Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 217
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
И аз мисля да водя таткото и малката на втората ФМ. Надявам се дребната да седи мирна де.Предполагам, че ше ни пуснат всички.Аз имам час при Томова, но чаааааак за 18.09  ooooh!
Миналия път водих мъжлето и му беше много кеф, особено като му казаха, че ще е момиче направох го гледах как се разлива по стола от кеф  Laughing

Ради пощата ти е препълнена.

# 136
Момичета и аз го усещам това пърхане в корема или по- точно като леко къркорене  Crazy Вече 3-4 пъти го усетих  Party

# 137
Здравейте!
И аз съм от мамите, дето още не усещат бебо да шава. Sad Дано скоро и това ми се случи... Благородно зажиждам на тези, които вече са усетили тръпката.
Днес си взех резултатите от изследванията- няма нищо обезпокояващо, всичко е наред. Кръвната ми група е А+. За съжаление док нямала ЛКК до 18.09 и не може да ми продължи болничния, така че утре съм на работа. Една седмица си стоях вкъщи и се лекувах, а нямам никакво подобрение- напротив. Имам фарингит, който не се лекувал по нкакъв начин, лигавицата на носа ми е станала много чувствителна от капките и кърви, конюнктивитът изобщо не се е повлиял от първите капки и сега минавам на следващите... Абе, неприятна работа, ама какво да се прави, ще търпим.

Ralipo, невероятни снимки...

# 138
Вече имам място и ще съм благодаря някой да ми я прати

# 139
Аз ще водя само таткото. Записала съм си час във Фемина, а те записват на диск прегледа. После който има желание ще му пускам диска.
За тези, които ще ходят във Фемина, моя приятелка специално ме предупреди да им кажем да НЕ НИ ЗАПИСВАТ ПРЕГЛЕДА ВЪВ ФОРМАТ MVL, защото няма да можем никога да го отворим. Този формат бил само за тяхните машинарии.

Мерси за инфото, Лемони. Аз имам час за 08.09.

# 140
Радвам се, че ви харесаха снимките  Simple Smile Пожелавам на всяка една от вас да й се удаде възможност да отиде там и да види всичката красота с очите си  Hug А и още по-хубави места да посетите  Peace
Правете си разходки на красиви места и пълнете очи, за да сте спокойни и позитивни  Heart Eyes. И България е пълна с прекрасни гледки.

За усещането - мисля, че не усещам нищо още или просто не мога да го разпозная. По-натам ще става по-силно и хубаво усещането предполагам.

Лемони, благодаря много за информацията! Утре съм на преглед във Фемина   bouquet

# 141
Аз чак сега ги разгледах, голяма съм шматка. Много са хубави, мстрахотно преживяване е било, най- ми харесва, че навсякъде има много цветя, както си е навсякъде по белия свят, ние тук сме... Ама тия охлюви неща да ги пробвам. newsm62

# 142
Лелееее вие сте писали, писали......... не мога да смогна да ви изчета  Laughing
Пухи, на изписването от родилното със сина ми дойдоха почти всички, взеха ни, закараха ни вкъщи и си тръгнаха - всеки имал някакъв ангажимент. И като се напика това бебе (тогава нямаше памперси) няма кой да ми покаже как да го повия. Чудихме се с мъжа ми какво да правим, разповихме бебето и го мушнахме в едни ританки. Малкото потъна в тях до шията  Joy. Беше шок за мен, ама човек като викне неволята, нещата се оправят.
Хайде сега и на мен муха ми пуснахте с тази хламидия  Tired. То по-добре човек да се презастрахова, отколкото да е в неведение.
nalika, основните показатели, въз основа на които се отчита резултат от БХС са килограмите и възрастта, така че не се връзвай много.
Принцес, стискам палци всичко да е ОК!
Ника, щом се налага, секцио ще раждаш, мила. Нас ни предупредиха да си приготвим 900 лв. за секцио с епидурална упойка в Торакс. В държавно заведение не мисля този път да раждам. Верно, че парите не са ни излишни, но по време на операцията ще бъдат двама човека, на които имам доверие и ще съм спокойна. Освен това мои приятелки са ми казвали, че в държавните болници на родилките със секцио не им дават бебетата за кърмене, а ги хранели с изкуствени млека. Не им се занимава на акушерките. Иска ми се и този момент да избегна.
Ама това с бълхите е ужасно  Confused, не могат ли да извикат някаква фирма за обезпаразитяване. При нас във входа съседите пускат бълхарчета, но аз ръся изтривалката с един прах против бълхи, че да пазя нашата маца от тях.
Раче, мислих, че сина ми е единственото бебе, което не е пило вода 5 месеца, а виждам, че има и други. И той само на кърма я караше, а от водите ревеше и се тръшкаше, затова и не съм го насилвала детето.

С четенето стигнах до осма страница  Joy продължавам да ви чета, писателки такива   bouquet

# 143
момичета и аз усещам това пърхане, къркорене сякаш кошето описвате
особено в хоризонтално положение когато съм
първо бебче ми е  Rolling Eyes
но какво друго ще е така хубаво ритка
едва ли е нещо друго
и гладна не съм да ми къркорят червата
тогава.....  Rolling Eyes Grinning

# 144
Ralipo, и аз надникнах в албумчето ти със снимките Simple Smile Страхотни са!!! Ама и ти си голяма сладурана!
Чак се замечтах за една такава почивка след сватбата Simple Smile
Момичета, вие имате ли вече кореми? Аз за сега нямам нищо още, но на сватбата ще съм към края на четвъртия. Дано да не съм дебела булка Simple Smile

# 145
  • Бургас
Хайде и аз на отчет!   Laughing
Записах се на ЖК днес. Направиха ми картон и т.н. Дадоха ми и направления за изследванията, утре ще обикалям по лаборатории, че различните изследвания се правели в различна лаборатория.  ooooh!
Докторът ми взе и секрет за микробиологично изследване и цитонамазка. Може би имам гъбички.  Confused Малко ме заболя по време на тази манипулация, но се надявам да няма последствия!  Praynig

На някой му бяха открили гъбички, нали? Какво беше предписал докторът?

Ох, и аз искам вече да усещам бебчо, но май за мен е доста рано.  Simple Smile

Ralipo, снимките са прекрасни! Много добре сте си прекарали!  Hug

Докторът каза, че мога да си пия фолиевата киселина до 16 г.с. Вие до кога ще я пиете?

Иначе ми каза да спирам Утрогестан-а, сексът ми е разрешен.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 20:21 от Мимита

# 146
  • София
Хайде и аз на отчет!  Laughing
Утре постъпвам за 3 дни в болница, защото се оказа наложащо за да остана в болнични без прекъсване до края. Както и да е, възприемам го като 3 дни почивка.  Laughing
Хубавото е, че тази вечер погледнаха бебето с ехограф и всичко е наред, дори е по-голямо с една седмица.  Rolling Eyes Бебе-гигант.  Joy

П.П. Сега това не означава да изпишете темата и да не мога да ви настигна!  Hug

# 147
Рали, благодаря ти за виртуалната разходка във Франция. Разкошно е ....... направо се замечтах. Дано бебчето "открадне" красивите ти очи. Искам само да попитам - това организирана екскурзия ли е, или вие самостоятелно си отидохте?
missmall, аз мисля, че долавям някакво движение в мен. По-скоро го усещам като превъртане на бебето вътре в корема ми. Инцидентно е, но се случва почти всеки ден, та си мисля, че е то.
taniora, миналата година имах проблем с конюктивита и след няколкоседмично капане на какви ли не капки, ми предложиха да пробвам с един мехлем за очи. Оправих се за 3 дни. Ще попитам майка ми как се казва, ще проверя в интернет става ли за бременни и ще ти пиша.

Момичета, току-що говорих с една приятелка по телефона. Бях се притеснила, че ако се наложи да съм в болнични по време на цялата бременност, ще взема много малко майчинство. Та тя ми каза, че както болничните се изчисляват на база 80% от 6-те предходни месеца, майчинството (когато е в болнични) се изчислявало на база 90% от 12-те месеца, предхождащи болничните.
Еееееееее успокоих се. Сега няма да се напъвам да ходя на работа ако се налага да лежа.

Продължавам да ви чета, още мъничко остана и ще съм в час Simple Smile

# 148
Ника, проблем ли има, че ще влизаш в болница? Зацапване, кървене, контракции....... Каквото и да е, оправяй се бързо и се връщай в отбора, а ние ще стискаме палци  Praynig

# 149
Вие сте станали като машини за писане... не мога да ви изчета... Само се записвам да следя, че нещо напоследък не ми с стои пред компа постоянно - на работа ми стига. На последък имам толкова странични неща.... Даже си забравям да огледам детските магазини. Между другото до офиса има магазин за бебешки мебели, ама не мога да се престраша да вляза hahaha

Общи условия

Активация на акаунт