БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване

• 24 687
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
имам въпросче : сега сварих круша,искам да му дам с няколко бисквитки Плазмон и да добавя АМ,само не знам колко ам да сложа,смятам във водата ,в която вряха крушите да накисна бисквитките и да пасирам крушите,ама колко Ам да сложа  newsm78

# 226
имам въпросче : сега сварих круша,искам да му дам с няколко бисквитки Плазмон и да добавя АМ,само не знам колко ам да сложа,смятам във водата ,в която вряха крушите да накисна бисквитките и да пасирам крушите,ама колко Ам да сложа  newsm78
3-4 м.л.АМ Peace

# 227
3-4 м.л.АМ Peace
  bouquet Нинче ,ама нещо не ще домашни пюрета,вчера с охота ядеше круши на Хип с бисквитки,ама сега нещо не ще.Карай,здраве да е  Tired

# 228
Ами и Радо е така-домашен картоф нещеше да близне, ама виж купешкия... Laughing

# 229

Не е само твоето. Каквото и да направя в домашни условия се отказва. Mr. Green Явно днешните бебета са такива, не си падат по натуралното.

# 230

Не е само твоето. Каквото и да направя в домашни условия се отказва. Mr. Green Явно днешните бебета са такива, не си падат по натуралното.
за жалост  Tired,ама съм упорита и продължавам да пробвам  Mr. Green

# 231

за жалост  Tired,ама съм упорита и продължавам да пробвам  Mr. Green
аз правя нишесте, пасирам към него плод и евентуално добавям 2-3 обикновени бисквитки и тях пасирам + АМ - всичко се пасира много фино - моят бебок си изяжда всичко без грам да протестира.
иначе много харесва пюре от картофи,моркови,домати и печена червена чушка - много фино пасирано. понякога добавям и броколи.
от плодовите домашни яде банан със всичко което се сетите за комбинация - леко сварени и фино пасирани.
досега ми е отказвал единствено пюрето от картоф и едно,което направих с ориз - беше много гадно.
може и попарка с бисквитки и АМ - тази със сухарите не я ще.
пробвайте тези неща - все на някое ще се вържат.
първоначално може да добавяте по малко захарчица в пюренцата и попарките,кремчетата, колкото да свикнат и постепенно я махате. аз така направих с кремчето и попарката. Peace

# 232
  bouquet благодаря ти,ще пробвам
а рано ли е за домашна чушка,червена  newsm78

# 233
а рано ли е за домашна чушка,червена  newsm78
ами Криси е на 7м и му давам с разрешението на педито Peace
то всъщност я има и в доста пюрета за тази възраст

# 234
а рано ли е за домашна чушка,червена  newsm78
Аз дадох на 8,5 месеца - захранен е на 5 месеца.

# 235
Момичета ще питам и тук ...

Здравейте мами , ние си пийвахме Фризовом , но му смениха формулата и предишния беше леко жълтичко и доста гъсто млекце , съответно нашия мъник го харесваше много и го засищаше , изкарваше по 4 часа между хранения и спеше по 9-10 часа нощем , но откакто смениха формулата сега Фризовома представлява бяло много рядко млекце и според мен си е чиста водица , определено не го засищя , иска да яде на 2 часа и половина - 3 и през ноща започна да се буди    . Помагайте ?! кое мляко е гъсто като фризовома и бихте ми го препоръчали ... много ми е кофти , старото мляко му се отразяваше доста добре , ходеше си редовно , засищаше г о, определено му харесваше , а сега ...   

bouquet  bouquet

# 236
аптамил Peace

# 237
Розов Хипп,а ако е против повръщане Аптамил АР

# 238
Аптамил или Милумил.

# 239
Момичета ще питам и тук ...

Здравейте мами , ние си пийвахме Фризовом , но му смениха формулата и предишния беше леко жълтичко и доста гъсто млекце , съответно нашия мъник го харесваше много и го засищаше , изкарваше по 4 часа между хранения и спеше по 9-10 часа нощем , но откакто смениха формулата сега Фризовома представлява бяло много рядко млекце и според мен си е чиста водица , определено не го засищя , иска да яде на 2 часа и половина - 3 и през ноща започна да се буди    . Помагайте ?! кое мляко е гъсто като фризовома и бихте ми го препоръчали ... много ми е кофти , старото мляко му се отразяваше доста добре , ходеше си редовно , засищаше г о, определено му харесваше , а сега ...   

bouquet  bouquet
Странно,ние пък нямаме такъв проблем  newsm78
забелязах,че е по-рядко,но Крис си яде на същите интервали  Rolling Eyes,да не би да не му достига  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт