Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Рали, чудесни новини  Flutter, браво. Не и се вързвай на доцентката, може да не е била на кеф, може да е такъв човек. Жалко, че масово подкарват пациентите на конвейер, без лично отношение и ангажираност. Важното е , че всичко е наред с бебока.

# 241
Здравейте момичета, бързам да ви разкажа. Всичко е наред с бебо, добре се развива и доста шаваше. Накрая и една усмивка ни прати от екрана.

Рали, и аз бях при Димитрова, тя май си е такава. Моя приятелка е ходила при нея и тя ми каза, че била доста дръпната. Не ти ли даде един лист с разни данни, там трябва да ти пише реска от Даун. За моята възраст риска е 1:549, а моят е 1:3226.

Моля някай който има опит с тези числа да сподели мнение.

На мен ми дадоха диск, но аз я попитах още преди да съм легнала на кошетката. На диска трябваше да има само снимки в jpg, но тя в бързината ми е записала и клипчета в avi Предполагам беше по-любезна, защото имаше още една докторка, на която и обясняваше как се работи с апаратурата. Но другата ми се стори много по-готина като човек. Радвашесе на всяко движение на бебето все едно е нейното собствено.

Моето мъниче има доста голям перчем, даже има лимба над челото. Малко се учудих, все си мисля, че е още рано за коса, но знае ли човек. Майка ми казва, че и аз и сестра ми сме се родили с доста гъсти и дълги коси.

# 242
Lemonny чакаме добри новини!
Рали,радвам се че всичко е наред с бебо!Не се ядосвай,те май повечето лекари са така,за тях сме просто поредните.
Райче аз също съм болнични и май така ще карам до края,че ако имало нещо прекъсване имало проблеми с НОИ.

# 243
За мацките от Варна:Моля да ми препоръчате магазини за булчински рокли във Варна Simple SmileОтиваме на гости там след два дни и искам да съчетая полезното с приятното,благодаря ви предварително newsm47

Рали не и обръщай внимание на доц.,а се радвай,че с бебчето всичко е ок Grinning
vabeni приятна почивка ти пожелавам!!

# 244
Lemonny , браво  Flutter, искрено се радвам за вас !

kristinchetto
, много бутици има около Ритуална Зала. На бул. Мария Луиза има магазин Контеса, доста голям е, Сватбен Ден, не съм влизала. Може да погледнеш  в Холидей Сона, там съм виждала интересни рокли, намира се на бул. 8ми Приморски Полк, той е продължение на Мария Луиза, просто след сградата на общината бул. е с друго име  Flutter.

# 245
Lemonny, радвам се че и твоя бебчо си е добре  Hug
Рискът ти за Даун е нисък, така че споко. За сравнение - за моята възраст риска е 1:686, а моят е 1:4036 и също е нисък.
Мина ми вече яда, но няма да ми види очите повече тази госпожа  Simple Smile
Рядко са лекарите като моя, които не подкарват на конвейр. Много ми е ужасно това. Да не би всеки ден да сме бременни и да се вълнуваме та така да ни претупват...ужас  Crossing Arms . Аз си плащам като поп и искам добро отношение и обяснение на данните, а не само да ми даде листа и толкова. Забравих вече, стига толкова  Peace
Лека нощ, милички  newsm46   smile3524

# 246
Извинявам се за глупавия въпрос,но в коя седмица си правите ФМ,аз в петък чакам изследването ми от БХС,но искам да си направя изследванията в срок,моя доктор е отпуска,няма как да го попитам,а се притеснявам да не пропусна нещо...  newsm12

# 247
Rumi_m, аз правих ранна ФМ в 12-та седм., а следващата ще е около 18-20 седм. По принцип знам от док, че тази около 20-тата седмица е най-важна, а трета ФМ в 30-та седм. се правела, само ако док прецени, че има някакъв проблем и е необходимо.
Ralipo, Lemonny, прекрасни новини!  Grinning
Относно мазилата против стрии, аз ползвам на Mustela и ми харесва- с приятен аромат е, попива ми бързо в кожата. Дано и да има ефект...
Сега да се посъветвам нещо с вас... Свекича ни кани в Швейцария нагости към 10-17.10, когато живот и здраве ще съм в 6-тия месец. Исках да ви питам някоя от вас летяла ли е със самолет, докато е била бременна и чували ли сте нещо по въпроса?! newsm78 Питах док и тя каза, че няма абсолютно никакъв проблем. Само дето мен малко ме е страх по принцип от височини и никога досега не съм летяла със самолет... А така ми се ходи в Цюрих!
Желая ви лека нощ, момичета! Сладки сънища и до утре!  Hug

# 248
taniora, до Франция със самолет ходихме. Никакъв проблем не е. Още повече щом док дава зелена светлина Peace Аз и на последния етаж на Айфеловата кула бях и ходехме по цял ден напред назад. Само провери самолетната компания какви изисквания има за бременни. Някои не пускат бременни след 6ти месец и искат документи от лекаря, че е позволил и т.н Само това провери. Иначе не се замисляй, а отивай! Имаме нужда от хубави емоции и нови гледки  Hug
rumi_m,  аз съм в 13-та седмица, а до 14 може да се отиде на 1ва ФМ. От 11та до 14та е.

# 249
star много ти благодаря,записах си всичко Simple Smile
Радвам се,че няма до обикалям и да питам хората 'къде има рокли' newsm68
Оххх дано си харесам,че....незнам.

# 250
Тук има облаци и не се виждат "падащите" звезди...  Weary Искам пък да си пожелая нещо.....

# 251
  • Плевен
Добро ви утро. Радвам се за добрите ви новини. Рискът ви за Даун наистина е доста нисък. Аз сега тръгвам за София и аз за ФМ в МЦ Фемина, но при доктор Цолова май се казваше... newsm78. Стискайте ми палци, че много ме е страх. Дано всичко е наред на бебока. Лек ден на всички и дано само с добри новини да се хвалим.   Praynig

# 252
  Добро утро!

ето една лека плодова закуска от мен

# 253
  • София
Добро утро Coffee
И аз много се радвам за добрите новини. thumbsup. Чудя се защо доктора не ми е казал за първата ФМ или аз трябва да си следя тези неща Tired. В края на 13 седмица се водя и вече е късно. Благодаря за закуската yes май ще ходя за ягоди, че така ми се доядоха Simple Smile

# 254
Добро утро и от мен Simple Smile Поздравления за добрите резултати  Hug
Тук имаше облаци и нищо не видях освен един самолет Simple Smile А и нещо  Sick та давах отчет пред WC-то....Пфуу тъкмо мислих, че ми е минало окончателно, но явно ще се случва периодично.
Както и да е....Пожелавам ви един много хубав и спокоен ден, без нерви и напрежение  Hug

П.П.kristinchetto да си избереш най-хубавата рокля  Wink По 8-ми Приморски в началото има доста магазини. Късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт