ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

• 11 339
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
eй, честито за добрите фетални морфологии!

Ета, щерка ти не си поплюва! Знае отсега къде е истината! Браво! Simple Smile

Портмааан, и аз ти харесвам аватара, и все не ти го казвам пък  Wink

днес много бач и няма време за форум мани мани  newsm78

# 241
Choosy, Zuzu_82 другата седмица ... най-вероятно 20-21-ви, не сме записали още час ... понеже чакам мъжо да се натутка да реши къде ще я правим. Тъй тъй се е навил.. хич нещеше да чуе, та аз си мълча и стискам зъби (и любопитство). Whistling

Rumito, честито! Да ти е живо и здраво! Браво за хубавите новини! Hug

# 242
Момичета какво ви е мнението за био-пелените?

# 243
Добър вечер и от мен!
Днес бях на ФМ - всичко ни е ОК, новината е че ще си имаме мъж Grinning. Това малко ме разочарова, защото аз като че ли исках момиченце повече, но в крайна сметка нали си е наше - каквото и да е и само да е живо и здраво!
Другата новина е че май се развиваме по-бързичко - определиха ми термин 22.12.2009, а преди си бях 30.12.2009, а по последна менструация - 04.01.2010 Rolling Eyes
Това е от нас, лека вечер и повече добри новини!  bouquet

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 21:20 от Hrissy

# 244
здравеите момичета най сетне и от мен,докато ви изчета тя темичката почти свърши.

искренно се надявам тези които не се чустват добре да се оправят

за лекциите за кармене мисля и аз да ги посетя,такаче можем да се угорим нещо.

лека и приатна вечер на всички Hug

# 245
Здравейте момичета.Голямо писане сте му дръпнали докато ви изчета Crazy.Искрено се надявам всички да се оправяте бързичко и да имаме само хубави новини от тук нататък.Ние бяхме малко на вилата и всеки ден с Коката на плаж,направо незнам как не дойдоха от Грийн пийс да спасяват кита удавник Joy Joy Joy.Голяма атракция съм!Така хубавата новина при мен е,че ще си имаме момиченце.Бях на ФМ в сряда,всичко при бебка си е добре.Дори най-сетне си влязох в термина за 6.12.Това за сега,че мъжо ме гледа страшно/той маже аз на компа/.Цунки и лека вечер  bouquet

# 246
Ау как щях да забравя- Амбърнай-искрени поздравления  bouquet  bouquet  bouquet.Дано бракът ви бъде БЛАГОСЛОВЕН!!!

# 247
Ха такаааа. Честити сини гащури на Румито и на Хриси. А на Пепинчето честити панделки. Браво за хубавите резултати от прегледите.
Darlin`, то за Пловдив май нямаш много избор. Аз знам само за Селена и за моя доктор. Ако има и други, дето правят, да ме прощават.

# 248
Добро утро на всички ранобудни /като мен за жалост/ и обедобудни мамита,

brooksidemountainmistbb.com

Тука правя едни сигурно безнадеждни опити за закусчица, ама сигурно гладни ще си останете. Поне едно кафенце да ви сервирам по първи петли:   food010 с мляко Misc Baby Bottle Simple Smile))

# 249
  • София
Добро утро и от мен мамчета, честити розови гащи на Пепинката, а на Румито и Хриси - честити мъже, а най-важното браво за добрите фетални Hug
Аз отивам да стягам багажа за малко екскурзия до Родопите, така че не ме чакайте на компа тия дни /ако чакате де Mr. Green/
Приятни почивни дни и на вас Heart Eyes

# 250
Добро утро, 2в1 мацки!

Честито на разбралите цвета на гащите   bouquet , както и за добрите вести от прегледите  Heart Eyes

Cantariny, кои био- пелени визираш? Вид памперси, които се кандидатират за био или платнените. Защото вторите вече им видяхме сметката преди време като мнения  Simple Smile

Collibri,  Heart Eyes  Дано да си права и да вземе да ми почне тоз пусти розов период, че очите ми вече станаха три тона по- тъмни от гадости. Дано за всички ни да почне и да не свършва вече всъщност спокоен бременен период.

Така- аз да си кажа сега новостите около мен. Вчера излезеха резултатите от микробиологиите от Кандиларов и ВМА- познайте от три пъти- чисти като кристал!!! Сега остава чуденката Геника ли направиха грешка или просто са открили супер мини- количества....така или иначе аз съм в края на цикъла с антибиотика (остават ми два дни)....дали го слагах за тоя дето клати гората или хванах много рано нещо предстоящо- никой не знае. Дано само не съм навредила на бебата ми мъничка......
Лошото сега е, че имам подозрения, че май ще гъбясам заради този АБ....нещо взе да ми става едно такова дискомфортно и кофти....дали самото лекарство не ми понася или започват гъби.....Някакви идеи с какво мога превантивно да се оправям (да не са лекарства имам предвид), че да намаля шанса за гъбки- червенушки?

Приятен и спорен ден с много положителни емоции ви желая, момичета, и още много хубави новини да има днес   bouquet

# 251
Хей! Добро утро и от мен Simple Smile

Малко да си поразкажа - сънувах през цялата нощ някакви неща, че даже и че сме на срееща в Борисовата градина  Grinning. Сутринта се събудих със силни болки, които предполагам са от това, че бебето се е извъртяло по някакъв странен начин на едната страна ( даже дясната половина беше доста подута - малко като от Пришалецът Laughing) По тази причина полежах половин час допълнително в леглото и разбира се позакъснях с тръгването за работа. 
И на една скоростна отсечка, гледам ги тия зад мен не карат много бързо(аз вътрешно се питам защо), като същевремнно си натискам газта Blush , и след около 100 м виждам пред мен полицейска кола - полицайте си бяха вътре, аз натиснах спирачки ама дали са ме засекли с превишена скорост newsm78, никой не излезе, а пък може и само да са ме снимали и да ми пратят честитка по пощата photo Вътрешно се надявам да са си пиели още кафето  и да са похапвали сладко закусчица  baby_neutral

# 252
*MILADY*, а сега, де!? Наистина голяма мистерия! И моята микро от Цибалаб е чиста  newsm78. А за гъбите, трябва да мине поне една седмица от АБ, за да е достоверна пробата за кандида.

# 253
  • София
 Добро утро, мадами! Желя ви чудесен и вълшебен ден !  Hug

П.П. Превантивно за гъбички, аз лично като изписвам антибиотик давам на пациентите да пият и Вит. В complex или мин. В6..... 3 пъти на ден по 1 табл.  Peace

# 254
  • тук
добро утро, мацки
тази сутрин няма закуска, затова давайте направо да пием по едно

от мен за здравето на моя мъж,
 който днес е рожденник (и за добро настроение за всички вас) 

Милади, не му мисли дали и ако, каквото е било, минало
за съжаление не мога да ти дам съвет за превенция

поздрави за всички с добри прегледи и ясен пол

Петя аз не знам какво чакаш още - вярвай ми, момиче е твоето бебе Wink
аз само за теб имах дълбоко убеждение и ще видиш, че познавам  Joy

био памперсите са тези с заменящия се пълнеж, който се хвърля в WC-то - да или не ? за да си кажа мнението.

Общи условия

Активация на акаунт