Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мимита не разбирам защо трябва да ходиш сама по лаборатории и да обясняваш. Много неудобно ми се струва. На мен ми взеха кръв и урина при доктора ми.  Те ги носят по лаборатории и после взимат резултатите. Аз трябваше само да звънна да ми кажат резултатите. Бакалаврите имат право на дипломантки семестър след последния (осми семестър се пада). През този дипломантки имаш студентски права и не се плаща. Предполагам с магистратурите е същото. Ако е така се запиши. За оценките им е редовен номер. До есента ще ги нанесат  Stop

# 181
  • Бургас
Мимита не разбирам защо трябва да ходиш сама по лаборатории и да обясняваш. Много неудобно ми се струва. На мен ми взеха кръв и урина при доктора ми.  Те ги носят по лаборатории и после взимат резултатите. Аз трябваше само да звънна да ми кажат резултатите. Бакалаврите имат право на дипломантки семестър след последния (осми семестър се пада). През този дипломантки имаш студентски права и не се плаща. Предполагам с магистратурите е същото. Ако е така се запиши. За оценките им е редовен номер. До есента ще ги нанесат  Stop

Ммм, предпочетох за кръвта и урината да е накъде другаде, че им нямам много вяра в поликлиниката. А докторът ми е в поликлиниката. Иначе, можеше и там.  Peace
Хм, сега се зачудих за този дипломантски семестър. Трябва да разбера как стоят нещата с него. Уффф, пак пари...

# 182
Добрютро  Hug

Мерси и за закуската и за кафенцето - бройте ме, че както съм тъжна и гладна - много добре ще ми се отрази сладичкото  #Puppy dog

Мушмулче, и аз точно такова стягане и втвърдяване на корема усетих и Док ми изписа пак конската доза но-шпа и днес съм на преглед. Стискам палци всичко да е наред с бебче и да си спокойна  hug

# 183
Добро утро момичета,

Аз малко взех да изоставам с новините и обсъжданията тук, но нямам много време да влизам. Искам да се похваля че и аз вече усещам как някой се разхожда из коремчето ми.

Вече започвам да се притеснявам.Само аз ли не съм го усетила туй мойто диване  newsm78 А като гледам другите в коя седмица са и вече имат "поздрави" от малките човечета.
Ще взема да се пробвам да отида на доктор преди морето за да съм спокойна Thinking

# 184
Добро утро и от мен! И аз се включвам в кафенцето   food010
На мен ми е много зле от снощи. Някакъв вирус ли е незнам, но нямах температура, а се чувствах така, сякаш имам Sad Боляха ме всички мускули и ми беше много отпаднало и студено, въпреки, че бях облечена със сто неща  Rolling Eyes Пих чай с лимон и изядох половин лимон със захар и като ме почна една болка в стомаха и едно гадене  Sick Незнам кога съм заспала.

# 185
Добър ден!
Ел дано си добре вече!
Радост миличка да се оправяш бързо!
Мушмулче,и при мен така започнаха контракциите,най-добре иди да те види и късмет!
Вабени не си самичка-на мен ми се стори че един два пъти усетих нещо,но ми се струва,че може и да съм си внушила Thinking
Така,че може да се каже че и аз не усещам бебо още!
Аз и коремче нямам още,само моето си newsm78
Много прегръдки на всички!  bouquet

# 186
Това за редовните студенти нещо не го разбрах  newsm78 Аз сега завършвам магистратурата и ще защитавам дипломна работа уж към края на януари, а ще раждам края на февруари. Това значи ли, че ми се полага нещо или май не?

# 187
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
vabeni, и аз не усещам моето диване. Това момченцата не са като децата. От самото начало ме нерви. Всичко се случва с голямо закъснение. Като си спомня, че и теста ми стана положителен чак седмица след закъснението.
И ние в неделя заминаваме на море в Гърция. Много ми се искаше поне да го усещам, да съм по-спокойна. Сега съм решила да мина през док, поне да го види, че доста се шашкам.

# 188
И аз не го усещам, така че споко. Спомням си с предишната бременност като го усетих си беше точно ритниче, не можех да го сбъркам с нещо друго, и сега всякакви пърхания, къркорения и прочие просто не ги броя за усещане на бебо, а кой знае, може и това да е, но аз си чакам ритничето.  Grinning
Бени дано да хванеш хубаво време, че тая седмица ......чудя се с ушанки ли да ходя, с какво..

# 189
vabeni,  аз вече писах. ходенето до кабинета ми се размина, за добро или лошо, по телефона се чухме - магнерот 3*2(както очаквах)
Radost, и аз имах тежка нощ, а към сутринта заспах и едни кошмарииии, направо все едно е истина...ужас.
Memoria, на мен за но шпа ми каза само като усетя болка да го пия, но снощи то ме спаси та успях да заспа . пих 1 в 18 часа, 1 преди лягане и 2 през нощта...и тва ако не е конска доза. сега съм добре и с този магнерот.

# 190
Магнерота много помага и аz бях на него първия път и сега го пия ако усетя 4е не ми е добре. И аz ритник 4акам, друго не приzнавам Twisted Evil ама няма никой  Confused
 Да ви кажа пък със сина ми какви луди сънища имах ~ 4е си го иzваждам от корема да се попе4е на слънце и после пак си го прибирах Crazy нещо с кенгуро се бърках май. Сега слава богу не сънувам такива, само веднъж, 4е половинката ме кара да подпиша някакъв документ,4е му рzрешавам да се ожени zа друга докато съм бременна и zамина с нея на сватбено пътешествие с яхта  #2gunfire На сутринта му се цупих до обяд ама то zащото се събудих с рев, а той като раzбра zа какво рева и ми се hahaha

# 191
Лелеее от 2-часа Ви чета и най-накрая успях newsm44

Мимита аз до колкото знам,тези 2880лв. могат да се вземат,ако си редовен студент,а редовен студент си до като им плащаш семестриална такса.Аз също се надявам на тези парички,но пък мисля да прекъсна за малко,че не ми се ходи с голям корем на лекции.
А и до колкото знам детето ти трябва да бъде до 1-годишна възраст.
vabeni въобще не се притеснявай и аз не съм усетила още бебето Crossing Arms

# 192
  • Бургас
Лелеее от 2-часа Ви чета и най-накрая успях newsm44

Мимита аз до колкото знам,тези 2880лв. могат да се вземат,ако си редовен студент,а редовен студент си до като им плащаш семестриална такса.Аз също се надявам на тези парички,но пък мисля да прекъсна за малко,че не ми се ходи с голям корем на лекции.
А и до колкото знам детето ти трябва да бъде до 1-годишна възраст.
...

Когато карах бакалавърската програма (в ТУ-София) завърших семестриално пак в края на пролетния семестър (2008). Пропуснах юнско-юлската защита на дипломна работа, даже и октомврийската и се явих чак през февруари (2009). Тогава се водех студентка до началото на септември 2008, след това вече нямах студентски права.
Та, не знам сега как ще е, но най-добре ще е да звънна да попитам в университета.  Peace

# 193
Може ли да ми кажете дали взимате някакви витамини освен фолиевата киселина???
Ако да,какви?
Много се чудя какво да избера,гледах във форума,ама ми се иска сегашно мнение,все пак излизат нови и нови витамини Simple Smile

# 194

Когато карах бакалавърската програма (в ТУ-София) завърших семестриално пак в края на пролетния семестър (2008). Пропуснах юнско-юлската защита на дипломна работа, даже и октомврийската и се явих чак през февруари (2009). Тогава се водех студентка до началото на септември 2008, след това вече нямах студентски права.
Та, не знам сега как ще е, но най-добре ще е да звънна да попитам в университета.  Peace

[/quote]

Май  наистина ще трябва да се провери Naughty

Общи условия

Активация на акаунт