Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Кристинче, аз те съветвам дори и за витамини да се допиташ до Док - най-малкото ще те насочи за периода на бременността в който си - какво е най необходимо да приемаш за нормалното развитие на бебчето и за теб самата.

Дори и с витамини е възможно предозиране, а ако получаваш необходимите количества от храна или напитки, няма смисъл да се тъпчеш с допълнителна химия, поне така мисля аз  Hug Hug Hug

# 196
и аз съм на това мнение, сега е бъкано с плодове и зелнчуци, яж ги натурални.

# 197
Аз също наблягам на плодовете и зеленчуците,но имам едни О"мами вкъщи и през ден два взимам по едничко.

# 198
Здравейте и от мен в новата темичка...всички знаем че още е много рано да се мисли за колички,но въпреки това не пречи да разглеждаме.. Simple Smile аз до сега това и правих най-вече от германския  EBAY.DE  да ви кажа честно има разлика в цените в сравнение с тукашните но само на определени модели и марки колички,може да се намери нещо изгодно,зависи обаче на кой колко му се занимава да рови из сайтовете и да си търси.До колкото разбрах доставката от германия излиза около 40 евро...... тази която съм качила да видите я няма в България като модел,или аз не я намерих  Blush и според мен си заслужава цената тъй като си има всичко.Аз лично нямах нерви да разгледам всички  модели в сайта,но определно има по нещо за всеки,а пък и както казахме има доста време докато ни се наложи да купуваме.  http://cgi.ebay.de/Hauck-Plasma-7-Black-Softtragetasche-Lifesafe … ksid=p3286.c0.m14   Мисля че тази тема ще бъде по актуална след няколко месеца затова нека да изчакаме Simple Smile 

# 199
Добър ден! Нещо не ми се пише тия дни, но ви чета  Hug! Нямам търпение да дойде петъка, тогава ми е прегледа, надявам се, че всичко ще е наред .

el_P, според мен е добре да говориш с гинеколога, дано нямаш други такива премеждия !
Radost^^ , бързо възстановяване !
mushmulka , хубаво е, че си се поуспокоила, аз нямам представа какво е това контракция, дано и да не научавам де  Sunglasses.
vabeni, аз съм доста по - назад, но да се кажа , че и аз нещо не съм усетила. Първият път ми направиха впечатления движенията на бебето чак в 20 седмица  Mr. Green, майка тапир !!! Е, надявам се този път по - рано да ме огрее.

# 200
руми количката е мн.хубава и нищо че е рано ,ако откриеш някой друг хубав сайт -казвай.
няма лошо да сме усведомени.

# 201
Хелоу, пратете ми моля ви паролата за албумчето!

# 202
  • До Балкана
Здравейте! И аз не съм по писането в последно време. Някаква депресия се опитва да ме повали ама силно и се опъвам. Всички с някакви проблемчета, болки и неразположения бързо да оздравяват   bouquet. Аз ще си ближа тихо душевните рани и ще ви чета само. Защото наближава сватбата ли, наистина незнам какво е това настроение  Grinning! Тази сутрин се събудих в паника защото си мисля - дай боже се прибера със здраво бебоче какво ще го правя после, дали ще го разбирам какво иска. Моят човек падна от смях и почна да ми обяснява какво се правело и още по-зле ми стана - той знае пък аз не! Ще почвам да чета след 1-2 месеца някоя обучаваща книжка. В тази връзка какво да си взема (чувала съм само за Спок, ама май е от моето време още). Хубав ден ви пожелавам  smile3525

# 203
  • Burgas
Dallcheto изобщо не се притеснявай,майчиния инстикт ще ти покаже какво трябва да правиш,бъди сигурна.Когато Моника се роди,аз изобщо не бях подготвене,нищо не бях чела,нито съм разпитвала,то тогава и интернет нямахме,а тя се роди в 7я месец,искам да ти кажа че сама си я изгледах и таткото помагаше,но само вечер,защото беше на работа.

# 204
rumi_m, наистина е хубава количката мила.А пък и цената за целия комплект е направо трепач.
Единственото, което на мен лично не ми допада е, че е много тежка. 13,4кг Това си е много да ти кажа за празна количка.
Прави сметка, че ще возиш бебока, чанти, пазар и .т.н Но това е само съвет и мое мнение разбира се  Peace Hug

star и аз първия път го усетих горе-долу в този период.Но сега се притесних като чета другите колко рано та затова.
Иначе питах една приятелка, която сега е бременна с второ и ми каза, че го е усетила към 18-19.Така, че сега се поуспокоих малко  Rolling Eyes

Оффф много ми е скапано и много ме мързи.Като си помисля, че утре ми е последния ден преди почивката и............  Hands Clap
В петък цял ден ще  newsm79 1ironing wash hang 1dishes prostor за да ми е чистичко като се прибереме. И багаж ще оправям, абе изобщоооооо пълна програма   ooooh!

Dallcheto, просто се успокой, мисли позитивно и всичко ще си дойде на мястото. Нормално е да има предстартова треска покрай сватбата.  Hug

# 205
Пфууу, току що се отрових с едно Саво  Sick !!! Бях забравила как мирише  ooooh!. Рая е на гости при баба си в хотела, и реших да дезинфекцирам  стаята  и  Rolling Eyes, три от стените са външни и пръскам по веднъж в годината профилактично. Сега се чудя къде да се евакуирам.
Някой да иска гости  Mr. Green? Тиха съм, почти не ям, мъже не заглеждам, особено тия дни  Crazy.....

# 206
  • София
Момичета, тази вечер ще има звезден дъжд. Ще се виждат около 100 метеора в час. Пожелайте си нещо Praynig

# 207
Благодаря за паролата Simple Smile Качих една моя снимчица.

Колкото до подготовки, книги и т.н. - изообщо не мога да мисля още за такива неща, струват ми се толкова далечни, и някак си "за пораснали" Simple Smile И имам много смътна представа за бъдещето, като наблягам на хубави моменти, та да мисля позитивно и така да влияя, нали, на подсъзнателно ниво  Laughing

Майчетата с опит, може наистина да споделите някои интересни четива. Аз само съм чувала че др. Спок вече е низвергнат, но нямам никаква идея защо. Видях много добри отзиви за една бг книга, "Близо до бебето".

# 208
Стар, заповядай у наш'та колибка  Hug
Само да предупредя, че имаме един съсед дедо, който пуши и докато спи и редовно прави копчетата на асансьора трудни за фокусиране от дим  smile3555, но ще катерим стълби в краен случай  tooth

# 209
Аз много харесвам "близо до бебето", но не е за всеки и е по-скоро за да отвори очите на света. Близо до природата е. Интересни работи има. Василена Доткова /авторката/ има и сайт, може да го погледнете http://www.blizodobebeto.com/

Общи условия

Активация на акаунт