Кодове за ЛаРедут - 33

• 37 909
  • 548
  •   1
Отговори
# 375
И аз имам някакъв код на мейла за отказаната пекарна. Това ли е ваучера? Как се поръчва с него?

# 376
  • София
И аз имам някакъв код на мейла за отказаната пекарна. Това ли е ваучера? Как се поръчва с него?

http://www.pazaruvane.com/2008/12/blog-post_01.html  Peace

# 377
  • Пловдив
Моля ви, хайде въпросите за отказаната пекарна и всички коментари за новата колекция да се прехвърлят в другата тема - тук пак не останаха много полезни постове. В съседната тема и без това всеки втори се жалва за пекарната - няма смисъл и тук да се повтаря същото Peace

# 378
# 379
Само аз ги нямам тези кодчета Sad с куфарите, а и никъде не ми се хващат.

Не си само ти. Имам три акаунта. На единия също не са ги пратили.

# 380
  • София
Eva зная, но имам доста насъбрани кодове и пробвам и тези отпреди новата колекция - току хване някой  Laughing
Благодаря за предложението за помощ   bouquet

ето ги и нещата:
Сакенцето за 4 евро, потниче за под сакото - 3 евро и блузка с къс ръкав - пак 3 евро

Финти, 46264 и 46272 ми дават БД само с твоите неща.  Peace
http://lh5.ggpht.com/_vCzarJaE_WE/SovyZOY5F1I/AAAAAAAACPw/97k0Ga … uA/s800/46264.JPG
http://lh6.ggpht.com/_vCzarJaE_WE/Sovzjpdk4oI/AAAAAAAACQA/sPKu2j … zU/s800/46272.jpg

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 15:44 от Evа

# 381
само да вмъкна , че новите кодчета с детските куфари действат с тривките и кърпите от 2,47 е

# 382
Идвам и аз да рева че ми отказаха хлебопекарната  Cry

писмо няма да пиша...не че ми се спотайва, но файда няма да има...щом го правят, мисля че са достатъчно интелигентни да са наясно че ще имат много обидени клиенти и са си предвидили вратички да избягат от който и да е закон в защита на потребителя. Все пак това са французи... но действително постъпиха много гадно. Но поздравявам мамите, които им писаха..поне да знаят че не сме маймуни!

кажете моля ви сега как ще връщат парите - чрез ваучер ли, какво ли? И ако е ваучер, какво се прави с него?  newsm78 трябва да купувам наново ли? щото май не ща  Naughty
И аз се каня да не отида изобщо да си взема поръчката, но съм почти сигурна че пощальонката ще ми достави останалите неща. А какво ако я изпратя цялата обратно? Вие как ще постъпите?

Обикновено пращат ваучер, който можеш да ползваш само при поръчка от същия акаунт. Когато стигнеш до плащането посочваш си номера на ваучера, който са ти пратили и отделно, ако сумата ти е по-голяма и картата, с която плащаш.

# 383
  • Варна
Привет въпросче и от мен.Във връзка с отказаните пекарни и ваучерите.След всичко което изчетох им писах,че искам ваучер,който все още не съм получила и докато го чакам се чудя дали бих могла да използвам въпросния ваучер с един код 30244,който срешнах нейде по на пред да сваля едно яке от прикс верт ,като в кошницата има прикс мини+ албанци.Благодаря.

# 384
  • София
Код 31399 -за нови клиенти и първа поръчка от ЛР- дава 40% намаление от първите артикули(не знам колко)
-30% от текстил(дамско,мъжко,детско,бельо и т.н) и -20% от останалата поръчка,без при мини,руж и т.н.
Също дава подарък-Сак Оксбоу-каки
Валиден до 30.09.09г.

И 46248-за синята чанта на колелца с Бъз. 46256-розовата с Ягодка.-това е за тези,на които другите 2 кода не хващат.
Условията са същите. Hug

desuri,въпросът ти вече не е за тук,но няма как да ползваш ваучера,без да въведеш номера му.

Ето и още един код за СЕШОАРА-46175-20/33Евро,+БД+сешоара.Валиден  до 20.09.09г.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 16:43 от Evа

# 385
Странното при мен е че и аз ги имам новите кодове с раницата и вече пуснах поръчка с тази с ягодов сладкиш и когато реших да пусна и с момчешката раничка вече не ми даваше кода-изписваше го с червено.При вас как е?

# 386
  • София
Финти, 46264 и 46272 ми дават БД само с твоите неща.  Peace

За съжаление на мен не. Явно ще трябва да пробвам периодично.
Благодаря за усилието   bouquet

# 387
  • София
Странното при мен е че и аз ги имам новите кодове с раницата и вече пуснах поръчка с тази с ягодов сладкиш и когато реших да пусна и с момчешката раничка вече не ми даваше кода-изписваше го с червено.При вас как е?
Всеки код може да се пуска само по 1 път от 1 акаунт

# 388
  • София
Всеки код може да се пуска само по 1 път от 1 акаунт

както с всичко по отношение на Ла Редут, има и изключения за това правило.
Повечето помним едни златни кодове за безплатна доставка от миналия сезон които действаха неограничен брой пъти... дано пак се случи  Praynig

# 389
Задача с повишена трудност:

Получих си ваучъра за 10.70 EUR за машината. Искам да направя поръчка с него, без да плащам нищо друго  Laughing

Избрах си едно сакенце и 2 блузки за точно 10 евро, таксата обработка е 0.70 евро - всичко точно до стотинка

Сега обаче трябва да намеря някой код за безплатна доставка - попрерових но досега нищо не ми хваща. Пиша тук защото сигурно ще има още ларедутки които ще направят същото упражнение като мен - ще пиша ако намеря нещо, вие също давайте идеи  Hug

А не трябва ли да платиш и с карта поне 10е,или това е ,ако се доплаща???

Общи условия

Активация на акаунт