ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

• 11 506
  • 301
  •   2
Отговори
# 75
Честит рожден ден на нашите мамита, нека са здрави, весели и доволни и да получат най-хубавите си подаръци тази година - по едно здраво и щастливо бебоче  bouquet

Колибри, сподели за стикерите за стена. Виждам на снимките, че са БГ, но откъде си ги изнамерила?

Гледам тама за спорта сте подхванали. Лично аз и на пилатес ходя, и разходки си правя, и вкъщи не се спирам - чистя, гладя, щуркам се... и за кексче остава време и си хапвам редовно, вобще... сигурно ще ми излезе през носа това мое вършеена, ама да чукам на дърво, чувствам се супер. Party

# 76
Coliibri, да ти е жива и здрава рожденничката, много усмивки!
She_R, честит рожден ден и на теб!
pamino, аз  също съм на ЖК в Майчин дом Варна, не по здравната каса, но пак не са ми вземали проби за микробиология и цитонамазка.  Принудих се сама да се заема /само с влагалищния секрет разбира се/, даже след това лекарката ме попита кой е взел пробата....Предстои ми преглед в четвъртък, ще видим тогава какво ще стане.
Относно болките - аз имам ниско долу и в кръста, дори се притеснявам, че чувствам бебето, по-скоро движенията му, също ниско долу, но ще се опитам да издържа още два дни до прегледа, дано всичко е наред!
Поздрави на всички с добри новини, а тези с проблемите - да се оправят!
Лек ден на всички!

# 77
Привет!
Първо да честитя на двете рожденнички -  She_R и Ели на Collibri...Желая им всичко най-хубаво  Grinning

Aluin, добре дошла  Simple Smile
FROLIC, онова са тапети, не стикери...ето ти сайт за стикери http://walldecor.bg/детски-стикери?sort=&page=1
Bibi2202, ти пък, недей така с тези 3 месеца...това ми звучи като революция...повече от 10-15 дни не си давам  #Crazy

# 78
Collibri честит празник на семейството  nbirthday
Благодаря за инфото за спорта. Аз точно там ходех.

mama Anny бях си изтеглила тази Йога преди 2 месеца, добре че пусна линка да се сетя, че я имам.   bouquet

She_R newsm59 бъди здрава и вечно усмихната!

# 79
FROLIC, извинявай че чак сега, одеве исках, но пропуснах да ти отговоря.

Стикерите - са тези с жирафите и кактусите - те са от Бриколаж - купихм еги в Стара Загора - в София не бях видяла такива. Но по принцип в Ст.З. беше много по-заредено - явно в София всичко се изкупува бързо.
А другото на райетата са тапети - има ги и в Бриколаж, има ги и в Лабиринт в София. На доста места.

А на Ели взех други много сладки стикери с феички - от Джъмбо

# 80
Здравейте.
Колибри, да ти е жива и здрава малката голяма принцеса и да бъде добра помощничка на мама с бебе Дамян    bouquet
Стискам палци на всички да предстоящите прегледи.
За Вис виталис наистина има хубави неща, но всичко е относително, комплекти за легло може да се намерят в другите магазини доста по добри от виталиса.
Лек ден от мен, че днес нещо ми е много заспало

# 81
  • София
Хей - днес изобилно от рожденици   bouquet Да сте живи и здрави - Колибри - честит инай-вече весел празник на дребната, а на She_R малко на патерица, ама като не казваш Hug
pamino някъде на първа страница я имаше пълната програма на здравната каса, микрробиология един път в първото тримесечие и един път в последното, така че искай си я, за цитонамазката - не може да се направи качествено при бременност, защото се взема проба от канала на шийката, т.е според мен по-добре да се въздържиш
mama Anny мерси за йогата, може да се престраша, но с тия котнракции дето ме полазват през пет минути Thinking
Choosy браво за добрите вести за сега, много се радвам, дано всичко да е наред. Относно движението не си сама и аз наблюдавам, че ако само лежа контракциите са по-чести, върти ми се и главата и т.н., но ако се движа в границата на разумното де съм значително по-добре. Странно е наистина
Милейди - чакаме новини и стискаме палци, може би трябва да полежиш малко в болница - мислила ли си за този вариант

# 82
Здравейте момичета,
Най-сетне да се доредя и до форума.  newsm44

Да ви се оплача с неприятни преживявания. В петък следобед паднах на излизане от банята, мъжо звъня да му отворя, че си беше забравил ключовете и за за да не чака бързам да отворя и троп на земята в началото не се усетих какво се случва и тръгнах да ставам, но продължих да лежа бях много уплашена и започнах да си галя коремчето. Полежах малко станах отворих на мъжо, а той беше с брат си и в такъв момент на кой му е до гости, но после споделих с мъжо какво е станало, поплаках  smile3518 си и се успокойх.

