и ще започне пак да чопли на хората краката  Mr. Green ...Има да й е теШко  Crazy .. Всичко живо по почивки , няма спиране !Съседката ще правят , Мента , пътуване до Полша - ще се завръщат към корените си. Цяла  група 15  човека - семейство  ще идат да  видят от къде произлизат . Тя  е около 60 годишна някъде , не са млади. Може и да са ходили преди това част от тях до там. Техни приятели имат хотел във  Варна някакъв казва ... Искала да иде и там .Здраве да има само човек!

Аз иначе се готвя психически и емоционално за България. Там винаги имам противоречиви чувства - хем радост , хем мъка....хем  усмивки, хем сълзи....Такива неща - ходенето до там все ми е  свързано с  душевни някакви терзания и заедно с удоволствието си е и  малко лудо настроението. Живот ...

Хайде днес е почивен ден тук - петък и пожелавам лекичко да мине , мързеливо ако щете . Simple Smile 

# 177
  • T"A
Уека и розова нощ и от мен!  Laughing

Ето това е! Върна си се в София и започна да говориш нормално...  Joy

Пете, що така за България?
Аз пък точно, защото рядко съм там, всяко посещение ме изпълва с по малко оптимизъм - все по-хубаво ми се струва от година на година. Като съм в Израел, и погледът ми към България е малко като на външен наблюдател, всяка промяна, и най-малката дори, не ми убягва... Нищо чудно след 20 години децата ни да направят имиграция бек към корените си и да ни се чудят какво ни е довело насам Flutter

Ако помните снимките на приятелка от България, сега попаднах на снимки на нейна приятелка, която също си е направила екскурзия там  Grinning Ех, пълни ми се сърцето с радост, когато чета, че са си прекарали "мад'им, меевер ле-мецупе" (страхотно, отвъд очакваното):
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=2322991&id=547483776.
Макар че заглавието "Израелци в България" ми звучи като име на комедия, от сорта на "Американци в Европа", но още по-гротескно  Whistling Повредата е в моя телевизор обаче...  Blush

И братовчедката на Ментов е в Америка в момента... ама, то тя си е от там по принцип, така че това не се брои за туризъм... Sunglasses

Бубе, аз така се оглеждах дали някой ме е видял...  Whistling Надявам се, че не, но, ако съм имала свидетели, то поне съм разсмяла някого...  Blush Да ти минава д*то  Mr. Green

Аз вече съм убедена, че зъболекарите са част от конспирация срещу човечеството (винаги съм имала такива подозрения, но сега вече се убедих)... целят да те обезсилят и да те накарат да страдаш от зъбобол  Crazy Моля, ако някой има веществени доказателства, да ми съдейства при доказването на тази теория  Mr. Green

Има ли рокфенове тук?  Party В израелския аналог на Мюзик Айдол имаше страхотно изпълнение на нашата фаворитка, на която сега ще и стискаме палци на финала в Ейлат  Hug Почерпка:  Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=mTb6gujC8GI

Желая ви лилав ден и  приятни приготовления за съботата   bouquet

# 178
Ох,много ми се спииииии.... smile3507.Пуснах поста на Мента вместо в темата ...... smile3538

Макар и  в оскъден състав - бодрия дух на темата е факт!Евалла!

Мента,ако аз те бях видяла - щях да падна от смях ..... rotfImbo

Наинче,скачай за срещата ,ама трябва да тръгнеш през нощта. Laughing

Пете,хубаво е станало с хамсата.Харесвам такива нокти ,но както вече съм казвала не е за мен тази работа.И пари и време отивам - нямам такива излишни ....и как бършеш дупета с тях,душа .....аз ще си издера децата с таквози чудо.... Mr. Green Ама викаш - свиква се!

# 179
  • T"A
Пуснах поста на Мента вместо в темата ...... smile3538

Танче, много мило за личната бележка  Mr. Green

... аз бързам, бързам да спася положението, но ти си се усетила преди мен, значи не си толкова заспала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт