Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 913
  • 548
  •   1
Отговори
# 360
ima li nqkade kadeto na edno mqsto moje da se vidqt ne6atta ot kolekciqta esen -zima za - 20eur koda za ranicata, za da ne se tarsi edno po edno koe e ot esen-zima
mersi
Ето тук: http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection-ah09--n2.aspx? … tegoryid=62657414

# 361
  • София
ima li nqkade kadeto na edno mqsto moje da se vidqt ne6atta ot kolekciqta esen -zima za - 20eur koda za ranicata, za da ne se tarsi edno po edno koe e ot esen-zima
mersi
Заповядай- http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=62657414&om … mp;zanpid=1152847
И пиши на кирилица.

Получих код за подарък часовник 26182. Някой може ли да каже дали си заслужава да се плати доставката за него. И реални снимки ако имате Praynig
В първия пост в албумчето на МамаВ с подаръци от кодове има снимки.

Много тъп въпрос, но новата колекция е там където пише  Nouveautés и няма намаления нали?
Не,новата колекция е Nouvelle collectionNouveautés не се  повлияват от кодове.

# 362
  • София
ommande : 2 articles
   Qté       Produit       Référence       Prix unitaire    
     1       Sac
écru
      5213053       
15    ?

Montant total avant réduction    
35    ?
Montant total après réduction    
15    ?
Frais de traitement    
0    ?
Frais Colissimo    
0    ?
Frais livraison domicile (hors Colissimo)    
0    ?
Frais de Contre-Remboursement    
0    ?
Frais 24h chez vous    
1,05    ?
Frais d’éco-participation    
0    ?
Montant total de la commande    
16,05    ?
    Mes cadeaux
   Qté       Produit       Référence       Prix unitaire    
     1       VALISETTE
rose
      4509250       
0    ?   Здравей те! пуснах поръчка и на потвърждението на имела ми на подаръка куфара със ягодов сладкиш има 0 и(?) ,значи ли че няма да го получа подаръка?

# 363
о е размера  Peace поне, мисля че е така Simple Smile

# 364
  • София
0 пише на цена, при мен също е така  Peace

# 365
  • София
Задача с повишена трудност:

Получих си ваучъра за 10.70 EUR за машината. Искам да направя поръчка с него, без да плащам нищо друго  Laughing

Избрах си едно сакенце и 2 блузки за точно 10 евро, таксата обработка е 0.70 евро - всичко точно до стотинка

Сега обаче трябва да намеря някой код за безплатна доставка - попрерових но досега нищо не ми хваща. Пиша тук защото сигурно ще има още ларедутки които ще направят същото упражнение като мен - ще пиша ако намеря нещо, вие също давайте идеи  Hug

# 366
  • София
0 пише на цена, при мен също е така  Peace
Много благодаря! Направих поръчката единствено заради нея!

# 367
  • София
Задача с повишена трудност:

Получих си ваучъра за 10.70 EUR за машината. Искам да направя поръчка с него, без да плащам нищо друго  Laughing

Избрах си едно сакенце и 2 блузки за точно 10 евро, таксата обработка е 0.70 евро - всичко точно до стотинка

Сега обаче трябва да намеря някой код за безплатна доставка - попрерових но досега нищо не ми хваща. Пиша тук защото сигурно ще има още ларедутки които ще направят същото упражнение като мен - ще пиша ако намеря нещо, вие също давайте идеи  Hug

За да задействаш БД трябва да имаш нещо от НК,както знаеш.
Дай линк към сакото и блузките ,да пробвам.

# 368
  • София
Eva зная, но имам доста насъбрани кодове и пробвам и тези отпреди новата колекция - току хване някой  Laughing
Благодаря за предложението за помощ   bouquet

ето ги и нещата:
Сакенцето за 4 евро, потниче за под сакото - 3 евро и блузка с къс ръкав - пак 3 евро

# 369
побвай с този за синята раничка от днес. дава ми БД без да имам нещо от новата колекция
46264

# 370
мамни от къде да видя подаръка от 10 евро за покана на приятел?че съм малко руса и не ги чаткам нещата

# 371
Eva зная, но имам доста насъбрани кодове и пробвам и тези отпреди новата колекция - току хване някой  Laughing
Благодаря за предложението за помощ   bouquet

ето ги и нещата:
Сакенцето за 4 евро, потниче за под сакото - 3 евро и блузка с къс ръкав - пак 3 евро

Не знам какъв точно цвят си харесала сако, но моя съвет е да не си поръчаш синьо-прилича на едно времешните дочени панталони/мое мнение/. Блузката я поръчах за сестра ми-не е лоша, финно плетиво.

# 372
  • София
didi_to - сакенцето го харесах в черно

# 373
  • Все на втория етаж
Само аз ги нямам тези кодчета Sad с куфарите, а и никъде не ми се хващат.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт