БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване

• 24 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Здравейте!Мога ли да слагам във вечерното мляко 1 лъжичка безмлечна каша,за да го засити повече?

# 61
Здравейте!Мога ли да слагам във вечерното мляко 1 лъжичка безмлечна каша,за да го засити повече?
има едни гранулирани бисквитки на Плазмон - те са за тази цел. аз слагам от тях по 1-2 лъжички вечер. Peace

# 62
Кога да въведа глутена-сега в 6-тия месец или да изчакам до 7-ми.? newsm78 По принцип като беше на 4 мес.и имаше запек, предиатърката ми каза да му давам водичка от овесени ядки, но незнаех че в тях има глутен... ooooh! Нищо му нямаше де, и за това се чудя кога и с какво да включа глутена.

# 63
Щом сте давали вода от овесени ядки според мен вече е захранен с глутен.
Ние почнахме с попара на седем месец.

На нас лекарката ни каза че веднъж като въведем глутена с някаква храна след това без проблем мога да почна
да давам всичко съдържащо глутен

# 64
Щом сте давали вода от овесени ядки според мен вече е захранен с глутен.
А бе и аз така си мисля,но още му давам безглутенови каши  Laughing
То на практика като въведа глутена, менюто ще му стане по-разнообразно нали и се сещам за грис, овесени ядки,попарата като навърши 7 месеца, какво друго мога да му давам?

# 65
а попарата пасирате ли я? аз днес за сефте пробвах да дам,но не я пасирах и малкия категорично не я пожела. Sick

# 66
а и друго - овесени ядки как давате?

# 67
Има много теми за овесените ядки, ето една такава:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417602.0

# 68
Nefertity сурови плодове започнах да давам в 7м.Настъргани и пасирани.  Peace
siseto1974 можеш.Аз понякога слагам в АМ една лъжичка бананова каша,за да засища повече през ноща.

# 69
а попарата пасирате ли я? аз днес за сефте пробвах да дам,но не я пасирах и малкия категорично не я пожела. Sick

Аз не я пасирам.Тя от горещия чай и без друго става на каша,само сиренето е на дребни трохички.  Peace

# 70
  • София

Не. Нали трябва да се научи да дъвче. Намачквах я с вилицата.
Пробвай пак. Ще свикне.

# 71
  • София

Да, в началото я пасирах. Иначе Иво не я искаше. Грам зор не си даваше да дъвче.
Постепенно пасирах не до гладко, докато започна да я яде само намачкана.

# 72
много хубава темичка,браво  Hug
а в попарата сухари или хляб  newsm78,май за по-малки бебоци е за предпочитане сухари  Thinking,ние още се захранваме със зеленчуково,за сега с успех  Praynig

# 73
  • София
Сухари.

# 74
много хубава темичка,браво  Hug
а в попарата сухари или хляб  newsm78,май за по-малки бебоци е за предпочитане сухари  Thinking,ние още се захранваме със зеленчуково,за сега с успех  Praynig

Сухари за бебе.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт