Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 217
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Заглеждайки заглавието на темата ни, а и понеже от едно известно време се усещам как лежа и чакам да усетя бебче да мръдне  Blush , да ви питам някоя вече усетила ли го е  newsm78 Може и да сте споделяли, ама то малко ли страници се изписаха Simple Smile Какво е усещането долу-горе (знам, че е различно, но все пак), а и кога започва да се усеща  newsm78 Нямам търпение вече  Blush

Вече има няколко майчета които са усетили бебчовците си. Аз лично не съм още а вече много ми се ще. Уж казват, че при втора бременност по-рано било, но........при мен още няма позиви.
Мисля, че Ника беше писала, че все едно я бута топче от вътре.То няма как още да се усети като ритничета, защото са мънички още. Някои го описват като пърхане.

# 121
Аз усещам нещо като къркорене ниско доло но мисля че е доста рано да усетя-незнам Thinking

# 122
Мисмол, аз го усещам бебето от миналата седмица. Няма нужда да лежиш, моето най-много мърда, когато седя, дори и в момента.  Grinning
Усещам го на предната страна на корема, като някакво топче все едно плува лекичко. Не знам как да го обясня по-добре, много е приятно и много ме успокоява.
Ех че хубаво  Grinning Аз не мога да различа кое какво е - ту побутване усещам, ту както казваш нещо подобно на търкалящо се топче...а може и да си внушавам от прекалено желание вече Simple Smile Знам, че когато най-малко го очаквам тогава ще го различа правилно Simple Smile

# 123
  • София
Ами така де, топчето се бута в предната страна на корема отвреме-навреме. Laughing Вероятно и при теб е точно бебето.

# 124
 newsm44 ехааа  много готино  Blush

# 125
Ralipo, оххх, колко е хубаво. Непременно си вписвам франция в списъка с желани дестинации  newsm51

А, момичета, това за плацентата - и аз съм си живяла в заблуда... smile3555

# 126
Здравейте и от мен, аз цяла сутрин бях на едно скучно обучение. Вчера нямах нет в къщи и не можах да сложа снимчици в албумчето, но дано довечера се появи и аз да се присъединя към готиния отбор.

Рали, добре дошла. Страхотни снимки. Искам и аз на такава хубава разходка.

За свекито какво да ви кажа, моето е просто ужасно, добре че живее далече и няма да се налага да се виждаме често. Сега си имам извинение, бременна съм и не мога да пътувам, пък после бебо ще ми е извинение. Дано се усети сама, да не се налага аз да й казвам, че тогава сигурно ще стане война.

Да ви питам случайно да сте усещали пулсации от корема? Аз от време на време като съм легнала виждам как ми пулсира корема, не ми се е случвало никога това. Дали това е пулса на бебето, как мислите?

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 16:02 от Lemonny

# 127
Здравейте, момичета! Сега ви изчетох и вече забравих какво щях да коментирам, то едно ли е.....Спомням си от учебниците обаче че при първа бременност т.нар. прочуване е към 20-тата седмица, а при втора и т.н. 16-18.
Вчера нямах нет. Мислех да ходя да го плащам, но сутринта явно много ми падна кръвното и съм припаднала в банята. Слава богу нищо ми няма, само малко натъртено, но нета остана за днес за плащане. И сега съм добре, но със зверско главоболие. Какво друго...... не знам, аз другата седмица съм на консултация..

# 128
Lemonny и аз ги усещам тези пулсации,на моменти чак корема ми подскача!
Мислех си,че може би е от нашия ускорен пулс,но пък ако е от бебо супер!

# 129
А сетих се. Пречи ли ако на ФМ заведа цялото домочадие, че много искам да присъстват, по домочадие разбирам мъжа ми и дъщеря ми, но дали няма да стане голяма навалица?

# 130
Бръмби, нищо не пречи да ги заведеш, пък ако не е удобно няма да ги пуснат да влязат. Предполагам, че ще ги пуснат, докторите знаят колко любопитни са хората и влизат в положение. Аз като ходих за БХС пред кабинета за УЗИ беше пълно с двойки, аз бях единствената сама. Като влезе бременната казва нали може и таткото да влезне и доктора какво да каже, естествено, че казва може.

Puhtar, дано наистина да е бебо.

# 131
  • Burgas
Аз смятам като ходя на 4Д като се вижда всичко на бебето и аз да заведа детето и мъжа да видят,няма проблем да влязат още 2 души,нали няма да водиш цялата рода да се пречкат.

# 132
Ралипо
 Shocked какви снимки
познай дали няма отсега да се уговарям с мъжо за следващата година ваканция  Grinning
много ми хареса, а какви са тези кремчета ли какво бяха и охлюви с кокос ли  Rolling Eyes Grinning, едно зеленко пиеше
аз мара подробната да науча...мн. са ми интерсни чуждите кухни и специалитети  Simple Smile
сори за спама  Simple Smile

# 133
Аз ще водя само таткото. Записала съм си час във Фемина, а те записват на диск прегледа. После който има желание ще му пускам диска.
За тези, които ще ходят във Фемина, моя приятелка специално ме предупреди да им кажем да НЕ НИ ЗАПИСВАТ ПРЕГЛЕДА ВЪВ ФОРМАТ MVL, защото няма да можем никога да го отворим. Този формат бил само за тяхните машинарии.

# 134
някой ще ми прати ли username i pass за албума,аз циркулирам м/у Януарки и Февруарки защото само ми местят термина.За това чета и в 2-те теми Simple SmileБлагодаря ви предварително..

Общи условия

Активация на акаунт