ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

• 11 412
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз както бях гладна от сутринта - добре ми дойде три пъти да хапна, прав е Мечо Пух Laughing Мерси мното за вкусотиите на всички, които сервираха Heart Eyes
Choosy браво на момата, ама пожелавам по-малко да те притиска тук-там, че все пак доста време остава до края на мероприятието Hug

# 211
Здравейте мамчета  Hug
Искам да ви поканя на Лекциите по кърмене, които се провеждат в Младежки дом "Орбита" - Варна, зала 17, ет. 2 по Проект “Зелена светлина за кърменето". Темите включват отговори на въпроси като „Защо да кърмим”, „Начало на кърменето (първи дни с бебето)”, „Избягване и преодоляване на често срещани проблеми и трудности”, "Препоръки за хранене на бременната и кърмещата жена", "Захранване на кърмачето". Подробна програма може да видите тук и тук

# 212
Здравейте момичета! Нищо че не пиша ,изчела съм всичко от край до край,просто ме заболяха очите от зяпане в компа. Mayanka какво е това " нежно раждане " къде да прочета повече иска ми се и аз да дойда.На всички с болежки пожелавам по-лека бременност от тук насетне,че наистина има още доста време,стискам палци всичко да е наред с бебоците,моя поне ме радва постоянно с ритничета .

# 213
walia78, evil даде линкчето преди време...
http://www.estestveno.com/node/503

# 214
Добро утро и от мен! Страхотни закуски, момичета  Crazy
Отивам да ровя в хладилника, да видя какво мога да изкарам подобно на предложените ...  Flutter
После ще пиша, че гладна мечка хоро не играе.

# 215
Здравейте хубав ден на всички,
Някоя от Вас получава ли болки при спане на една страна, при мен бебо се премества от страната на която спя и снощи два пъти ми се втвърди много силно корема и болеше неприятно, точно като контракция. Не знам вече как да спя, не мога да стоя по гръб 6 часа.
Споделете при Вас как е през нощта.

# 216
Добро ви утро!

mayanka и аз имам едно на ум за лекцията, но ще изчакам малко, да не излезе нещо за 22ри в последния момент. Надявам се да записват и другата седмица!  Peace
Лекциите за кърменето са ми по-важни обаче, тъй като до сега явно съм допускала грешки - кърмех най-много 4м. Много благодаря за линка, Kisa!

За поздрав и пожелание за хубав ден искам да ви покажа как отмаря … 77;ряGrinning 

# 217
  • София
Добро утро, мами !
Вече не ме свърта на едно място, но като се раздвижа и ме позаболява... Ет-ке колко време се застоя след амниото?  newsm78

# 218
Добро утро и от нас. Благодарим за жкусните и богати закуски.
 Памино аз лично не мога да спя много тук от три вечери. Като се обърна на ляво започва да мърда и ритка явно не му е удобно на него. Като съм по гръб ми става лошо незнам от какво отделно където имам киселини. Спя само на дясно,но ме боли цялата ми дясна страна но чак такова свиване като контракций и т.н. за сега не съм имала повреме на опит за спане. Hug Дано всичко да е наред. Choosy радвам се че си по-добре. Дано малката принцеска да те по-малко да те притиска.
Ние сме добре. Стига таткото да не ни ядосва зареди някой си...Но това няма значение. Важното е бъдещия Християн и аз да сме добре. ДРугите вече не ни касаят. Стига нерви. ВРеме е за Нас. Да ви се "похваля" от два дни пак се отчитаме  Sick Незнам какво е това утре влизаме в 21ва г.с. незнам на какво се дължи ама нямам избор такаче се премиравам с полужението.
ПОжелавам на всички лек,слънчев и щастлив ден!

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 11:21 от limonkata

# 219
Добро утро, мами !
Вече не ме свърта на едно място, но като се раздвижа и ме позаболява... Ет-ке колко време се застоя след амниото?  newsm78

Ден-два. Но аз бях много зле заради припадъка и последвалото повръщане. Ако се чувстваш добре и нямаш болки може да започнеш с леките разходки по сянка.

# 220
Ета, къде ги намирате тези масажисти? Впрочем, къде са снимките с новата ти визия?
Маянка  Hug
Лимонката, точно така! Сега сте важни само ти и бебето, нищо друго не трябва да те притеснява. Доколкото е възможно, де. Confused Свекърва ми каза, че е повръщала през цялото време, даже като е отивала да ражда. Дано по-скоро да се отървеш от привързаността си към веце-то.  Hug

# 221
Ета, къде ги намирате тези масажисти? Впрочем, къде са снимките с новата ти визия?
Маянка  Hug
Лимонката, точно така! Сега сте важни само ти и бебето, нищо друго не трябва да те притеснява. Доколкото е възможно, де. Confused Свекърва ми каза, че е повръщала през цялото време, даже като е отивала да ражда. Дано по-скоро да се отървеш от привързаността си към веце-то.  Hug

Joy Май наистина ми е слабост веце-то  Joy

# 222
Още нямам снимки  Embarassed Разбираемо е, толкова кукли около мен има за снимане, че не мога се вредя  Laughing

# 223
  • тук
Добър ден Simple Smile
Ета, всяка майка трябва да научи дъщеря си на тези неща. Поздравявам те Wink

аз исках само да ви предложа нещо приятно и мотивиращо http://www.youtube.com/watch?v=bVDXC1dOB9E и да ви пожелая спокоен и прохладен ден

# 224
СПАМ  Mr. Green
portman, отдавна искам да ти кажа - много хубав аватар.

Общи условия

Активация на акаунт