БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване

• 24 825
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Извън спора за месото кога да се дава искам да попитам при захранването с месо мога ли дам цяло пюре или трябва да е половината? Взела съм тиква с пилешко на Бебивита (190гр.) и там пише, че съдържанието на месо е 16,5гр., в този ред на мисли да го давам цялото ли или не?

# 511
Аз лично като въвеждах месо започнах със заешко с моркови на Гербер и там заешкото е 8% -като за начало дадох 5-6 лъж. ,после половин бурканче (около 60 гр.) и после цяло.Много обичаме тиква с пилешко на Бебевита ,но го дадох по- късно именно заради тези 16,5гр.Не бих дала цяло като за начало Peace

# 512
Аз лично като въвеждах месо започнах със заешко с моркови на Гербер и там заешкото е 8% -като за начало дадох 5-6 лъж. ,после половин бурканче (около 60 гр.) и после цяло.Много обичаме тиква с пилешко на Бебевита ,но го дадох по- късно именно заради тези 16,5гр.Не бих дала цяло като за начало Peace

Незнаех, че има ис по-малко съдържание на месо.  Embarassed Май имаше малък избор. Ще разглеждам и купувам и други - така или иначе смятам да изчкам още една, две седмици. Благодаря.   Hug

# 513
Дудка79, ако пюрето на Гербер е 190 г , то тогава количеството месо във Бебеита и Гербер е същото.

# 514
Месото се дава като първа храна. Това е абсурдно.
Според  Ла Лече Лига - САЩ никак не е абсурдно. Даже цяло изследване са направили хората Grinning.
(Между другото - американците умират да правят изследвания и да доказват абсурдни неща)

# 515
Месото се дава като първа храна. Това е абсурдно.
Според  Ла Лече Лига - САЩ никак не е абсурдно. Даже цяло изследване са направили хората Grinning.
(Между другото - американците умират да правят изследвания и да доказват абсурдни неща)

Цитираш ме, но не точно. Кой и къде написа, че месото се въвежда като първа храна?

# 516
Дудка79, ако пюрето на Гербер е 190 г , то тогава количеството месо във Бебеита и Гербер е същото.
Пюрето на Гербер е от 130 гр. има разлика  Peace

# 517
може ли да давам от сладката царевица в консерви към пюрето на бебо  newsm78,трябва ли да се вари
Има готово пюре от царевица на Овко, може да добавяш от него, или от замразената. Не давай от консерва защото 100 % ще има консерванти.Аз съм взела един пакет на Бондюел и слагам от нея по-малко.И да трябва да се свари.

# 518
А колко дни захранвахте с царевица?Чуденката ми идва от там, че започнахме захранването с месо със заешко.Сега следва пуешкото, а като гледам повечето имат царевица, а аз не съм давала досега  Thinking

# 519
А колко дни захранвахте с царевица?Чуденката ми идва от там, че започнахме захранването с месо със заешко.Сега следва пуешкото, а като гледам повечето имат царевица, а аз не съм давала досега  Thinking

Аз царевица му дадох направо цяло пюре - 190гр. моркови и царевица на Сънвал. В него царевицата е 7% и го дадох цялото да си го изяде.  Peace

# 520
  • Горна Оряховица
Аз дадох царевицата с пюре на Бебивита - тиквички с царевица Peace

# 521
Бързо въпросче за кашите: синът ми заспа докато му приготвях кашата (бананова на Хумана приготвена с вода) и очаквам да спи около половин час. Като се събуди Мога ли да му дам същата или да приготвя нова? Т.Е. Колко е срокът на годност на вече приготвената каша?

# 522
Бързо въпросче за кашите: синът ми заспа докато му приготвях кашата (бананова на Хумана приготвена с вода) и очаквам да спи около половин час. Като се събуди Мога ли да му дам същата или да приготвя нова? Т.Е. Колко е срокът на годност на вече приготвената каша?

Можеш, стига да не се развали кашата, на мен ми се е случавало след като преседи известно време, се разводнява и не прилича на нищо. Понеже твоята е млечна приготвена с вода, предполагам, че нищо няма да й стане. Опитай я преди да я дадеш.

Провери дали не пише нещо по този въпрос на кутията. Аз имам у дома безмлечна каша на Милупа и на нея пише : "Моля нахранете детето не по-късно от 1 час след приготвянето на кашата". Но има голяма разлика в приготвянето между млечна и безмлечна. Предполагам, че надписът на моята каша е защото тя се приготвя с АМ на детето. 

# 523
Това е че нищо не пише на кутията.
Благодаря ти ще я пробвам и ако не е хубава ще приготвя нова.

# 524
Млечните каши се дават не по-късно от час след приготвянето по същата причина както АМ не се дава по-късно. Това ми обясниха, а и на повечето каши пише да се дават до час или пригответе непосредсственопреди хранене.

Общи условия

Активация на акаунт