ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

• 11 444
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Амбър, честитка и от мен! Живи и здрави и много щастливи!!!

# 196
Darlin`, как си? разбрахте ли вече пола на бебока, че аз нещо съм изпуснала.. Wink

# 197
Оххх, още не... вчера слушахме само тоновете на сърцето, без ехограф. Че другата седмица ще ходя на 4Д и няма смисъл да се застъпват. Така че .. още малко ooooh!

# 198
Амбър, Пожелавам Ви да се обичате и да бъдете здрави! Всичко останало зависи от Вас самите! Наздраве!   bouquet

Ако трябва да съм честна, днес не ми беше приятно това дракане във форума...няма да заемам позиция, но всеки си е прав за себе си...надявам се занапред да са по-малко неразбирателствата  Thinking

# 199
Здравейте на всички! Лелее колко много сте изписали. ПОздравления за АМБЪР! Бъдете много щастливи и влюбени и много дечица да тичат около вас и да ви редват Hug
Стискайте ми палзи че пак заради тези кумове само се караме или вече той се опитва да се отяжда аз се опитва да не поддавам ама то писва... Сега трябва да ходя при него а той е там. Надявам се искрено поне днес да няма скандали. Ще ви чета и пиша утре че трябва да тръгвам. Дано да не съм изпуснала срещата ще пточета после за нея Hug

# 200
Хелоу, лейдис. Днес минах ФЕКГ, много съм доволна. Всичко ни е наред, всичко си имаме. Полът се потвърди - МОМИЧЕ е.  Heart Eyes Беше седнала по турски, махаше с едната ръчичка, после я сви в юмрук. Почесваше се по главата, отваряше си устата, пълна програма. За сега е седалищно обърната. Прегледът беше доста продължителен и изчерпателен. Плацентата ми е на предната стена, явно затова по-късно усетих бебка, а и сега я усещам по-скоро като лекичко побутване отвътре, отколкото като подритване. Шийката ми е 3,84см. Взеха ми и секрет за микробиология. Сега отивам да се паркирам, че се изморих.
За бъбреците - и в другия има лека задръжка, но поне не ме боли толкова много. Надяваме се с много течности и спазмолитиците да се преборим, ако се появи инфекция - антибиотик.
Това е от мен засега, прегръщам ви.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 21:52 от Choosy

# 201
Здравейте момичета  Hug
Choosy, поздравления и дано бъбреците по малко проблеми да създават  Peace
Амбър, пожелавам ви дълъг семеен живот изпълнен с положителни емоции и много дечица около вас    bouquet  bouquet  bouquet
Снимките са супер да не си посмяла да ги триеш  Hug
Пожелавам успех на Точица до края и на всички останали мамчета  Peace
Лека вечер

# 202
Choosy, страхотни новини!!! Браво!!  Hug
Аз обаче нещо не схванах логиката при първоначалното обяснение за задържането, че бебка е проблема, че натискала... а сега и другия .. Първо, че тя шава и не стои на едно място, а и що за сила и натиск трябва да има, за да причината тя?!? Някакси не ми се връзва обяснението на тея лекари.
Дано да се оправиш, каквато и да е истинската причина.
Иначе къде го прави това ФЕКГ?

# 203
 добро утро мили дами, въпреки неуспешнитеми опити да сложа по хубава закуска така и не се получава, затова мога да ви предложа само това, но от сърце smile3525 newsm64  food002  food010

# 204
  • Варна
Добро утро мацки!
Choosy , звучи много успокояващо, радвам се за теб Hug
На всички вас пожелавам хубава седмица, само спокойствие и послушни бебчета. Аз заминавам до неделя. Целувки!

# 205
Добро утро момичета.

# 206
Добрутру, мами Sunglasses
Чакам ви на терасата за закуска

Желая ви слънчев ден, изпълнен само с положителни емоции  Heart Eyes

# 207
  • Бургас
Ееееееех, разгеле, прочетох ви...   smile3535

То аз от предишната тема наваксвах, ама вие бая сте пописали и в новата... То аз съм си виновна де, ама нали се тръшнахме болни с дечко, а после в деня, в който ми просветна, се метнах да шия  Grinning В резултат вече малката шаферка си има рокля на принцеска  Grinning Сега е ред на мамината рокля, която ще ми е по-трудно да ушия, защото ми е трудничко да меря сама на себе си /мама ще помага, че с тоя корем не мога си измеря дължината  Mr. Green/ Сигурно до сватбата ще мога само да ви мятам по един поглед, но тепърва започва голямата подготовка /булката си идва от Дъблин в събота  Grinning Grinning Grinning/ и се мятаме на разкрасителни процедури  Wink

Трудно ми е да взема отношение по всички теми, защото са много, а и ще изпусна нещо, но пожелавам на всички с болки и други оплаквания бързо възстановяване  Heart Eyes

Точица  Praynig

# 208
Добро утро. Хайде аз да сложа тогава закуската.

Шер, приятно изкарване и се пази.
Дарлин, обяснението е, че с нарастването на матката притиска каналите, оттам идва и затрудненото слизане на урината по тях, затова една част от нея остава горе в бъбреците.
ФЕКГ направих при Даскалов.
Милейди, между другото се заговорихме с доктора за гарднерелата, каза ми, че това е бактерия, която може да се появи от само себе си, дето се казва. При отслабена имунна система, ако си прекарала настинка или грип. Не е задължително да водиш полов живот, за да се сдобиеш с нея. Според мен това е от аб, които си взимала преди това.
П.П Маянка, изпревари ме за части от секундата.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 10:03 от Choosy

# 209
Choosy, прощавай  Hug Но както казва Мечо Пух...колкото повече, толкова повече  Joy

Успях да се запиша за прожекцията на "Нежното раждане"...и за училището на "9 месеца"  smile3529 Ако някоя друга варненска мама също се е записала, значи има шанс да се засечем  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт