Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 940
  • 548
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тези кодове 46264 и 46272(има ги публикувани на предна страница) дават при мен 20 евро намаляване на сумата в кошницата и безплатна доставка +подарък детския куфар, макар че аз мисля, че са по скоро са ранички на колелца.
Момчешката раничка е с герой от филма Играта на играчките - Бъз Светлинна година, а момичешката с Ягодов сладкиш.
Така, да се каже 3 в 1 Simple Smile

# 346
Някой може ли да каже с какви артикули му се хвана кода за детските куфарчета и намалението от 33 на 20 евро- до колкото разбрах само с артикули от есен зима 2009 - правилно ли съм разбрала Embarassed

Много тъп въпрос, но новата колекция е там където пише  Nouveautés и няма намаления нали?

# 347
Идвам и аз да рева че ми отказаха хлебопекарната  Cry

писмо няма да пиша...не че ми се спотайва, но файда няма да има...щом го правят, мисля че са достатъчно интелигентни да са наясно че ще имат много обидени клиенти и са си предвидили вратички да избягат от който и да е закон в защита на потребителя. Все пак това са французи... но действително постъпиха много гадно. Но поздравявам мамите, които им писаха..поне да знаят че не сме маймуни!

кажете моля ви сега как ще връщат парите - чрез ваучер ли, какво ли? И ако е ваучер, какво се прави с него?  newsm78 трябва да купувам наново ли? щото май не ща  Naughty
И аз се каня да не отида изобщо да си взема поръчката, но съм почти сигурна че пощальонката ще ми достави останалите неща. А какво ако я изпратя цялата обратно? Вие как ще постъпите?

# 348
момичета здравейте имам въпросче днес ми пратиха код за подарък много хубаво детско куфарче слагам си нещата в кошницата намалями ги на 1 ва та стъпка, но като отида на 3 та стъпка ми слага сумата без намалението   ooooh! някой има ли представа защо е така   Praynig

# 349
виждам че сте го обсъждали този код, при никой друг ли няма този проблем  Cry

# 350
Тези кодове 46264 и 46272(има ги публикувани на предна страница) дават при мен 20 евро намаляване на сумата в кошницата и безплатна доставка +подарък детския куфар, макар че аз мисля, че са по скоро са ранички на колелца.
Момчешката раничка е с герой от филма Играта на играчките - Бъз Светлинна година, а момичешката с Ягодов сладкиш.
Така, да се каже 3 в 1 Simple Smile

Стахотен код. Намали ми това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324162702&a … ;prescode=9130144 от 39 на 19 евро, даде ми подарък и БД. Днес ги получих и двата кода.

# 351
  • София
аз си пуснах куфарчето за детето с две калъфчици и ще си платя доставката . Не може всичко да е без пари  Peace
Явно на всички са ни пратили тези кодове, може да се реваншират за пекарната  Joy

# 352
bubu1978 , всички кодовете за намаление с някаква сума намаляват реалната цена на артикула (а не  вече намалената).

# 353
barboran4e поръчвам от новата колекция не намалени работи н а1 ва стъпка сумата ми е 14,80, без пътни с подаръка и като дам на 3 та става 45 евро Sad

# 354
barboran4e поръчвам от новата колекция не намалени работи н а1 ва стъпка сумата ми е 14,80, без пътни с подаръка и като дам на 3 та става 45 евро Sad

При мен е ок, току що опитах с тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324145180&a … 3&Mode=Update  ботуши

# 355
момичета мисля че разбрах проблема, когато влизам през mozila не ми ги намаля незнам защо, но през обикновенния интернет всичко е ок Simple Smile аз вчера си инсталирах мозилата и може би има някакво значение за сайта Simple Smile  благодаря на момичетата за съветите  Peace

# 356
Получих код за подарък часовник 26182. Някой може ли да каже дали си заслужава да се плати доставката за него. И реални снимки ако имате Praynig

# 357
  • Монтана
Аз съм с мозила и сайта си ми работи добре и кода за раничката и той ми действа.

# 358
момичета мисля че разбрах проблема, когато влизам през mozila не ми ги намаля незнам защо, но през обикновенния интернет всичко е ок Simple Smile аз вчера си инсталирах мозилата и може би има някакво значение за сайта Simple Smile  благодаря на момичетата за съветите  Peace

Аз също съм с мозила и нямам проблем на 3-та стъпка.
Слагам тези маратонки и стават 13е

# 359
ima li nqkade kadeto na edno mqsto moje da se vidqt ne6atta ot kolekciqta esen -zima za - 20eur koda za ranicata, za da ne se tarsi edno po edno koe e ot esen-zima
mersi

Общи условия

Активация на акаунт