Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 966
  • 548
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, имаше линкове към темата за машината за хляб, но не ги намирам с търсачката. Даже май на 1-ва стр. имаше или бъркам...  Моля за помощ... Благодаря!

Заповядай    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414030.600

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419503.0

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 15:16 от Eana

# 241
Момичета, какво става с машините за хляб....получавате ли поръчките си или вече се изчерпа машината?

Аз днес получих моята. Поръчката ми е от 26 юли. Даже още не съм отворила кашона. И наистина тази машина тежала 7,5 килограма.

# 242
  • София
Кодове 31437, 31445 и 84492--25% от предпочитани и -20% от останали артикули от  колекция Е/З 09/10 намалява и при верт.
Дава подарък-чанта-SAC DE VOYAGE-bleu et gris.

Ето и снимка на завивката с код 68179 ---

# 243
С какво се хваща този код със завивката?

# 244
и аз да попитам каква е офертата за тези завивки и за размери ако някой знае

# 245
  • София
`Айде да се върнете малко назад в темата и да попрочетете и ще разберете.

# 246
  • Все на втория етаж
30929 само при дрехи ли става? Изпробвах го, но с обувки от новата колекция и не ми намаля нищо. На стойност 60 евро са и би трябвало да свали 30 от 55, но не се случи, а иначе ми се хваща на акаунта, даже ми е изпратен лично.  Blush

# 247
Темата я следя от началото и понеже вече пуснах поръчка с кода със сешоара , помислих си че и този мога да ползвам.Но не ми се лови с нищо и за това исках да попитам дали има някой специален артикул, с който се хваща?   Peace

# 248
Иренка и аз пробвах с 30929, но не стана и при мен. За обувки от новата колекция prix vert ми ги намали с 30244, т.е. с 20 Е от редовната им цена. Маха и доставката.

# 249
  • София
Темата я следя от началото и понеже вече пуснах поръчка с кода със сешоара , помислих си че и този мога да ползвам.Но не ми се лови с нищо и за това исках да попитам дали има някой специален артикул, с който се хваща?   Peace
Какво означава "не ми се хваща"?
Не ти намалява или дава подарък,или изписва червен надпис?

# 250
Изписва ми червения надпис.Може би е персонален.  Cry

# 251
  Пробвах го и на стар и на нов акаунт/само с 1 поръчка с хлебопекарната/

# 252
30929 само при дрехи ли става? Изпробвах го, но с обувки от новата колекция и не ми намаля нищо. На стойност 60 евро са и би трябвало да свали 30 от 55, но не се случи, а иначе ми се хваща на акаунта, даже ми е изпратен лично.  Blush
Да не са при мини обувките? Кода не намаля при мини и
НЕ на всички се хваща!!!

# 253
  • София
  Пробвах го и на стар и на нов акаунт/само с 1 поръчка с хлебопекарната/
Щом ти изписва червен надпис,няма да хване с нищо.

Да пиша и тук-днес ми отказаха хлебопекарната,с извинението,че няма застраховка и
сертификат за нашата страна. #Cussing out
Много се извинявали-бла-бла-бла....щели да ми възстановят сумата....отговорих им сърдито и
разочаровано,че си искам ваучера по мейла,а не по пощата!  Crossing Arms

# 254
Ева, от кога ти е поръчката? И първа хлебопекарна ли ти е? На и-мейла ли ти писаха?

ОООООООООоо НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, и на мен са ми я отказали. Получила съм и-мейл. От Моник... Просто нямам думи колко съм разочарована. Платих си за едни детски панталончета от 2 Е и доставка 5 Е , т.е 7Е практически само за тия компромисни панталони, само и само да взема хлебопекарната! Мнооого, много ми е тъжно  Cry Така я чаках и исках, а не ми се даваха луди пари. Оххх...  Sad Поръчката ми е от 1ви август! Един път съм я поръчвала...

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 17:51 от Mona*

Общи условия

Активация на акаунт