ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

• 11 531
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
stuffinka - при кой екип си на ЖК аз съм при Боян Георгиев и Снежи Петкова, влагалищен секрет за микробиология мога ли сама да си взема, ако е така ще си платя в някоя частна лаборатория въобще няма да се занимавам с Майчин дом

# 91
Честит рожден ден на патерици на She_R - пожелавам ти много щастие и радост и разбира се жив и здрав бебок през декември.

Колибри - честита ти рожденичка да ти е жива и здрава, много да те радва и да ти помага.

За микробиологията и на мен не са ми пускали до сега, другия път ще си поискам, но е чак на 08.09.

Ако може някой да се включи да ми каже дали е обезпокоително да ми се втвърдява корема. Вчера ми се втвърди веднъж и днес още един път.

А на дупето нищо му няма, дето има един израз "дупе душа нема", а уплахата мина след ФМто.

Имам и още едно оплакване през нощта се събудих със силни болки в стомаха и естествено - разтройство, сутринта пак посетих тоалетната и да чукам на дърво за сега няма изблици да продължава, но нямам температура, ама вчера имах хрема и ми течаха очите, но днес съм по-добре. Simple Smile

pamino - добра идея, но не мога да ти помогна с отговор ще чакаме някоя знаеща мама да каже и ако може да се оправим без лекарите поне за това май ще е по-добре.

# 92
Честит рожден ден на Ели на Колибри.  Много радост, хубави детски дни и едно здраво и силно момче през декември, за да има кой да ядосва каката! newsm67    ura
She_R, честит празник и на теб!  Леко и безпроблемно да изкараш останалите месеци и накрая да гушнеш едно прекрасно бебче!   ura Gift  party002

# 93
pamino, аз съм при д-р Капка Атанасова и Рени - акушерката. За влагалищния секрет - купуваш си от аптека контейнер за проба от секрет /препоръчително е да с гел/, и така...

# 94
Петя, ти си щастливка, щом само по веднъж дневно ти се втвърдява коремчето. Нормално е в тези седмици. Това са Бракстън-Хикс, или т.нар. подготвителни контракции. Спокойно. Ако се засилят или са придружени от болка, трябва да кажеш на докито.
stuffinka, как така контейнер? Нали се взима с тампон на една дъъълга пръчка.  Embarassed

# 95
stuffinka - ок контейнера го купувам, но самия влагалищен секрет сама ли го вземам и има ли значение преди или след измиване ????, сутрин, вечер

# 96
Контейнер  се нарича май по медицинскому... Embarassed иначе си е чиста пръчка, с "обвивка" от пластмаса! В аптеката много добре знаят. Естествено, че е най-добре да се вземе пробата сутрина, след тоалет, но в никакъв случай промивка!!!

# 97
Darlin`, и от мен имаш и този път глас...пусни един римайндър всеки ден и си сигура трета  Peace

Малко ъпдейт и от мен...поопразнихме стаята за бебо, петък поръчваме мебелите и почваме ремонта...а тези дни се мотам да си насосам списък за бебо+списък за болницата...дет се вика, организирана мама... smile3523

# 98
Collibry да ти е жива и здрава принцесата! nbirthday

She_R честит рожден ден и на теб!Желая ти много щастие и любов!

Аз също съм лъвче, заобиколена съм от стрелци-мъж, майка ми, дружката на майка ми, а сега и дребос.

Darlin готово!Утре също няма да пропусна. Peace

# 99
  • тук

честит празник на Ели

She_R да си жива, здрава и много щастлива
с едно прекрасно бебе за подарък тази година

# 100
petia_sport  браво за страхотните резултати Hug , а за дупето - ще мине, но сигурно доста си се уплашила Simple Smile
limonkata пробвай го този секс - няма страшно чак пък толкова, все пак сте младоженци, но ако нещо усетиш не както трябва - спирате, нали Peace Глупости няма да правиме
Аааааа без глупости аз съм си шубенце тка че Wink Да ви се оплача с изпраната  кола сега освен вкъщи никъде немога да мръдна нашите са на 20 мин пеша от нас ама то естествено вали на вън а мъжа ми сега да му скимне да отиде някъде пали мотора и оп... Колко им е лесно на тези мъже. Нещо съм набрала на мъжкия пол та ще видиме къде ще му излезе края. Стига глупости...
Да задам ако може темичка на раговор интересно ми е какво мислите... Да родиш в чужбина? Днес ми мина през главата говорих си с близки иии...

