ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

• 11 354
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Силно, мноого силно стиснати палци за Поли и дано донесе изключително добри вести от прегледа, че да й се успокой малко измъчената душица!

Ета, къртиш миФки, дет се вика, мацо  Crazy Страшна мадама си и имаш уникално излъчване на кино- звезда nonchalant  Hug А малката ти просто е върха и тя с тези занимания до басейна  Laughing

За Геника и тн- ами и аз не знам вече какво да мисля.....как да рискува човек, особено ако наистина маточната шийка е не както трябва- хем ме е яд, че ме наблъскаха, хем си викам може пък да е за добре....Аз просто по принцип съм много скептична към илачи и ги избягвам колкото се може повече и това, че сега с тази бременност изпих толкова много просто ме побърква, защото просто не ми се мисли бебенцето ми как се справя с тази химия и гадости...А и сега съвсем ще ми люти остатъка от курса с АБ, а пък до колкото знам не е добре да се спира.....
А за Цитросепта- и аз по едно време бях се залетяла по него, но една нефроложка ме попари, че после хората пищели от бъбреци, та го спрях. А сега, по време на бременност, как го пиете- в какви дози т.е.?

# 271
 newsm17 newsm17Дано всичко е наред!

# 272
Стискам палци за Поли и се моля прегледа да мине добре.  bouquet

# 273
Поли, молим се прегледа да мине добре!Стискам палци! Praynig

Eta, MILADY го е казала много точно-имаш излъчване на кино- звезда.

# 274
  • тук
ПолиHug и те чакаме на срещата в сряда с най-добрите новини

за Цитросепта - преди време и аз бях решила да лекувам всичко и всички с него, но на около десетия прием, Лия направи жестока алергична реакция и лекарите бяха категорични, че е от него Sad затова вече не смея да го употребявам; пък дали е вярно или не, кой да ти каже

# 275
Понеже вчера и днес се разтушвам от черните си мисли като ровичкам из снимките и качвам във Фейсбук, та да ви поразсмея малко с тюленския си напредък и вас....После ще ги махна де, ама така петъчно поне  Laughing Няма да ми се подигравате, че гледам като ударена с парцал- що така като се снимам сама (а то аз само сама си се щракам, че половинката хич не му се занимава да ме увековечава) все вадя някакви страшно тъпи муцуни- не е нарочно уж, ама... ooooh!  Laughing
.....

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 21:13 от *MILADY*

# 276
Стискам палци за Поли и дано всичко е наред. Praynig
Ета, не само ти, но и щерките са ти големи мацки Heart Eyes
Милейди и ти изглеждаш супер, май растете само на корем.

# 277
Поли стискам палчета всичко да е наред с теб и бебо  newsm10

# 278
.......и мен ме питат вече "колко остана" и "кога ще е събитието" или направо отсичат "то не останало", "скоро ще е", та чак малко се притеснявам като казвам "декември", имам чувството, че очакват да е по-рано и съответно се подготвям за ахкане и охкане колко е голямо бебето, дали не са близнаци....даже като влязох в шестия ми поолекна, че цифрата е по-внушителна и по ми отива на корема Wink

не пиша, но ви чета, успех на всички с прегледи, проблеми, радости и тревоги Hug

# 279
Привет и от мен! Нека и аз напомня за съществуването си
не само да ви прочитам инкогнито  Wink
Честито на всички минали успешни ФМ вече можете да си отдъхнете!
Също така честито и на всички узнали пола на бебковците   bouquet,
 моля и на мен да ми сложите едно синьо щъркелче и годинките ми вече са 26,
все пиша на december  за промените и пощата е винаги пълна!
Амбър честито,   bouquet пожелавам ви дълъг семеен живот и да се чувстваш най-желаната и обичана жена...
Поли стискам палци и за теб!!!!
На всички мами с разни болежки скорошно оправяне   bouquet
*MILADY* Eta изглеждате страаааОтно! Абе вие само на кореми ли растете,
боже аз каквато съм ситна и както съм наддала.... никога не съм била толкова кг  Embarassed
страх ме е до края да не започна да се търкалям  Joy

# 280
Стиснати палчета и от мен за Поли  Hug

а относно големината на корема и аз съм така, huge.. имам тука две приятелки дето са 3-4 седмици след мене.. за януари началото .. и те без корем.. как стават тия неща.. аз преди месец вече имах.. нещо тия декемврийчета големи ще да вървят хехех..

portman честит ти рожденник Simple Smile)))))))))

иначе да се похваля, днеска ми е последен ден на работа.. уредих се с отпуски до края на октомври и така се оказа че ще си почивам предоволно.. още не мога да повярвам.. има вероятност да ме хване секлета след месец, но нейсе ще си наваксвам с четенето на книжки и ходене насам-натам..
ех живот!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 16:40 от Aluin

# 281
Поли, Силно стискам палци, и на ръцете и на краката, прегледа да е ползотворен и да ни зарадваш с хубави новини  Hug Praynig

portman, да ти е жив е здрав мъжо, да се гледкате и глезите взаимно... Наздраве! Grinning

Choosy, надявам се скоро съвсем да забравиш за болежките и да се радваш на безпроблемна бременност  Peace

Мен пък напоследък ме болят костите на таза, нещо нерв ли се притиска понякога...знам че се разширява таза, ама не вярвам да боли толкова  Thinking Мъжо днес е влязъл в ролята на Роко лечителя и ми прави някакви странни сокове от цвекло и моркови  Sick...заел се е да ми вдигне хамавия хемоглобин за 10 дена... даже влизал във форума да търси рецепти за сокове  ooooh!  Heart Eyes

# 282
Здравейте!
Стискам и аз палци за Поли! Praynig
Ета,Милейди,мнооого сте готини! Hug
Милейди,и аз така сама си се снимам! Mr. Green Ама много ми е сложно!
Аз само да се похваля,че бях на нефролог-и трите бъбрека са добре,в десния задържам урина,в единия ляв-също,но много малко!Доцентката каза,че е напълно нормално!Имам си и песъчинки,а в единия ляв бъбрек и камък-4мм. Tired Надявам се да не тръгне до като съм бременна! Praynig  Като цяло съм доволна,щото очаквах да съм по-зле!Не се бях преглеждала от 17 годишна,а съм с разни хронични болести,операция... ooooh!
На мен мъжа ми само ми вика,че ми бил голям корема!Миналата бременност ми беше малък-защо ми е толкова малък?!Сега ми е голям-защо пък ми е голям?! Joy Сравнява ме тука с едни мацки,дето са по 1,75м. ,а аз скромните 1,63! Blush Нормално е да ми изглежда по-голям корема! Crossing Arms
Иначе малката много ме стресира-тия дни се е помислила за Батман и само скача от легла и дивани! ooooh!

# 283
И от мен стиснати палци за добри новини при Поли!!

eta и *MILADY*, красавици, красавици!!   bouquet

*MILADY*, виждала съм те в ЖК-то при д-р Рени.

А, сега спокойна вечер на всички!  Wink

# 284
pebs, че то и аз съм на това дередже с бъбреците. Добре, че нямаш поне болка. Аз днес съм като нов човек. Даже на обяд забравих да си пия спазмолитиците и пак не ме болеше.  Praynig да ми се размине.
Милейди, че ти си цял манекен, бе момиче! Къде се кри досега?
Маянка, браво на мъжа ти! Виж колко е грижовен.
Аз забравих да ви кажа, че моят хемоглобин е 112. По принцип съм си с нисък хемоглобин, но дока го видя и нищо не ми изписа за него.
Aluin, честито ти отпускарство! НапраО ти завидях. Моят шеф утре заминава за 45 дни в чужбина и...чак като си дойде мога да мисля за почивка евентуално.
Аз пък нямам голям корем още Crossing Arms
Фейче, кога се връщаш от това моренце, че липсваш на форума?

Общи условия

Активация на акаунт