Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Някой да иска гости  Mr. Green? Тиха съм, почти не ям, мъже не заглеждам, особено тия дни  Crazy.....

Еееее тамън бях позаспала и така ме разсмя  Joy hahaha Joy
Аз съм ти доста далечко иначе с удоволствие  Hug

el_P
, предполагам няма да се вижда с просто око  newsm78 Иначе ще си намисля разбира се  Peace

# 211
  • София
vabeni ще се виждат, стига да не е много осветено наоколо Grinning Август почти всяка година ги гледам тези леониди и желанията ми се сбъдват smile3521

# 212
А по кое време долу-горе ще се наблюдават, че аз съм гледала, но беше някъде посред нощята Simple Smile

# 213
  • София
Здравейте момичета,

цяла сутрин не мога да изчета всичко което сте изписали. Аз най-накрая се записах на ЖХ, взеха ми кръв, урина и секрет и сега си чакам резултатите.
    Започнах да пия витамини Prenatal за бременни и кърмачки на Jamieson, канадски са, едни от най-хубавите на пазара били, а и не са скъпи, опаковката е от 100 таблетки, като се пие по една на ден и струват 32лв. Не се пълнеело от тях, спрях фолиевата, защото в витамините я има и нея.
   Гледам че обсъждате вече колички, аз знам какво точно искам, но не знам дли има такава конфигурация, искам комбинирана количка на която да се обръща дръжката, така че детето да гледа в началото към теб а после вече като поотрасне да си гледа напред, да има порт бебе в комплекта за зимните месеци, защото зимния кош е много обемист, а ние пътуваме непрекъснато, само като се замисля, бебчо вече е минал около 8000км в корема ми и естесрвено много хубаво и удобно кошче за кола за първите месеци, а после ще му взимаме столче, а и хубаво би били да е компактна като се сгъва, защото видях точно такава в Mothercare, но в сгънато състояние е огромна, така че някой ако види нещо подобно да свирка.  smile3503

За сега хубав ден от мен   bouquet

# 214
Здравейте и от мен.

Днес ми излезнаха резултатите от кръвните и урината. Нямам нито един показател в норма, всичките са ми над рефернтните стойности. Единствената добра новина е че в на микробиологичното пише че флората ми е нормална, няма бактерии.
Аз също от няколко дни само кошмари сънувам, дано спрат скоро, че ако продължава така май ще изкукам.
Днес съм на ФМ и да ви кажа нещо много ме е хванало шубето. Не знам защо но все се притеснявам, а и сега с тези странни резултати. Утре и БХС-то ще ми излезне.

Поръчах си и покани за сватбата, щяли да пристигнат другата седмица. После едно лудо печатане ще падне. Нямаме още халки, а сватбата ми е на 12 септември. Поне роклята ми пристигна в понеделник и най-важното е че ми става. Моето коремче се показа точно за 2 дни и тези, които ме познават добре, вече ме питат ти да не си бременна...

Съни, виж тези http://www.cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=129
Има доста интересни неща, аз случайно попаднах на тях.

# 215
  • София
И да ви се оплача, качила съм само 2 кг, но на корем, поличките си ги нося, ама сега като захладня, установих че мога да нося само 2-3 чифта от дънките си всичко друго ми стяга на корема, тръгнах да си търся панталони на ластик, ама има само летни, 3/4 в момента, а тези за бременните пък са оромни, няма угодия.

# 216
  • Бургас
vabeni ще се виждат, стига да не е много осветено наоколо Grinning Август почти всяка година ги гледам тези леониди и желанията ми се сбъдват smile3521

Към колко часа ще е?

# 217
  • София
Цитат
Следващите 24 часа ще са пик на метеорния поток "Персеиди", известен още като падащите звезди.

Явлението възниква, когато Земята премине през поток от частици, откъснали се от комета. Метеорният дъжд ще може да се види с невъоръжено око.

Астрономите съветват да легнете на земята. Така пред очите ви ще се разкрие "пълният звезден спектакъл".

Е не са леониди Blush, но явно и в момента падат и когато се стъмни достатъчно ще се виждат Wink
А пък този сайт (snimka.bg) непрекъсната го обновяват...много рядко имам достъп.

# 218
vabeni,права си за кг не съм обърнала внимание,сега гледах ориентировачно за модели и цени,тъй като беше станало на вапрос в темата,естественно че накрая ще отпаднат всички  непрактични модели но до тогава има много време.... Simple Smile Аз лично в момента чета книгата на Мари-Клод Дьолае АЗ СЪМ БРЕМЕННА-ВСИЧКО ЗА БЪДЕЩАТА МАЙКА част 1 и бих я препоръчала,много подробно е описано всичко седмици по седмици кога какви изследваниа се правят,за спорта по време на бремемнноста за храненето за всичко което ни интересува..... мен обаче ме валнува какво мазило да си избера,препоръчаха ми  Икаров вие какво ще кажете по вапроса? Simple Smile

# 219
..... мен обаче ме валнува какво мазило да си избера,препоръчаха ми  Икаров вие какво ще кажете по вапроса? Simple Smile

Аз си взех мама дона на чико и съм доволна. Не е много мазно, бързо попива и  няма аромат. За сега ми действа добре. Но то си зависи и от кожа.

# 220
Руми аз чета същата книга и наистина е много хубава(и си чета седмицата за която съм,сядаме с милото и прочитаме главата,че да сме в час какво става Grinning)!
Аз попитах една аптекарка и тя ми препоръча на Хип,каза,че било ефикасно и мисля него да си взема.
Довечера задължително ще седим по терасата,дано да видим звездички.
Стар заповядай вкъщи!И аз като теб днес се разшетах и с точно саво мих wc и банята,едвам окряках,но поне в хола не мирише.
Съни дано всичко с резултатите е наред!

# 221
  • Варна
Руми и аз я имам тази книга, беше ми много интересна като я четох с първата ми бременност. А сега съм я дала на една приятелка да я чете.

# 222
И аз с я четох тази книга миналия път.
За мазилата се мажа с олиото на EUCERIN ама много трудно попива.Та мисля утре да си взема или едно на Мама Дона или на Мустела.
Довечера и аз се зарейдам на балкона в такъв случай.
Lemonny , надявам се да няма нищо толкова притеснително около резултатите ти.А за кг не се притеснявай.Даже нищо не си качила  Hug Peace

# 223
  • Бургас
Цитат
Следващите 24 часа ще са пик на метеорния поток "Персеиди", известен още като падащите звезди.

Явлението възниква, когато Земята премине през поток от частици, откъснали се от комета. Метеорният дъжд ще може да се види с невъоръжено око.

Астрономите съветват да легнете на земята. Така пред очите ви ще се разкрие "пълният звезден спектакъл".
...

Ммм, и аз ще наблюдавам довечера!  Party

# 224
За мазилата се мажа с олиото на EUCERIN ама много трудно попива.Та мисля утре да си взема или едно на Мама Дона или на Мустела.

И Мустелата трудно попива и се разнася Confused

Общи условия

Активация на акаунт