Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 942
  • 548
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • In The Middle Of Nowhere
Щом е вече намалено едва ли  Peace

# 437
  • София
Кодове 24562 и 24570(за карти Кенгуру) -30% от първия артикул,без при руж,намалени,новоте и ексклузив уеб...
-20% от останалите,без без при руж,намалени,новоте и ексклузив уеб... и т.н.
Подарък-6 керамични чинийки,с размери-7х7см(5 см в основата)+6 лъжички(10,2см,също керамични) в 2 цвята-BLEU GLACIER

# 438
Знае ли някой тези детските куфари стават ли за училище или са си просто куфарчета - за Ягодов сладкиш и Хана Монтана питам ?

# 439
И при мен се хванаха новите детски куфарчета с двата акаунта с БП.При едната поръчка имах само стоки от албанците, а в другата се хвана само с това:

http://www.laredoute.fr/vente-ballon-ligue-1-replique.aspx?produ … &numberpage=1

как така с артикули само от албанците, кодът хванаща и подарък и БД . при мен не се получава  newsm78

# 440
  • Варна
Това са ми отговорили на мейла за отказаната машина (аз все пак смятам, че коментарите трябва да са тук, предвид това, че касаеше поръчване с код и референтен номер):

Цитат
Bonjour .......

Je comprends votre mecontentement.
Toutefois, je ne peux que vous confirmer les termes de notre precedent mail.

D'avance je vous remercie de votre comprehension.

Чудя се к'во да ги правя... Twisted Evil Close

# 441
  • София
Мда,както и за отказването на пекарната мейлите им бяха стандартни,
сега и на недоволните пращат еднакви готови текстове(на още някой бяха пратили абсолютно същия мейл  Close).
Отвратително!

chockolina,съгласна съм с теб за коментарите тук за машината за хляб,но ако  всеки,на когото му е отказана
тръгне да се жалва тук(а ние няма как да помогнем) просто темата се размива и става много трудна за следене и синтезиране.

Права е и Змейка да негодува,аз съжалявам,че така се получи,но винаги има рискове с такива поръчки.

# 442
А на тия детски куфарчета има ли им някъде размерите?

Детските куфари синия и розовия са с размер 27х12х36 ...някой беше казал "протмоне на колела" ....но пък нали е за деца Simple Smile)))
Куфарите са с колелца, но не са раници...така че едва ли са подходящи за училище.

# 443
Ще ги разберем , но изглеждат много сладки.Все ще ни влязат в употреба Simple Smile

# 444

[/quote]

как така с артикули само от албанците, кодът хванаща и подарък и БД . при мен не се получава  newsm78
[/quote]
При мен се хвана с детска блуза от есенна колекция, намалена. Simple Smile

# 445
  • In The Middle Of Nowhere
А на тия детски куфарчета има ли им някъде размерите?

Детските куфари синия и розовия са с размер 27х12х36 ...някой беше казал "протмоне на колела" ....но пък нали е за деца Simple Smile)))
Куфарите са с колелца, но не са раници...така че едва ли са подходящи за училище.

Да, мерси видях го още вечра в офертата  Peace
Ами за тези, които им се чудят на тези куфарчета като отворите офертата в горния десен ъгъл кликвате и ги виждате по-подробно как децата ги мъкнат точно като куфари, определено не са нито ранички, нито портмоненца.

# 446
Абе аз и онези резидавите куфарчета като ги гледах на снимката в офертата изглеждаха големи, но всички знаем, че не са(въпреки че вършат добра работа). Каквото и да си говорим, 36см са 2 педи. Но децата ще им се радват, все ще съберат някакви боклучета вътре.
Офертата е добра заради БД и намалението, не толкова заради куфарчетата.

# 447
  • София
Имам едно въпросче, получих чек за 20 евро и не съм сигурна затова д апитам кога се праща и какво точно за да приспаднат 20-те евро преди да приключа поръчката  newsm78

# 448
Здравейте момичета, дайте някое кодче за подарък раница, но не детска. Благодаря ви.

# 449
Някой може ли да ми каже, защо код 46272 не иска при мен Cry Трябва ли да имам задължително нещо от новата колекция за деца?

Общи условия

Активация на акаунт