# 101
Здравейте мацки!
Леле,колко много сте изписали,брово само така!
Ние с La Fee се срещнахме тук в Китен и тя е .... страхотна найстина! Heart EyesТа от нея разбрах ,че е имало срещи и в София и в Пловдив!Разгледах албумчетата страхотни сте,колко много тумбаци на едно място... Laughing
Иначе ние сме добре,само дето от една седмица ме е хванал някъв летен вирус и не ме пуска,та ако и утре съм така доки каза че ще почнем антибиотик някъв специален за бременни Rolling Eyes та много ме е страх да не му навреди нещо... Tired
Иначе не ви писах доста време че имахме малко работа,то сезон да кажем че има ...не можем,но работата си е почти същата.
Много морски целувки ви пращам и се връщам да ви чета ,че колко много съм изпуснала ooooh!
 Hug
 newsm59 на Ели Колибри да ти е жива и здрава каката и много да ти помага за бебчо Grinning
Шер  nbirthday и на теб всичко най-най и най прекраснато бебче за подарък през декември  bouquet

# 102
Ехооооо
Колибри ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката кукла Ели   bouquet. Да ти е жива и здрава, много да ви радва и да помага за малкия Дамян. С тези сини очи може за снаха да си я откраднем някой ден, знае ли се, нали си имаме батко на почти 7 години.
She_R ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици и на теб   bouquet , жива, здрава и много обичана да си. Приятно доизкарване на почивката.
Petia_Sport ЧЕСТИТА ТИ КУКЛИЧКА на теб   bouquet, радвай се добрите резултати не му мисли за дупето, минало и заминало, слава богу без големи поражения, гледай само да не се разболееш, че с тия летни грипове.......
Choosy ти си стой вкъщи, дано да нямаш температура, всичо ще се оправи
Frolic такива стикери в Пловдив има в Бриколаж и в Баумакс, в неделя ги видях и жалко че няма да правим сега детската, а спалнята, аз се интересувам от декорации за стена за спалнята и четох в други теми, че в Домко има стикери също, може и там да провериш. Също си мисля, че не е никакъв проблем да се пуснат на принтер на самозалепващо фолио, още повече че тези са бебешки, а нашия батко се интересува от Юги-Йо, Бен тен, Трансформери, Покемони и др. подобни изроди, ние сме му направили Спайдърменска стая, ама тоя герой мина от мода, тъй че ще се мисли когато му дойде времето да ги събираме в една стая двамата.
Аз не мога да намеря ( в Интернет де) къде по големите вериги продават въпросните поликарбонатни плоскости или някакви подходящи ПВЦ-материали за заместител на проклетото стъкло. Довечера може да обиколим, все ще се измисли нещо.
Точица мисля си за теб, пиши когато можеш какво става  Hug

П.С. Сутринта видях случайно в един магазин лилавата количката на Куини Бъз, за която ставаше въпрос предната или по-предната тема, дето Ета я изнамери в София. Ако някой се интересува от Пловдив мога да кажа къде е. Жалко че аз няма да си купувам, защото имам 2  Sad и лятна и зимна.

# 103
На мен тази йога не иска да ми се свали. Сваля съвсем малко и приключва  newsm78

Адски бавно се сваля, но си струва.
Забравих да спомена, че гурото дето води йогата е много добра в областта си.
Има множество издадени дискове и книги за кундалини йога (любимата ми).

Ако може някой да се включи да ми каже дали е обезпокоително да ми се втвърдява корема. Вчера ми се втвърди веднъж и днес още един път.
Аз вчера бях на лекар поради твърд корем и болки ниско долу като при цикъл.
Изписа ми магнезий. Каза, че е нормално в тези седмици да се появят контракции на Бракстън-Хикс (до 8-10 пъти на ден не било опасно  Thinking), както и Choosy е писала с болки са по-притеснителни.

# 104
Ха! Админите тука ми изтриха и подписа, и мненията и всичкото ...
Явно не се толерират такива неща. Thinking
Благодаря на подкрепилите ме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт