Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
ЗДРАВЕЙ И НА ТЕБ AMORE  bouquet-ДОБРЕ ДОШЛА,СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА КОЕТО ТИ СЕ Е СЛУЧИЛО И ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ,А НА КРАЯ ДА СИ ГУШКАШ ЕДНО ЗДРАВО ПУХКАВО БЕБЧЕ.

# 271
  • Варна
AMORE добре дошла при нас, пожелавам ти този път всичко да е наред и да имаш много лека и безпроблемна бременност.

Момичета аз имам едно предложение, искате ли тези които сме от Варна някой уикенд да се разберем и съберем да по клюкарстваме на кафе.

# 272
  • Burgas
И аз имам предложение към майките от Бургас и ние да се съберем да се запознаем.Има ли някой от Славейков?

# 273
  • София
Аморче, натъжих се като прочетох какво си преживяла. Но се зарадвах, че Господ ти връща това, което ти е било отнето. Лека и успешна бременност, мила и само приятни емоции след това с прекрасното бебе.  Hug

Radi_ , плановото секцио се прави по възможност по-близо до термина. По принцип 1-2 седмици преди очаквания термин. А спешното, когато дойде. Най-добре е за бебето да е близо до термина, тогава и самото бебе ще е готово за новия живот. Синът ми го извадиха близо месец по-рано и независимо от размерите и килограмите му на тримесечно бебе си беше с недоразвити бели дробчета и се наложи 5 дена да бъде в кувьоз и да го хранят венозно.

taniora, преди 2 седмици летях до Варна, защото детето ми е там при бабите. Тази неделя пак ще ходя със самолета до там. Стига да си добре и лекарят ти да "даде благословия" не го мисли толкова.

От днес съм вече в болничен. Порадвах се на бебчето, което ми се видя много пораснало - вече е почти 11см. В 16г.с. съм, та очакваният термин е 01.февруари. Това ще рече, че нямам никакъв шанс да е февруарче, само се моля да е поне водолейче, че си имам вече едно рогато овне в къщи, второ рогато ще ми дойде в повече.

la vida loca, ние след сватбата така и не си направихме сватбено пътешествие и сега след прекрасните снимки на Рали надувам главата на любимия за 2 седмици във Франция без децата за 10тата ни годишнина през 2013. Той все още обмисля предложението ми, но не посмя да ме отреже от раз, поне не се налага да му се сърдя засега.  

# 274
AMORE, добре дошла  Hug !

Нямам търпение да дойде утрешният ден и да видя беб, че е добре, че всичко е наред. Днес нещо настроението ми хич го няма, без особена причина....

# 275
И аз съм ЗА Бургаска среща. Аз съм в Центъра, но и до Славейков мога да дойда.Само дето ми е малко непознато там.

# 276
AMORE, добре дошла в отбора, лека бременност и здраво бебче на финала. Вярвай, че този път всичко ще е наред.

Ra4e, бебчето ти ще е водолейче, стига да не го извадят преди 20 януари. Много хубави хора сме ние водолейчетата.

Star, и аз бях така вчера, но след срещата с бебо вече съм по-добре. Ти не се притеснявай, всичко ще е наред.

# 277
  • Най-зеленият остров
И аз съм за БУРГАСКА СРЕЩА.
А и живея в Славейков. Да не се окажем комшийки?

# 278
AMORE, добре дошла! Преживяла си лоши неща, мила, но сега всичко ще е наред Praynig Hug

Като сте заговорили за срещи - да направим направо по региони  Grinning Среща и в София? Хайде да се организираме, искате ли? Ще е много приятна и интересна среща  Peace
ra4e, благодаря  Hug Много се радвам, че ви подкукоросвам за такива хубави пътувания и ти пожелавам да го осъществите и да сте по-доволни и от нас   bouquet

Хубав ден, аз отивам на разходка   bouquet

# 279
  • Варна
Ееееееееее само от Варна никой не се включи със съгласие за среща  Sad

# 280
Аз съм съгласна  Grinning, дори вчера с Райчева обсъждахме този въпрос !

# 281
Аморе  Hug
taniora, моят доктор каза, че не е препоръчително жени в напреднала бременност да пътуват със самолет, тъй като високото налягане на такава височина може да предизвика спукване на околоплодния мехур. Консултирай се непременно преди да предприемеш нещо. В крайна сметка не можете ли да изтеглите гостуването?
Честито на майките, видяли отблизо бебчето си и на тези със страхотните резултати от БХС  Peace.  Моята ФМ ще бъде в 13 седмица.
На бъдещите булки пожелавам приказна сватба и безоблачен живот. На кой сватбата беше в събота???
Ние с мъжа ми ще се женим отново когато успея да вляза във форма. Църковен брак така и не сключихме, та ни предстои това радостно събитие.

Искам да споделя един проблем: вечер като си лягам, ходилата на краката ми започват да горят и не мога да заспя. Обяснявам си го с увеличеното количество кръв заради бременността. Има ли някой друг с този проблем?

Пожелавам ви приятен ден   bouquet

# 282
  • София

Ra4e, бебчето ти ще е водолейче, стига да не го извадят преди 20 януари. Много хубави хора сме ние водолейчетата.

И аз съм на същото мнение, и аз съм зодия водолей, родена съм на 21.01 и много се надявам с моето бебче да сме една зодия.

Църковен брак така и не сключихме, та ни предстои това радостно събитие.
И ние нямаме църковен брак, но сме го замислили когато ни поотрасне живот и здраве детенцето да направим.

Момичета новата тема съм я пуснала, когато изпишем тази може да се прехвърлим.

Днес си видях всички изследвания в интернет и така като гледам всичко е на 6 с изключение на един показател, ама той е съвсем малко завишен, така че не мисля че ще е проблем, трябва да ги занеса на докторката, тя ще каже.

Стискам палци на всички на които им предстоят прегледи!  Hug

# 283
 Amore добре дошла  Hug много благодаря за хубавите думи и пожелания-двойно и тройно да ти се връщат  Hug

И аз съм за среща в София,ама да не се организирате като ме няма следващите 2 седмици,ей!

Най-накрая и аз доживях отпуската,утре последно работя и следобед пътувам.Ще се прибера малко в къщи (Търново) да ме поглезят,после ще покоряваме връх Мусала и Рилските езера и след това една седмица на море мислим да отидем-току виж съм се включила във Варненската среща  Laughing Дано успеем с всичко запланувано и да съберем положителни емоции,че напоследък... стискайте ми палци

# 284
Andjy, може нещо през деня да си се натоварила повечко с ходене и като си легнала от отпускането да е станало. На мен ми се е случвало подобно нещо и преди да забременея, но след продължително ходене или стоене права на едно място. На мен ми помага като си сложа възглавничка под краката или ги вдигам на облегалката на дивана, полежавам така около10 мин.
Но може и от увеличеното количество кръв да е.

И аз съм на същото мнение, и аз съм зодия водолей, родена съм на 21.01 и много се надявам с моето бебче да сме една зодия.

Съни, аз пък съм на 27.01. Споко бебчовците ни ще са водолейчета.

Общи условия

Активация на акаунт