Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 951
  • 548
  •   1
Отговори
# 315
  • Карлово
А защо не пуснем жалби до Европейската комисия за защита на потребителя? Аз бих го направила, ама с английския сме на вие. Ако някой подготви писмо, бих се включила в атаката.
Аз изгорях и с доставката. Защото нашият мил пощальон ми носи малките пакетчета до вкъщи. Откъде да знае човекът, че в този случай ще ми навреди. Не ми е за 5Е доставка, искам си хлебопекарната пък!

# 316
  • Ботевград
Следя с интерес кореспонденцията, най-вероятно ще пишат, че кода не  е пратен лично  Rolling Eyes
Иначе аз получих моята и съм много щъстлива, благодаря още един път на Ева за кодовете  Hug

# 317
  • Варна
Да, и на мен ми е ясно, че няма да има файда от писмата, ама поне да ми мине малко яда. #Cussing out

Ето текста на писмото (моля перефразирайте го поне малко, че става тъпо всички с един и същи текст да им пишем), писала съм го на английски и после го преведох с автоматичния преводач на Гугъл на френски, така че може и да не звучи перфектно  Crazy:

Bonjour!

J'ai reçu un e-mail à partir du Service Relation Client de la Redoute, qui m'informe que vous n'allez pas me faire parvenir la machine à pain que j'ai commandé.
En raison de la refuser, il était écrit que «Toutefois, comme indiqué sur notre site international, le service après vente de votre machine à pain n'est pas assuré hors métropole. De plus,
les normes techniques de ce produit ne sont pas certifiées conformes dans votre pays ».
Je ne peux pas d'accord avec cette pratique qui est la raison d'écrire cet e-mail.
Tout d'abord - il existe de bonnes pratiques juridiques et les termes dans lesquels le vendeur est tenu d'informer l'acheteur si le produit n'est plus disponible ou pour toute autre raison ne peut pas être envoyé. J'ai reçu cet e-mail 21 jours après j'ai fait ma commande qui n'est pas acceptable - à cette époque, je devrais avoir été reçu la question.
Pas d'envoi de la machine à votre discrétion est discriminatoire que lors de la passation de ma commande il n'y a pas de remarque que la machine à pain ne peut pas être livré international.
Avec mon paiement, j'ai rempli ma part du contrat valable, nous avons conclu de prendre les responcibility à recevoir un élément qui «normes techniques de ce produit ne sont pas certifiées conformes dans mon pays» (en fait une telle déclaration n'est pas très logique que les deux France et la Bulgarie sont membres de l'Union européenne et les normes qui s'appliquent sont les mêmes ou compatibles).
Par conséquent, j'insiste pour que vous êtes un vendeur aussi pour répondre à vos obligations du contrat et de me faire parvenir le pain machine et j'ai commandé de ne pas retourner mon argent.
Sinon, vous allez me perdre en tant que client pour toujours (ce fut mon premier ordre et ce qui s'est passé n'est pas agréable du tout) et en plus je vais faire une plainte à la Commission européenne sur la protection des consommateurs.

Je suis en attente de votre réponse à court terme!
Observe,

Юрист съм. Mr. Green

# 318
Еееее как личи  Hug
супер си  Blush

# 319
  • София
Кодове 33111 и 33065 - подарък-Детска чантичка Оксбоу.
33111 е за розовата,а 33065 е за каки,също и 31402,който дава и -30% от ненамалени артикули от новата колекция на Дамско,Мъжко,Детско и др.,без обичайните при мини,руж, и албанци т.н.

Размери-24 * 26 * 7 см + чанта + 7,5 * 12 (розово) и 32 * 26 * 10 см( каки)

http://media.snimka.bg/4007/014268874.jpg

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 01:52 от Evа

# 320
  • София
детско куфарче р-р 27х12х36
код 46264 в синьо
код 46272 в розово
+ 20/33Е
+БД
валиден до 20/09/2009
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bd77390b11f6d854fd

пратен ми е лично, хваща ми се само на акаунта на който е пратен, но може и при някоя от вас да се хване.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 07:20 от vanina_nina

# 321
Браво на всички вас за писмата,които сте пратили.Само ми е много интересно какви ли ще бъдат отговорите newsm78 Чудно ми е,защото и аз писах доста гневни писма относно 20-те евро от покани,какво ли не мислих,даже им писах,че ме губят като клиент и винаги отговорът им беше:"Съжаляваме,такава ни е политиката"
Дано,момичета при вас да бъдат  и по-красноречиви в отговорите.Успех ви желая Hug

и на мен не ми изпратиха ваучера от 20 евро, може ли да напишеш какво им написа ти и какво ти отговориха

# 322
  • близо до морето
И аз ги имам тези кодчета за куфарите!  Crossing Arms Сега как да не поръчам нещо за да го подаря на големия ми син.  Sick А уш се заканих да не поръчвам до намаленията!  Whistling

# 323
Благодаря ти, Ева, мила, за прекрасните кодове   bouquet
напоследък само заради твоите постове чета темата Hug

аз пък, понеже в момента пробвам всичко да добавя - кодовете за розовия бесак Оксбоу се хващат, но ги дава налични след 3 седмици. цвят каки е наличен, а този 31402 ми дава и 20% от електроуреди Peace

на два от акаунтите си имам кодовете за вализетте-тролей \детското куфарче\ така че очаквайте ги масово Mr. Green голямо поръчване ще пада - хем 20е, хем БД, хем куфарче, идеално за училище...

п.п. видяхте ли в другата тема какви подаръци дават в Португалия? newsm78 Тук ни имат за десета дупка на кавала... Thinking #2gunfire

# 324
Щастливки сте вие, момичета- на вас поне мейл ви пращат...на мен просто са ми анулирали машината и  си се мъдри едно note d'avoir за 10,70... #Cussing out Поръчката ми е от 11.08. Че и навих една приятелка, на нея наистина й е първа поръчка... Sad  И да им пишем, и да не им пишем, все тая според мен. Ако направим поне едномесечен бойкот обаче, може и да си преразгледат политиката на дискриминация...Но ми е ясно, че това не може да стане. И понеже ми писна да ме третират като човек втора ръка, /а и понеже намерих други места за утоляване на шопинг- страстите ми  Laughing /, аз лично приключвам с ЛаРедут...поне до януарските намаления  Mr. Green  Laughing

# 325
  • pomorie
опитах кода за детските куфари но ми даде само тях без бд и намалението.точно 33евро ли трябва да са......

# 326
  • Бургас
vanina_nina  и аз го получих това имам неща за 200 евро в кошницата има и от новата колекция но не ми се лови какви точно са условията на двата кода

# 327
Аз също получих днес сешоара с поръчка от 31.07.Изглежда хубав и е мощен 1600 wata.
С код 30244 намалих това яке на 28 евро.Наистина готин код

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324162712&a … 7&Mode=Update

Има ли приставки някакви и какви са? И най- важното - изглежда ли неустойчив?
Аз го ползвам вече втора година. Няма грешка, мощен е, устойчив е, здрав е, издържа падане от 1 метър Mr. Green. Само да знаете, че като поработи по-дълго време, изключва за малко-има защита от прегряване.
опитах кода за детските куфари но ми даде само тях без бд и намалението.точно 33евро ли трябва да са......
Трябва да са поне за 33е. Ти какво имаш в коницата? На мен ми намаля ето тези наример:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324159485&a … 3&Mode=Update
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324163333&a … 5&Mode=Update
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324159460&a … 4&Mode=Update
Тези всъщност ми се намалят и от кода за сушоара.
Вие къде видяхте размерите на куфарчетата? Р-р 27х12х36-че то все едно портмоне на колела newsm78

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 09:03 от shrek

# 328
код 46264 в синьо
код 46272 в розово
+ 20/33Е
+БД
валиден до 20/09/2009

пратен ми е лично, хваща ми се само на акаунта на който е пратен, но може и при някоя от вас да се хване.

колко пъти може да се ползва кода?

# 329
  • Варна
код 46264 в синьо
код 46272 в розово
+ 20/33Е
+БД
валиден до 20/09/2009

колко пъти може да се ползва кода?
Може да се ползва само 1 път. Трябва да имате стоки за над 33 евро от Колекция Есен - Зима'09 и да не са вече намаляни. На мен ми хваща и prix mini и prix vert. Дава ми -20 евро, БД и подаръка. Ако пусна поръчка, подаръка не ми трябва, така че ако някой има претенций за цвета и го иска да свирка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт