Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 917
  • 548
  •   1
Отговори
# 390
  • София
А не трябва ли да платиш и с карта поне 10е,или това е ,ако се доплаща???

само ако се доплаща Peace

# 391
Код 31399 -за нови клиенти и първа поръчка от ЛР- дава 40% намаление от първите артикули(не знам колко)
-30% от текстил(дамско,мъжко,детско,бельо и т.н) и -20% от останалата поръчка,без при мини,руж и т.н.
Също дава подарък-Сак Оксбоу-каки
Валиден до 30.09.09г.

И 46248-за синята чанта на колелца с Бъз. 46256-розовата с Ягодка.-това е за тези,на които другите 2 кода не хващат.
Условията са същите. Hug

desuri,въпросът ти вече не е за тук,но няма как да ползваш ваучера,без да въведеш номера му.

Ето и още един код за СЕШОАРА-46175-20/33Евро,+БД+сешоара.Валиден  до 20.09.09г.

Ева, благодаря ти за кодовете за чантите, другите два не ми се хващаха, но с тези стана  Grinning
Ето и от мен един код 42927 за безплатна доставка над 60 Е, валиден до 27/08/09 - http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=fb196e605c26ce3c54

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 17:06 от Лъки

# 392
  • София
Задача с повишена трудност:

Получих си ваучъра за 10.70 EUR за машината. Искам да направя поръчка с него, без да плащам нищо друго  Laughing

Избрах си едно сакенце и 2 блузки за точно 10 евро, таксата обработка е 0.70 евро - всичко точно до стотинка

Сега обаче трябва да намеря някой код за безплатна доставка - попрерових но досега нищо не ми хваща. Пиша тук защото сигурно ще има още ларедутки които ще направят същото упражнение като мен - ще пиша ако намеря нещо, вие също давайте идеи  Hug

Само при доплащане и то не 10, а 15е.

# 393

само ако се доплаща Peace

А нали не приемат поръчки за 10е,как ще пускаме с ваучерите тогава?
за по 25евро ли??? newsm78 #Crazy

Или като не се доплаща не е проблем Thinking

# 394
  • София
Финално да споделя - използвах 46175 - даде ми БД и подарък сешоар.
Не беше най-доброто което можеше да стане защото сигурно пратката ми ще отиде на митница  Confused Отгоре на всичко сешоара вече го имам (между другото го ползвам вече 2 години и работи супер). Ще му търся собственик, като дойде ще отиде в Продавалника

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 17:44 от Finty

# 395
  • София

Може би трябва да обясним малко повече.
Рестрикцията от 10/15 вече eur не е от ла редут, а от нашите обслужващи банки. доколкото си спомням не стана ясно защо е тази рестрикция, на мен май не ми се е случвало да пазарувам за под 10 евро  Embarassed и не мога да кажа дали отказват поръчки отвсякъде.

Така че Ла Редут си приемат поръчки на общо основание и отказват само ако банката не може да им преведе парите поради рестрикции на самата банка. Ако плащаш само с ваучър обаче този проблем го няма. Ако ползваш ваучър и доплащаш с карта обаче ще важи.

# 396
Здравейте! Simple Smile
Спомням си, че имаше код за вадене на снимки и някои от вас го бяха използвали. получихте ли вече снимките? какво е качеството?

# 397

И на мен ми изпратиха тези кодове.Вече направих поръчка и си избрах розовия за дъщеря ми.  Има и %намаление и БД.

# 398
Здравейте момичета!Пуснах поръчка с един от кодаовете за детските ранички на колелаца ,а сега искам да пусна 2 поръчка но не ми се лови другия код.Изписва ми червения надпис.Имате ли представа само един от тези 2 кода ли може да се ползва? Благодаря прдварително на отговорилите!      smile3525

# 399
Упс   Embarassed разбрах защо преведох си това "OU" значело "ИЛИ".  Сори !   Praynig

# 400
  • София
Момичета, получих следното на мейла:
Cher client,

Vous nous avez passé une commande parrainage et je vous en remercie.
Toutefois, comme indiqué sur notre site international, le service après vente de votre machine à pain n'est pas assuré hors métropole. De plus, les normes techniques de ce produit ne sont pas certifiées conformes pour votre pays.
Par conséquent, nous ne pouvons valider l'envoi de votre article. Vous recevrez donc une note d'avoir correspondant au montant de la participartion au cadeau.
Je compte sur votre compréhension et vous prie de recevoir, cher client, mes meilleurs salutations

В превод с 2 думи:
(може би) няма да ви изпратим машината за хляб, защото не е сертифицирана за вашата страна
Ще получите чек за сумата...

Става дума за машината с код за 10Е....

На някого случвало ли се е? и какво да предприема?

# 401
Момичета, получих следното на мейла:
Cher client,

Vous nous avez passé une commande parrainage et je vous en remercie.
Toutefois, comme indiqué sur notre site international, le service après vente de votre machine à pain n'est pas assuré hors métropole. De plus, les normes techniques de ce produit ne sont pas certifiées conformes pour votre pays.
Par conséquent, nous ne pouvons valider l'envoi de votre article. Vous recevrez donc une note d'avoir correspondant au montant de la participartion au cadeau.
Je compte sur votre compréhension et vous prie de recevoir, cher client, mes meilleurs salutations

В превод с 2 думи:
(може би) няма да ви изпратим машината за хляб, защото не е сертифицирана за вашата страна
Ще получите чек за сумата...

Става дума за машината с код за 10Е....

На някого случвало ли се е? и какво да предприема?

Случва се на всичко, които поръчаха след 27.07. Отказаха я . ЩЕ ти пратят ваучер, няма какво да направиш за момента.  Tired

# 402
  • София
Благодаря, Зи   bouquet
Аз се чудех кои са въпросните ваучери от 10Е по-нагоре  ooooh!
Жалко... Simple Smile

# 403

Може би трябва да обясним малко повече.
Рестрикцията от 10/15 вече eur не е от ла редут, а от нашите обслужващи банки. доколкото си спомням не стана ясно защо е тази рестрикция, на мен май не ми се е случвало да пазарувам за под 10 евро  Embarassed и не мога да кажа дали отказват поръчки отвсякъде.

Така че Ла Редут си приемат поръчки на общо основание и отказват само ако банката не може да им преведе парите поради рестрикции на самата банка. Ако плащаш само с ваучър обаче този проблем го няма. Ако ползваш ваучър и доплащаш с карта обаче ще важи.
Ами аз със същите карти, с които пазаря в ЛаРедут, пазаря и в e-bay чрез PayPal. Правила съм поръчки и за 5лв. и си ги теглят без проблем хората...Така че това е поредната манипулация на редутци... Confused

# 404
Ама хич не се чете значи! Някои момичета толкова труд хвърлят за темата, а поне 3-4 страници не се чете! НЯМА МАШИНА!!! И аз я чакам (от 08.08), но ми стана ясно, че няма да я получа. Нека ако на някой му я пратят, тогава да пише, не всички да се жалваме както тук, така и в другата тема.
Извинете за спама, благодаря на момичетата, които пишат и постват кодове   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт