ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

• 11 394
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
et-ка, за 22-ри жената отговори на мейла след 1 минута, супер любезна, имам и мобилния и телефон...ако има нещо свиркай  Simple Smileлекциите за кърмене също ще ги уважа, но мисля да ги оставя за по-нататък... също съм намислила да отида на училище за родители, по-точно "Първи грижи за новороденото", че съм практик и искам да знам всичко +око да види  Thinking ...но и това мисля да оставя за 8-мия месец, живот и здраве  Simple Smile

limonkata, радвам се, че звучиш положително днес...само така  Hug

# 226
  • тук
СПАМ  Mr. Green
portman, отдавна искам да ти кажа - много хубав аватар.

Blush  Hug 10x

# 227
  • Варна
Здравейте на всички мамчета!!! Тъкмо успях да ви изчета,  Hug прегръщам ви всички, дано проблемите и болежките отшумят в най-скоро време! Дръжте се!!  Heart Eyes

Не успявам да се включвам редовно, но пък затова редовно ви чета!!!
mayanka аз смятам да ходя на 20ти на лекцията на "9 месеца" във Варна, така че може да се разберем нещо! Пък за Нежно раждане се колебая още, че май ще имам гости тогава.....
А за лекциите за кърменето съм навита за петък, ако някой проявява желание може да се уговорим!!
Хайде лек ден на всички!!!  bouquet

# 228
Привет от мен! И аз искам на тези лекции да отида,но толкова късно ми е малко сложно, живея извън Варна и тогава трябва да слизам в най-голямото задръстване!Ще мисля варианти и ще пиша!
Може да се срещнем първо на кафенце и заедно да идим, какво ще кажете?
Хайде на болните да оздравявате и само хубави новини от прегледите!
Честито на всички скорошно празнували!!  bouquet

# 229
Привет, сладурки!

Макар и със закъснение - благодаря за закуските, аз ще обядвам с тях!

Еta, напълни ми душата твоята щерка! Обещавам да следя бъдещото и развитие, щото с тая нагласа към живота - далеч ще стигне! Grinning От вчера все забравям да те подкрепя за шоколада и магнезия! Laughing

Limonkata, много ми хареса поста ти - само така, момиче! Ти и бебчо сте важни - и вашето спокойствие! Hug

Milena1976, не се съмнявам, че си нагласила Мимето като принцеса! Дай снимка да я видим хубавицата с новия тоалет! Успех в подготовката на твоя тоалет и приятни процедури с булката! Да се подготвите подобаващо!

# 230
eta, много сладка снимка  Hug
Аз не мога да ви смогна, един ден да не влизам и темата е навъртяла сума ти странички.После ще ви чета.
Стискайте ми палци Praynig, в 16ч съм на феталната и дано всичко е наред с бебето и видиме пола най-накрая, че нямам търпение, а и всички около мен ме питат какво е и аз пощурях GrinningИначе на 6-ти бях на консултация и всичко беше на 6.Отговаря си на седмицата, подритва си небрежно с крачета, дори си извъртя личицето към нас- все едно искаше да види кой любопитства толкова  много там и наднича да го види Mr. Green
Вчера малко се изплаших, болеше ме корема CryТу ме прерязваше на места, ту в центъра точно където е матката ме свиваше, но мисля че нямах контракции.Усещам понякога една тежест и опъване на целия корем, все едно ще се пръсна.Пих но-шпа и в леглото.Днес съм ок.
Много й треперя на тази бременност, направо полудявам, но след две загуби е нормално.
Като се върна ще се отчета, стискайте ми палцииииии Hug

# 231
Rumito, стискаме. Всичко ще е наред. Чакаме отчета. Hug

# 232
Здравейте! Благодаря за подкрепата на всички.
Румито стискаме палци всичко да е наред и така ще бъде ще видиш че всичко ще е наред.
Минавам само за да не ви изпусна от контрол Wink Оп проверка направена тичам по задължения и ако мога ще пиша пак,но със сигорност поне ще ви попрочитам минавайки транзит  Hug

# 233
Rumito, стискамееее!!!  Hug Аз май наистина ще си остана последната дето ще разбере пола....

# 234
Darlin`, не остана, де! Кога си на 4Д?

# 235
Darlin` споко Wink а ще го разбера чак на 25-ти  Mr. Green така че аз ще съм последната Laughing Joy

# 236
Амбър - честито мила да сте много щастливи, да се обичате и да се радвате заедно на много здрави и малко палви дечица. И горчиво и от мен.

Момичета
знаете ли колко познати имам, на които са им казали едно и накрая като го родят е от другия пол, не че се случва при всички, но го имайте в предвид. Аз за това изчаква с розовото щъркелче.

И аз отдавна се каня Портман, да ти кажа че ти харесвам аватара. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 16:58 от petia_sport

# 237
Ето мееееееееее, благодаря ви от сърце за палците Hug Връщам се засмяна и щастлива Mr. GreenВсичко е наред с бебето, тежи 318гр и всички органи са в норма.Беше се надупило и извъртяло към гърба ми, така че не можахме да видиме личице, въпреки че д-рката въртя отвсякъде ама то не поиска да се обърне и това си е.Инат като мен Mr. Green
За пола- МОМЧЕ stork-boy, явно ми е писано да съм мъжка мама.Мислех, че ще се разочаровам, но ми стана толкова смешно, че чак се изсмях, а на мъжа ми физиономията каква му беше hahahaГоркия.То се е видяло, че ще пробваме и трети път, само да не стане тройка кебапчета Mr. Green
Много съм развълнувана, после пак ще се включа Grinning

# 238
Rumito   Hug , тъкмо влизах да пиша, че ти стискам палци и ето ти ме изпревари, ЧЕСТИТО   bouquet миличка и добре дошла в отбора на баш свекървите, радвам се че всичко е минало добре и даже че ти е смешно. На мен хич не ми беше с второ мъжко, ама свикнах и сега си искам точно него. Аз не мисля за трето, защото знам че там гаранция 100% никой не дава  Simple Smile Ти, обаче не се отказвай да мечтаеш

# 239
Rumito честито за  stork-boy ,много се радвам за хубавите новинки които чета за вас.
А на всички които имаха тревоги ,вече чакаме само хубави вести   bouquet
А  на Амбър честито,още много дълги години да сте заедно и никога да не гасне пламъка на любовта  newsm51 и декември едно сладко бебоче .

Общи условия

Активация на акаунт