Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, бързам да се включа и аз че да не изпусна нещо важно за най-важното нещо в живота ни Simple Smile

# 226
  • Бургас
За мазилата, аз все още се мажа с лосиона ми за тяло на Клоран, нищо особено. Търся си някое мазило против стрии, което да попива бързо, че много ме дразнят такива бавнопопиващи и мазнеещи.
Търсих олиото на Хип, но не го намирам, поне засега. Вчера видях къде продават Матерн Програм. За тях има отзиви, че много бързо попива кремчето. А, и са пуснали "комплект за запознаване".  Laughing
А пък между другото, чакам едно кремче на Палмърс от Англия. Като пристигне и го пробвам, ще дам отзиви.  Peace

# 227
  • До Балкана
Руми, аз си купих на Икаров масажно масло против стрии, още не съм го почвала, но 2 приятелки го ползваха и нямат една стрия никъде. Фатката е, че е олио и се мазонти вечер в подходящо облекло, но пък предполага мъжете да се включат в масажа, което неудържимо ме привлича  Blush  Laughing. Така че залагам на него, въпреки че пише от 4-ти месец но след 2 седмици съм там.

# 228
vabeni, вземи си на Чико козметиката. Много бързо попива, не е мазно, без мирис и на мен добре ми хидратира кожата. Имам за лице, за гърди и за корем/бедра. Мимита, много положителни отзиви съм чела за това кремче на Палмърс, но не съм виждала тук по магазините май.
И аз се зареждам на терасата довечера  Peace.
От 18.30 сме с таткото и ние на ФМ и не ме свърта вече, сигурно и него  Mr. Green За първи път ще идва с мен на преглед, че все не може да излезе от работа. После ще докладвам  Peace

Още не гледам много по колички, интересно ми е, но не търся още сериозно. Нисичка съм, както сте видели и ще трябва като дойде момента на място в магазина да тествам, да избера и ще купувам директно.

П.П sne4ka добре дошла   bouquet

# 229
Аз лично се  мажа с Мама Дона на чико и съм мого доволна.До преди 1-година бях активен спортист,но се наложи да спра и тогава качих 5кг за два месеца,а през това време пак се мажех с мама дона и нямам нито една стрия.За сега съм само 1кг качила,ще видим дали като кача повечко ще ми излязат.

# 230
Момичета аз ви пожелавам приятна вечер, че стана време да се запътвам към Фемина. Стискайте палци всичко да е наред.

# 231
  • София
Момичета аз ви пожелавам приятна вечер, че стана време да се запътвам към Фемина. Стискайте палци всичко да е наред.

Стискам с двете ръце!  newsm10

# 232
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Lemonnythumbsup и да разказваш после, че мен ме чака в понеделник  Wink
и да попитам дадоха ли ти диск с бебето и ти ли си го носеше?
Ralipo и на теб приятни емоции!!! Wink
Dallcheto и аз си купих олиото на Икаров и ще чакам 2 седмици, че го дават от 4-тия месец Simple Smile
sne4ka добре дошла!!! Hug
Sunny9 добре си се завърнала!!! Hug

# 233
Стискам палци на Ralipo i Lemonny.Ще чакаме утре да разказвате.

Момичета и аз ви пожелавам приятна вечер. Hug
За утре не е сигурно дали ще се появя, но ще опитам.
Ако не успея имам една молба към вас "Много моля не изписвайте повече от една тема докато ме няма, защото незнам как ще наваксам с четенето"  Joy hahaha Joy

Целувки от мен   love001 smile3525

# 234
Lemonny успех и да разкажеш после  Hug Мен днес цял ден ме наболява стомаха. Нещо съм го раздразнила и сега мисля да му направя една диета от препечени филии с масло и сирене. Иначе каквото и да хапна и започва да ме боли  newsm78
По- късно ще се включа, че отивам да си нахраня мъжа  Laughing

# 235
Благодаря на желаещите да ме приемат  Flutter ! Аз май се надрусах от миризмата и ударих една глава  Crazy.

Lemonny, чакаме добрите новини !
vabeni, приятно пътуване !

# 236
Привет на всички!  bouquet

Искам да попитам дали някоя от вас е излязла вече в болничен? Просто имам някои въпроси.

Благодаря предварително.

# 237
Аз съм в болничен ! Питай, ако мога ще помогна !

# 238
star Писах ти на лични.

# 239
Върнах се от ФМ. Всичко е наред с бебо, всичко си има. Рискът за Даун при мен е 1:4036, т.е доста нисък и се успокоих. Бебето се завъртя на всички посоки, но лекарката не пожела да се ангажира с прогнози за пол. По-натам ще разберем и ще е по-сигурно какъв цвят са гащите му  Grinning
Да ви се оплача - не останах доволна от отношението на доц. Димитрова във Фемина. Доста дръпнато се държа, мрънкаше си под носа и като заговори за риска за Даун беше с гръб към нас и едвам разбрах какво ми говори. Или е такава или просто в момента не беше на кеф, не знам. И диск нямаме. Трябвало още с отиването да я предупредим иначе не записвали прегледите. Тя не ни попита ще искаме ли, за да не се занимава явно. И така... Както и да е. Важното е, че палечко си има всичко. С връщането ми в нас си записах час за 2рата ФМ при Марков в 22 г.с живот и здраве... добре че се сдобих с час.
Бени, приятно изкарване и ще разказваш  Hug
Lemonny, при теб как мина прегледа? Дано си доволна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт