Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 903
  • 548
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Привет, момичета. И моята пекарна е отказана, но ще ги потормозя, при това на английски hahaha
Бихте ли ми казали на кой мейл пращате гневните писма, та да се включа?
Предварително благодаря!
И за да не спамя излишно - и аз получих двете кодчета за детските куфари. Хващат ми се само на акаунта, за който са получени и още пробвам с какво може да се хване намалението Peace

# 406
  • София
Fancy N, възможно е да си права, но не прави изводи от сайтове в които плащаш през Paypal. Пейпал е със специален статут на банка, доколкото си спомням - може да се води друг вид превод този между пейпал акаунта ти и банката обслужваща картата.

# 407
искам да използвам кода за раничките,но не ми дава безплатната доставка,какво е условието  Peace

# 408
  • Все на втория етаж
Аз пак да питам, но цените не са нито при мини, нито при верт, нищо не пише на тях, от новата колекция са, но кода 30929 пак не ми се задейства...

# 409
  • София
Аз пак да питам, но цените не са нито при мини, нито при верт, нищо не пише на тях, от новата колекция са, но кода 30929 пак не ми се задейства...
Трябва да има този знак-

# 410
  • Бургас
Големи са гадняри  Tired Харесах си нещица от колекцията за фини дами като мен  hahaha, но при тях знакът е Колекция есен/зима-Талисим и познайте дали се намалят  Cry От мъка си пуснах само едни бАтушки с БД и сешоарче и продължавам да си въздишам заради бленуваната хлебопекарна  Crossing Arms

# 411
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Трябва да има този знак-

Има ли начин да избера само сато колекция с търсачката

# 412
А нали не приемат поръчки за 10е,как ще пускаме с ваучерите тогава?
за по 25евро ли??? newsm78 #Crazy

Или като не се доплаща не е проблем Thinking

Може би трябва да обясним малко повече.
Рестрикцията от 10/15 вече eur не е от ла редут, а от нашите обслужващи банки. доколкото си спомням не стана ясно защо е тази рестрикция, на мен май не ми се е случвало да пазарувам за под 10 евро  Embarassed и не мога да кажа дали отказват поръчки отвсякъде.

Така че Ла Редут си приемат поръчки на общо основание и отказват само ако банката не може да им преведе парите поради рестрикции на самата банка. Ако плащаш само с ваучър обаче този проблем го няма. Ако ползваш ваучър и доплащаш с карта обаче ще важи.

Да споделя моите наблюдения:
1. С картата си от Пощ.Б. съм плащала под 10Е поръчки (4-5 поне..), но със същата карта имам и две отказани подобни поръчки (под предлог, че банката ми не плащала под 10Е.. Rolling Eyes). След обстоен преглед на всички поръчки забелязах нещо:
За тези, които пристигнаха съм плащала доставката (напр. с код 27510-керамичен сервиз за десерт от 12 части и нещо си.. не помня за 1-1,50Е +5Е доставка=6,50Е , сакчето NIKE също дойде с поръчка под 10Е, но с платена доставка.....).
Едната отказана беше с БД и подарък термочантата (изпратен ми бе лично), а другата не помня с какво, но пак беше с БД и кода не ми беше пратен лично!

2. С картата от ДСК ми отказаха една за 8Е и нещо... Беше с код за чек за 10Е от покана и съответно с платена доставка! Не съм правила повече опити под 10Е с тази карта!!!!

3. С един от ваучерите за 20Е от покани направих поръчка за 19Е и нещо и ми пратиха писъмце, че ще ми издадат нов ваучер за остатъка.. Sick ..луди гъби...

Дано съм била полезна!

пп: Очаквам и на мен да откажат пекарната...... Ще ги спукам от гневни писма !!! #2gunfire Ще им досаждам поне месец!!!

# 413
# 414
Момичета ...вчера ми пристигна част от поръчката за машината за хляб. Бях поръчала 2 бр. калъфки по 1Е тези синьо и бяло. Хубави са само, че имат странен мирис дано се изпере Sad
Видях, че пекарната ми е пусната с друг номер на фактура, така че я чакам.
На фактурата има записан код 64092 -25% за всичко ....с изключение на червени цени, зелени. Много е ситно и немога да го разчета...не че зная френски ..но пък вече по усет го разбирам Simple Smile)))

Вие с отказаните поръчки за пекарната , нали нямате номер на фактура?Питам, за да не ми изненадат и мен.

# 415
  • Ботевград
АМи имам познати, които получиха калъфките, но машината им е отказана. Това нищо не значи, дано получиш Пинко  Sad

# 416
А дано! За сега нямам отказ на майл, а и в сайта нямам отказ. Там стои № на фактура, като при всички други поръчани от мен стоки с др. пратки. В такъв случай се надявам  да я получа. Поръчах я на 11.08.2009

# 417
И на мен ми отказаха пекарната, а най-интересното е, че март месец тази година си я поръчах абсолютно същата от сайта от 69 евро беше с 50% намалена и я ПОЛУЧИХ! Така, че ако някой може да направи нещо по въпроса моля да ми пише: bulcombg@abv.bg
Дайте да се организираме! Каква е тази дискриминация!

# 418
  • Пловдив
Моля ви, хайде въпросите за отказаната пекарна и всички коментари за новата колекция да се прехвърлят в другата тема - тук пак не останаха много полезни постове. В съседната тема и без това всеки втори се жалва за пекарната - няма смисъл и тук да се повтаря същото Peace

Ще се повторя още веднъж - идеята на тази тема е САМО за кодове, няма нужда да се дъвче едно и също нещо по 100 пъти

# 419
Привет въпросче и от мен.Във връзка с отказаните пекарни и ваучерите.След всичко което изчетох им писах,че искам ваучер,който все още не съм получила и докато го чакам се чудя дали бих могла да използвам въпросния ваучер с един код 30244,който срешнах нейде по на пред да сваля едно яке от прикс верт ,като в кошницата има прикс мини+ албанци.Благодаря.

Да, можеш!  Peace Ваучер и код - да, чек и код - не!!!

Общи условия

Активация на акаунт