А сега да се похваля с нашата най-вероятно девойка  newsm44. Вчера бях на ФМ – всичко си му е наред на детето, вече тежи цели 530гр. По УЗ съм в 22с. и 1д. Развива се нормално, с краче много е дръпнала и доки каза, че по още един признак ще е мома, пъпната връв е много добра, сърцето е добре, там някакви артерии и те са добре и още неща на латински са добре ама пустото който си е взел анатомията с 4 не разбира от такива изрази. За мен кръвното ми е нормално, пулса ми е много учестен, но доки каза, че е нормално за бременните. Доки се смръщи като й казах за падането и ми каза много да внимавам. А за схващането на прасците ми изписа магнерот 3*1, но само ако имам схващания, аз за сега нямам и не мисля да го пия, но иначе вчера вечерта много се смях и така ми се втвърди корема, направо стана на камък, чета че пиете магнезий и при такива симптоми, но до сега много рядко ми е ставало така и не съм питала доки какво да правя и ако може да ме посъветвате дали да почна с мадн. Или да почакам.

Ласи мила нормално е да искаш кариера, особено когато имаш и ново работно място, аз лично до сега все съм работила почасово на граждански договор (правех промоции по магазините, а зимата работех на Витоша) и малко преди да разбра, че съм бременна реших да си намеря нещо постоянно и сериозно със сигурен доход, но какво се случи. Аз естествено съм щастлива особено след вчерашната ФМ, имам си 8 снимки, но са на хартия. Доки като ми пусна бебка на 4д беше с пръстите в устата – толкова сладка картинка беше... и как да се ядосвам за пропуснатите професионални реализации, ще се отдам на детето, ако имам възможност ще си изкарам и 4ти курс без да прекъсвам, но време ще се намери само да сме живи и здрави. Praynig Praynig Praynig

Леле колко дълго стана  ooooh! то аз има още какво да казвам ама ще се върна да по прочета какво сте писали и пак ще се включа.
Честито на узналите пола и добре дошли на новодошлите и естествено на завърналите се от почивка.

# 83
Colibri да ти е жива и здрава малката принцеска и много да я слушате.
She R  да си жива и здрава.
На всички прануващи Честито smile3525.
Относно кекса значи да не се притеснявам така ли? Не сме го практикували от 20 и някой си юни поне веднъж седмично или на две седмици... Embarassed Паз започвам с мойте глупости отивам да правя обеда че мъжа ми изпра седалките на колата без да се осети че трябва да се ходи на пазар та сега ще обядваме макарони Joy

# 84
  • София
petia_sport  браво за страхотните резултати Hug , а за дупето - ще мине, но сигурно доста си се уплашила Simple Smile
limonkata пробвай го този секс - няма страшно чак пък толкова, все пак сте младоженци, но ако нещо усетиш не както трябва - спирате, нали Peace Глупости няма да правиме

# 85
  • Велико Търново
Здравейте,
да ви кажа чета ви редовно, но такъв мързел ме е налегнал не е истина Simple Smile

Collibri честита ти рожденничка, пожелавам 'и едно щастливо и усмихнато детство
и да ви носи само радости.

She_R честит рожден ден и на теб, много усмивки ти пожелавам.

petia_sport браво за резултатите. Не разбрах само да честитим ли момиче сега или
още не е сигурно  Hug

Ами това е за сега, успешен ден от мен!

# 86
Благодаря на всички за отговорите на въпроса ми.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА  РОДЕНИТЕ ПРЕЗ АВГУСТ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
и аз съм лъвица на 03.08. имах рожден ден и очаквам бебо да се роди в огнената зодия Стрелец, макар че термина ми е на 26.11.
Лек ден на всички мами.

# 87
Честит рожден ден на Ели на Колибри. Да бъде здрава и много щастлива, а след няколко месеца и първа помощ на мама.
She_R, честит празник и на теб!   Gift    bigdance2  Мммм, много вкусна изглежда тортата.
Абе какво става напоследък? Само проблеми.
Петя, дупето ще мине, добре, че с бебче всичко е наред.
На мен досега не са ми правили микробиология, а ходя на две места. Мисля, че е крайно време да си поискам такава! А за цитонамазката ми е малко странно защо някои лекари пускат по време на бременността. Според мен не е редно.

# 88
На тези, които страдат от отоци, горещо препоръчвам http://theadmin.data.bg/p/files/Videos/Yoga/The%20New%20Method%2 … 20Prenatal%20Yoga Една част от упражненията спокойно магат да се правят и в леглото, докато се излежавате. Аз играя тази гимнастика почти всеки ден и се чувствам прекрасно. Не е уморително и е страшно релаксиращо.

дааа същата йога си правя и аз.. бях писала преди време за нея и на мен ми се струва много добра.. аз изброузвах доста преди да се спра на тази и повечето бяха твърде религиозни .. а тази ми допадна именно че е някак непретенциозна и не натоварва много ами напротив..   Sunglasses

и аз съм лъвица на 03.08. имах рожден ден и очаквам бебо да се роди в огнената зодия Стрелец, макар че термина ми е на 26.11.
Лек ден на всички мами.

памино 26.11 си е също зодия стрелец.. така че няма проблеми.. Стрелчето почва на 23 ноември и свършва на 21 декември (зимното слънцестоене) когато почва козироже.. за точния час не знам още но ще проверя по натам..
Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 14:08 от Aluin

# 89
На мен тази йога не иска да ми се свали. Сваля съвсем малко и приключва  newsm78
Пробвах няколко пъти.
Аз се прибрах. Внезапно се почувствах много зле, имах чувството, че вдигам температура. Като си дойдох я измерих, няма. Абе явно ми се е седяло вкъщи. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт