Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Анджи, мерси мила, но нямам проблеми! Просто се оказа, че един единствен скапан работен ден прецаква цялата работа  Twisted Evil, а аз съм си използвала цялата платена отпуска, неплатена не ставало /проверено е в НОИ/. Така че трябва да се явя утре на работа, което е крайно нагло и хич не се връзва с рисковата ми бременност, съответно шефа ще ме подпука както си знае /във фирмата направиха 50% съкращения и още не са свършили/.
Та затова единственото решение е да постъпя в болница за 3 дни, друг начин просто няма.

# 151
Е, Ника, поне ни успокои, че няма проблем.... Аз също мисля варианта да влезна за 3 дни и после да вземам болнични, но малко да си призная не ми се стои у нас...

# 152
  • София
Лолитка, на мен също не ми се стои кой знае колко у нас, вече 3 години съм под домашен арест.  Laughing
Но сега детето тръгва на градина, хубаво ще е да съм вкъщи, ако случайно започне да боледува или не може да се адаптира бързо. Ако трябва за всеки сопол да излизам в болнични просто няма да ме търпят, няма да могат и да ме изгонят като съм бременна и накрая ще ми направят живота ад, а шефа е способно момче.  Twisted Evil Mr. Green

# 153
Ника, напълно те разбирам, само че при мен е обратното - аз съм способно момиче и се забавлявам докато пиля нервите на шефа...
 А кога мога да получа достъп до  снимките?

# 154
  • София
Абе то забавление, забавление, ама вече от 10 години ми е шеф, та само горчив привкус ми остава след неговите ... Sick Такова отрицателно същество няма да се пръкне второ на тази земя, убедена съм. И целият му антураж от оси-гъзолизки, и те като него - отровни, всяка за три змии.

# 155
  • София
Анджи, сега се сетих за кърменето и секциото - аз сина ми също го родих в частна болница и там докато не станеш на другия ден, също не ти дават бебето да го кърмиш. Общо взето при секциото рядко кърмата идва на същия ден /нали тялото не знае, че ще ражда в този ден/, плюс това май чакат известно време да се изчисти майката от упойките.
Не знам как се практикува в Торакс, но във Вита, където раждах също им дават мляко, не ги държат гладни, като станеш ти дават бебето / и преди това ти го карат в стаята да сте си заедно, ама то файда  Laughing/ и помагат за кърменето. На мен кърмата ми дойде чак на 4-ия ден с големи мъки и няколко инжекции, родих 8 дни преди термин, ако това има значение.

# 156
Andjy, _Princess_ , благодаря момичета  Heart Eyes
Колкото до очите моите са наследени по бащина линия от баба ми. Майка ми, баща ми, брат ми са с кафяви.
А като знам колко маслинено черни са очите на мъжа ми едва ли моите ще ги преборят  Laughing Ако искам дете със светли очи ще трябва да сменям таткото май   Joy . Шегувам се  Party Не това е най-важното, природата си е природа, тя решава, но смях да става  hahaha
Бяхме на гости на една баба французойка в Дижон, с която се познавам от години и си обикаляхме, както ни харесва. Като знаеш езика е друго, никакви проблеми.

И аз не искам да ходя на работа вече. Ще ми доскучае сигурно в нас, но пък много ме изнервят всички в работата и не знам. Сега като се върна в понеделник след двуседмична отпуска свят ще ми се извие  ooooh! . Работя с френски предимно и няма някой, който да може да ме замества. И то се трупа, трууупа, докато ме няма...но сега няма да го мисля, оплаках ви се  Simple Smile

Ника, да, приеми го като на почивка и бързо ще минат дните в болницата  Hug

Хубава вечер!

# 157
  • София
Ралипо, мъжа ми е с тъмни очи, аз съм със зелени и детето до годинката беше със сини, сега и той е със зелени. Но най-важното е да са живи и здрави, то е ясно, че с каквито и очи да са, все ще са ни най-красиви дечицата!

Което ми напомни за един случай с водещата на "Часът на мама" - Боги. Тя участва в първия сезон на "Такъв е животът" и тогава ми направи много силно впечатление един неин разказ:
Докато е била бременна с дъщеря си, една нейна приятелка я посъветвала да си хареса някоя снимка на бебе, да си я сложи някъде на видно място и да си мисли само положителни неща.
Тя си харесала едно бебе от някаква корица, гледала си го през цялата бременност и много го харесвала въпросното бебе, представяла си и нейното да е толкова хубаво.
Преди да роди правила чистка и забутала някъде въпросната корица, забравила въобще за нея. След години случайно я намерила и започнала да се чуди "Леле, какво грозно бебе, ама как може да съм го харесвала, аз си родих 100 пъти по-хубаво".  Laughing Hug

