Re: АПРИЛска мама чака сърчице да чуе 2

• 16 406
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Честит имен ден
на всички, които празнуват. Да ви е живо и здрав името   bigdance2

P.P Искам и аз да се оплача тази нощ беше кошмарна за мен. Болки в корема, тежест ниско долу и не ми достигаше въздух.Не можех да си намеря място, но сега вече съм по добре  Laughing не ми е лошо даже изядох сутринта една голяма купа със спагети.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 11:10 от Sunshine26

# 136
Мами........имам въпрос.
Дали е нормално гърдите да ме болят по-малко от вчера?
Днес също болят малко но при натиск. А вчера.....си ме боляха без натиск даже.

Предварително Ви благодаря за отговорите!

веси и аз имам същия проблем като тебе- болката в гърдите беше силна а от 1-2 дни  е лека и то само при натиск - това мен много ме притеснява. без да искам да те стресирам разбира се. просто аз имам лоши спомени  и много ме е страх. днес ще тичам на лекар дано да ме вмести че нямаше свободни часове.
честит празник, много е хубав - за съжаление за мене е малко тъжен

# 137
  • Варна
BOTZ79 само спокойно всичко ще е наред. В началото се усещало даже само тежест, аз съм вече почти в 8 седмица мен си ме наболяват само като при допир иначе си растат с бясна скорост. Усещам ги адски напрегнати и сякаш някой ги помпи с въздух. Мисля , че не трябва да се притесняваш толкова мисли позитивно, знам че е трудно.... Hug  bouquet

# 138
Здравейте ето ме и мен отново, първо искам да благодаря на всички на хубавите пожелания иаз на свой ред да честитя на всички именнички да сте живи и здрави и много обичани.
И второ да ви кажа какво стана днс на моя първи преглед. Бебо е още многооооо мъничък и доки каза че дори не може да го измери още но за сега нещата за добре в смисъл такъв, че поне е на мястото кадето трябва да е. Момичета толкова съм щастлива, предполагам като всяка една от вас и тъй като все още не съм казала на никой освен на таткова се радвам че мога да споделям с вас. А за протокола термина си става на 13.04.2010 - първа бременност на 21 години съм.
Приятен ден на всички и се радвайте на бременността си  Hug

# 139
Привет, мамчета! Май се указва, че и аз ще съм кандитат майка през април. Аз съм от Сливен, това ми е първа бременност на 30 г. По календара сметнах 12 април като термин. Първият ми ден от последната менструация беше на 6 юли и от тогава нищо. В сряда 12 направих тест. Разплаках се....заветните две черти се появиха мигновено, и то доста дебели и ярки. Усещах само болки в кръста, киселини и нервно напрежение. Когато се прибрах при майка ми ми се приповдигна от едан агнешка супа и това е...Нямам други симптоми на бременността, само малко гъделичкане в корема, леко е подут, но не ми се гади, апетит имам нормален, но си хапвам повече плодове и зеленчуци, соленото ме влече, но като изям една праскова и не мога да мисля за друго идва ми направо до гърлото. Струва ми се толкова хубаво да е истина. Идната седмица ще ходим на доктор, за да диагностицира. Мисля че ще може да се види при двуседмично закъснение и дано всичко е нормално. А като смятам от 6 юли би трябвало да съм в 7 г.с от 17 август. Не бързам да казвам на никой само таткото и една вече реална майка, която ми дава съвети знаят. Дано всичко е ок, би трябвало да може да му се чуе сърчицето вече в 7 седмица, поне така пише из нета. Знам ли. Много ми е объркано, но и щастливо.
Днес е един хубав празник. Нека Богородица ни помага на всички нас.
П.С. и ако има някоя мама от Сливен, нека ми пише, ще ми бъде приятно

# 140
Здравейте,

като гледам малко съм позакъсняла  Embarassed. Все пак ми се случва за пръв път и съм чела форума със съвсем други цели. На 9 Август си направих първия тест за бременност #Crazy, който беше положителен, но с бледа чертичка. По принцип последният ми цикъл беше на 1 Юли, но последните 4 месеца ми е ужасно нередовен  Rolling Eyes. Юни направо го пропусна до 1 Юли. Овулациятя ми настъпи доста късно- чак към 28 юли- за това при мен е малко объркана история, а аз нищичко не разбирам все още- в момента се образовам от вас Heart Eyes Виждам, че има априлки с термин 8 Април, които вече са видели точицата си, а моята на 10 август още не се виждаше. Този понеделник пак съм на лекар- надявам се всичко да е наред, че вече почнах да се притеснявам  Confused. Иначе се казвам Мария, на 25 години, от София, първа бременност. Според калкулатора терминът ми е на 7 Април, но както вече казах според мен че е малко по-късно- към края на април. Иначе единствените ми признаци са това, че заспивам като пън ж 20.00 часа и после се будя в някаква паника в 4 часа и не мога повече да заспя. Също така ми се вие свят и се задушавам. Боли ме корема- но вече доста по-рядко. Иначе не ми се гади- има дни, в които имам чувството, че си въобразявам, че съм бременна. Въпреки че си направих поне 5 теста Crazy Очаквам да получа съвети основно от вас и стискайте палци в понеделник да си видя и моята точица като всички вас.

# 141
Честит имен ден Мария1909! Мисля че е нормано да не ти се види точицата заради по-късната ти овулация. Докато се образовах в нета го срещнах някъде. Спок! Вс. ще е ок. Аз си направих само два теста. На втория реагирах по-нормално. Няма как да се появят двете чертички и да не си бременна. И аз като теб не се усещам така, не ми е лошо, добре съм, разхождам се спокойно, имам енергия, нямам такъв вълчи апетит и се питам бременна ли съм. Но сърцето ми усеща, че в мен расте малко човече. Не съм видяла още точицата, и мен ме е страх мъничко, но съм оптимист и гледам от хубават страна на живота. Весел празник, мила!

# 142
Добре дошли на pinzi.
Мария1909 Честит имен ден. Само положителни емоции ти желая.  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Момичета вие видяхте ли , как изглеждат вашите бебчета  newsm03 ? http://yourembryo.blogspot.com/2007/06/see-your-baby_14.html Много е готино чувството, когато чуеш сърчицето как тупка.

# 144
Привет! С радост бих желала се присъединявам към темата  Grinning

# 145
Дами,и аз съм със големи болки в гърдите.Не мога да спя по корем,болят ме,при вървене съ6о.А за големината им направо да не говоря. #Crazy Все по огромни стават.Едва ги нося ве4е,а аз по принцип съм си с голям бЮст. ooooh!
На всички именници днес честито.  bouquet

# 146
Момичета вие видяхте ли , как изглеждат вашите бебчета  newsm03 ? http://yourembryo.blogspot.com/2007/06/see-your-baby_14.html Много е готино чувството, когато чуеш сърчицето как тупка.
Мила,през корема ли те гледаха или вагинално

# 147
Добре дошли fili  и пинзи!
Аз пък май още поне седмица няма да се прибирам към София и до тогава няма да мога да отида на лекар, за да видим сърчице :/ Надявам се, че всичко ще е наред Praynig

# 148
  • последна надежда
Честит имен ден на всичко именнички!
Добре дошли на всички зърнали заветните две чертички  Hug

*Вeси* мойте също много наедряха и вече ги мажа с кремче против стрии  Peace.
Моите преди първата бременност бяха чашка А  Embarassed, а след като родих препълваха чашка С  Crazy.

Аз открих как да понамаля гаденето и честотата на повръщането. Хапвам вечер преди да си легна, а на сутринта ми се гади една идея по-малко. През целия ден си хапвам малко, но много на често. Добре ми понасят леките храни - плодове, зеленчуци, сирене и кисело мляко. ААз имах нисък хемоглобин преди да забременея и сега си хапвам и печено месо, но добре изстудено, за да не ми мирише  Twisted Evil.
Болките в корема се засилват от преумора и сега гледам да почивам по-честичко.
Крата ме боляха много, но вечер като седна си ги вдигам на табуретка и помага  Crazy.

Sunshine26 мерси за линка   bouquet. Синът ми много го хареса.

Сега отивам на рожден ден и имен ден на двама членове на едно семейство.

# 149
Момичета вие видяхте ли , как изглеждат вашите бебчета  newsm03 ? http://yourembryo.blogspot.com/2007/06/see-your-baby_14.html Много е готино чувството, когато чуеш сърчицето как тупка.
Мила,през корема ли те гледаха или вагинално

Вагинално още е рано за да се види през корема  Wink

Iveeeta  Mr. Green радвам се, че съм била полезна  Party

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 18:04 от Sunshine26

Общи условия

Активация на акаунт