# 158
Ника дано ти мине бързо времето в болницата!На мен поне ми мина бързо,но бях с готини момичета в стаята и не ги усетих тия 4 дни.Аз също ще правя така,казаха ми като ми свършат сега болничните да ида на същия ден ще ме приемели за 3 дни и така ще могат да ми дават болнични до края.Той нали моя лекар ми отказа и да си кажа честно нямам търпение другата седмица като ида на преглед и да му кажа,че съм болнични да му видя реакцията Wink
Само да ми каже нещо и на момента ще си взема картона и ще си тръгна,още повече,че ме остави с контракции и само ми каза да пия спазмалгон и нош-па и да сме видели дали няма да стане спонтанен аборт!!!!Пък после сме щели да му мислим ако започнело да става нещо!
Хората ме приеха в болница и за няколко дни всичко се оправи(дано и да няма занапред други проблеми де)!

# 159
Ника глядай само да не се окажете колежки  Joy

За секциото наистина идва побавно кърмата , но колкото по 4есто бебето су4е раzбирасе по бърzо слиzа кърмата. На мен ми дойде на третия ден, но въпреки това сина ми не са го дохранвали с АМ, а само сутринта преди да ми дойде го дохранваха с една спринцовка с кърма от друга майка. Ама това в Австрия и още първата нощ ми го донесоха zа кърмене и после сутринта пак, а от следобяд си беше ве4е при мен и само гогато аz исках да си по4ина им го носех в детската стая. А и всяка сутрин повреме на zакуска вzимаха вси4ки бебета да им правят тоалет и да ги мерят и преглеждат.

# 160
  • София
Пух, и аз съм много контактна, майка ми пък е пенсиониран кадър на същата болница, та ще ме гледат като свое дете, така поне обещаха.  Laughing
А за твоя тъп лекар и на мен ще ми е кеф да разкажеш после за реакцията. Mr. Green Аз където и да отида досега, спомена ли думата мисед и зацапване при тази бременност, хората веднага си променят отношението, към добро. Какво остава за наблюдаващия те.
Ророана, нищо чудно, тя фирмата ни /беше/ огромна.   Grinning Лошото е, че при съкращенията оцеляха най-големите интриганти, естествено и сега и да ида на работа - живот няма, а бяхме такъв страхотен екип толкова много години...

# 161
Ника, радвам се, че това е причината. Аз утре ще звъня в НОИ да проверя информацията от приятелката ми и ще споделя.
Една приятелка от октомврийките сега ми писа, че нейното бебе са й го дали да го кърми след секцио. А тя ражда в Държавна болница в Пловдив. Аз нормално си родих преди години и нямам опит в това отношение. Като дойде, ще го мислим Simple Smile
Рали, ние с френския сме скарани, но мъжа ми и сина ми са перфектни с английския. Аз си имам преводачи  Wink, та не се напъвам да го уча. Направи ми впечатление, че сте посетили много красиви места, все едно е организирано. Замисли се след време да организираш екскурзии до Франция и да работиш за себе си, след като си имаш контактите предполагам няма да ти е проблем.
Пухи, вярно ли така ти каза доктора? Ами това си е престъпление. Направо се огледай за друг. 

# 162
  • София
Момичета, последно включване и си лягам - нали знаете, че мамите-редовни студентки получават накуп 2880 лв. след раждането. Също така майките на близнаци получават накуп 2400 лв. след раждането. Да сме информирани.  bowuu
Лека нощ и приятна седмица ви пожелавам!  Hug

# 163
  • Плевен
Оф, аз пак се вкарах във филм...Сега ви гледах ехографските снимки - абе моя плоден сак е огромен просто, бебето вътре се нанася 5 пъти най-малко. И самия сак е разположен в средата на матката като гледам снимката..., а бебето е легнало на дъното на сака и идва под средата на матката...Оф, дали нещо не ми е наред..?! Не съм ходила на лекар от 17.07, когато видях и чух сърчицето му и го видях на мърда ръчички...Ама никой няма такъв сак като моя...Някой знае ли нещо? И пак да помоля за паролата на албумчето...

# 164
Мериджейн, мисли позитивно, ако имаш някакви тревого - иди на док да те види... за какво си плащала всичките осигуровки ПОДЯВОЛИТЕ????!!!!!!!!!! Иначе филмите и при мен са редовни.. то цял сериал стана...

За работата - винаги оцеляват интригантите и бременните - неочаквано добра комбинация Simple Smile И да не сме колежки, навсякъде е еднакво...едни и същи глупости. Лошото е когато на най-висше ниво се набъка със загубеняци...

Общи условия

Активация на акаунт