Кой на море,кой на планина-релаксират НОЕМВРИйските мами и деца

• 13 329
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Голям кеф е да ме посрещнете ТАКА!  Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
  • София
Такааааа  smile3508 Ха добър вечер  Hug

Надявам се, че всички болнички деца са вече здрави и нямат температура/дрис и други екстри Heart Eyes

Радвам се, че Галето и Цецето са се завърнали с текстов и снимков отчет  Mr. Green

Цеце, е това е моята украса! Просто е невероятна! А това място е перфектно за случая. Ходих веднъж, още докато беше в строеж, и още тогава споделих, че това ще е перфектно място за сватбени тържества. Особено, ако успееш да се изолираш от съседни строежи, бетоновози и т.н.

Гале, страхотен разказ. и Честита годишнина! Кога мина това време не знам  ooooh!

Благородно завиждам на всички, които си имат село. Ние си нямаме  Crossing Arms Но пък се надяваме да си намерим и купим и да ходим по-натам през уикендите. Само да мине пустата криза, че сега не е момента за покупки и разходи

Таш, тя Юлчето те издаде къде е магазина за обувки, бързай, че като се върна в София ще го овършея  Mr. Green

За толкоз ми стига бременния мозък. Остават ни броени дни на морето. В петък и събота ще ходя на ергенско (женско) закриване на летния сезон на Смокиня. После отпрашваме за Родопите (Триград, Девин) и накрая Сандански. Като се завърна се надявам да има какво да споделя и да имам повече дар слово  Mr. Green

# 122
  • някъде там
момичета разписвам се набързо да ви препоръчам едно ново кремче срещу сърбе. алергия, ухапвания от насекоми, леки изгаряния, слънчеви изграния и алергия ДЕРМОДРИН съвсем ново на пазара, препоръчано ми е от много добър педиатър, преди няколко дни го пробвах на Ема ухапана беше от неизвестно животно приличаше на нахапване от бълха но пък едно като от комар, с 2 намазвания изчезна http://www.framar.bg/new_product.php?id2=30013122&page_speci … +%EC%E0%E7+30+%E3.

ние сме добре, Ема може да се каже че свикна с яслата, трудно е само момента на раздялата помрънква си малко, но не изпада в истерии, обаче след ясла е като навито моторче не спира да щурее и бъбри с всеки изминал ден все повече, напоследък постоянно повтаря "доди=дойде" "мао=малко" "мноо=много" че и по име ми вика понякога Simple Smile

целувки на всички  Hug

# 123
  • София
Гледам, че няма голяма активност в темата, но това има както лоша, така и добра черта- бързо се чете. Преди време за няколко дена не можех да изчета  и за още толкова да пиша Simple Smile

Ние работим доста и се надявам скоро да има готови резултати. Изпратихме децата на Кнежа със свекърва ми за да успеем да избързаме и наваксаме. Тя и те са добре, което ме радва мнооого. Питали за нас само 1-2 пъти и то по-скоро поради навици, като къпане и акане  Crazy
Павката бил гвоздея сред бабите там...докато варели домати в буркани, той вадел суровата продукция от кофата, настъпвал я, размазвал я и се заливал от смях  Crazy Лошо ми стана, но щом всички са доволни- нямам забележки   Mr. Green

Толкова от мен в тази късна доба. Надявам се скоро пак да успея да стина до компа, да ви изчета и драсна няколко реда  Hug

# 124
  • София
Аз сега се прибирам, че ходих в сестра ми на оперативка за следващата сватба, пък то накрая стана Аперитивка  Laughing Нещо съм се разсънила и не ми се спи хич  Rolling Eyes

Креми, радвам се, че се разписа  Hug Благодаря и за хубавите думи. Наистина е много хубав комплексът там  Peace А за декорацията - аз по принцип с бордо не обичам да работя, защото ако се прехвърли дори и малко мярката, може да се получи невероятен кич! Средващата ни сватба е в Кемпински и тя също ще бъде в бордо и направо съм изтръпнала, защото баш там не трябва да се излагаме  Confused  Хайде като родиш и влезеш пак във форма, ще ви направим и на вас още една сватба и хубаво ще ви украсим  Mr. Green

Дианче, и ти ли си тук, драго ми е да те видя  Hug А вие какво сте се разработили, нещо съм изпуснала май? newsm78

Аз докато пиша и ми се доспа вече. Ще изръшкам форума още малко и лягам. Спокойна нощ и приятни сънища!

# 125
Чета ви милички,но като за първи раб.ден след отпуск съм много изморена,имах много работа,а и освен това съм се отдала на чистене из къщи-през отпуска всичко бях зарязала. Да  се похваля и каква съм продуктивна-10 кг домати направих на консерви.Заслужава си,защото се убедих,че готовите консерви са пълен боклук Crossing Arms Това,съчетано с работата в офиса и доамкинската работа,обаче бледнее пред изпълененята на Ивчето-побърква ме!!! За първи път откак съм родила си признавам,че искам да правя всичко друго,освен да я гледам! какво му става на туй дете ooooh! не ме оставя за секунда-"мамо,мамооооооооооо",скача,вика,рита,реве за всичко,тръшка се,удря ме-ще се побъркам!!! оставила съм я на баща и-той просто няма избор,заявявам му,че просто не ме интересува кой как ще се грижи за нея-аз се прибирам Crossing Arms леле,срам ме е-но наистина положението е нетърпимо!
А освен друго и се изхожда по-често тия дни и ме тревожи, а нашето педи е в отпуск...абе кашата е пълна  Sad,продължавам Суметролима и това е newsm78
Напълних ви главата,ама такава ми е каша сега,освен това се опитвам да првъзмогна личните си амбиции и желания-отказахме се от местенето в София впредвид настоящата икономичека криза и липсата на места в детски ясли и градини,нито връзки имам,нито пари...абе ще си стоим на село..опитвам се да свиквам с мисълта и ми е трудноама детето вс епак е най-важно...

# 126
Не мога и да редактирам-ще ме извините за грешките момичета Embarassed
Цеце,за пореен път ме оставяш безмълвна Crazy какви са тия красоти Crazy
Целувки на всички ви! Аз отивам да си сипя още едно...нещо съм се пропила Crazy

# 127
  • София
ЦецеHug Права си за бордото, трудно се прави добър баланс. Ама тази украса е перфектната комбинация, затова така силно ме грабна   bouquet

Сладурка, четох тези дни, че мнозинството от хората имат документирана депресия след отпуска. Стисни малко зъби и ще мине! Като гледам ти си решила и доста да се натовариш. Едно хубаво наспиване върши чудеса  Hug

Кари също в последните 2 седмици е до болка лепната за мен. Явно се усети, че може да изчезна (нали бях една седмица в София) и сега си го страда по някакъв начин. Само мама може да й прави някакви неща (обличане, хранене, къпане), постоянно ме търси, вечер бълнуваме за мен - събужда се с рев за мама и докато не я "гуш", не се успокоява  newsm78 Надявам се да е период.

Рени, четох го това лекарство, ама пише, че е за деца над 2 години  newsm78 Верно е, че сме близо, ама все пак  Wink

Дианче, много ми харесва помагача как се справя със суровите домати  Mr. Green

Юлче, вчера се зачетох в темата за породените  Rolling Eyes ТИ си моята пътеводна светлина. Според мен всичко е въпрос на нагласа на родителите, в частност майката. Естествено преди крах е добре да има и някоя баба за няколко часа, за да се предотврати бедствието  Laughing Освен това си мисля, че на благ човек като теб му се полагат благи деца и благи баби   bouquet

Целувки и хубав ден от нас  Hug

# 128
  • София
Привет, да се разпиша преди тръгване.

Сладурче, мъчно ми е, че си толкова изнервена и изморена  Confused Наистина, с доста неща си се захванала, ама то кой ли ти го казва Mr. Green Тя Ивчето от бебе си върви доста по-темпераментна, а представям си сега - в ранната тийн фаза....Не мисля, че има възпитателни методи, с които да я направиш кротка като агънце, по-скоро прехвърляй повече отговорности на таткото, щото ще се побъркаш иначе. А само с теб ли се държи така, или и с другите? Ако е така, според мен е усетила в теб повече слабост и отстъпчивост и е решила, че може да ти се качи на главата. Ох, не знам, трудно ми е да давам такива съвети.

Мимоза, беше питала за официално тоалетче за малкия шафер, пък те забравих. Бих ти препоръчала магазин Майкъл - преместиха го в Централни хали, на партерния етаж до Мобилтел. Скоро не съм ходила, но там винаги е имало много хубави ризки и панталончета за момчета, вкл. и по-официални. Друг вариант, който бих ти предложила, е Unique, там със сигурност ще намерите нещо подходящо, но и цените са по-височки. Но пък сега май имаха някаква лятна  разпродажба  newsm78 В сайта им има адресите на 3-те магазина, можеш да се ориентираш къде е най-удобния за теб.  Peace

Отивам да ударя една боица. Хубава седмица ви пожелавам, ще се включа пак в неделя  Hug

# 129
ЮюххууууУ мацки, как сме днес?
Късно е за" да казвам Добро утро", затова давам напред....
Спахме до 8ч, късно, късно е това за моя юнак, а аз съм много хепи, за което....
Снощи съм се въртяла, че ме тормозеха едни гадинки-комарчета., Сутринта ги намерих и разстрелях м**** им.
Но съм ОК де, да не ме мислите сега и мене.
Сладурче - детето сигурно усеща умората и напрежението, предава се и резултатите са на лице, освен това от смяната на местоположението/море-вашият град/ и т.н. също се получава, Ники примерно вчер абеше невъзможен, изяде един шамар по г*за/и се кротна и седна в стола си и не гъкна келеша, то... "той боя изгражда са казали хората, не разгражда"  Joy
Имахме си на гости 2 дни един познат на Николай, че е малка лудница в нас.Търси си работа момчето и е много зле сега, че му помогнахме с каквото можем, за да си стъпи на краката, от днес започна работа и се радваме много за него./абе не че ви интересува, ама споделям/
Дианче сподели какво работите, ремонтче или нещо друго, аз поне за това се сетих на първо четене.После се замислих дали не работите за 3-то Simple Smile  hahaha Браво на доматотерминатора.
Цеце това с оперативко-аперитивката ми хареса много Simple Smile хахаха. Как до неделя чак бе, няма ли преди това да можеш да пишеш, хххмммм ?  newsm78 ?
Креми това с търсенето на мама и привъраността на детето към нас ми е до болка познато, ако присъствам в стаята с него, дори да има 5 други роднини/баби, дядовци, баща му и т.н./ той дърпа САМО мен, само аз не се храня, само аз трябва да съм на земята с него, само аз да го водя където отй иска, баба му го взима и го води, , но той пищи и иска с мен, инатливо показва, че не му минават такива на него.... Sad Това определено ме задушава и ми идва в повече по някое време, ама.... вие повечето ме разбирате , няма какво да обяснявам повече...
Рени добре ли сте? Радвам се че яслата ви понася добрееее,
Еличке просто така...  Hug Heart Eyes
Роси прегръщам те и теб мила.  Hug

# 130
  • някъде там
юхуууу цоп  Party ние утре отиваме на моренце, съвсем ненадейно татито се оказа свободен и това ни е последния шанс да ни огрее и нас, така че довечера стягам багажите и хайде ........ стискайте палце да не ни лепне некои морски вирус само

днес бяхме на консултация е ..... 87см. и според кантара им 10.800кг. фиданкааааааа, ще я стягаме за Мис България  Mr. Green преди се тормозех за пусти кг. но вече не  Naughty гледа, че детето си хапва и то порядъчно, а в събота я водих на моито село с родителите ми,  не се спря цял ден да яде тва дете, явно обмяната и е добра

ще ви навестя в събота като се върнем  Hug

# 131
Привет и от нас  Hug

На Тошко морето му понесе добре, още го помни и ходи да го търси на пясъчниците  hahaha Като го види на телевизора го показва, обяснява че "Ей там 'тето" и отива да си търси банските  Laughing

Дианка, и аз мислих, мислих и накрая като Ренито реших, че ремонт нещо правите. Виж да работите за трето не се бях сетила.

На леглото решетката я махнахме преди няколко месеца. Падаше като зряла круша над нея. Явно беше свикнал, като е бил по-малък, че може да си виси и е сигурна опора и като е пораснал малко повечко и провиснеше на ръба и се превърташе през нея. След третия полет я махнахме. Към леглото има 2 дъски, които да се сложат,когато се махнат решетките. Ние задната решетка не я махнахме. Сложихме и 2-те дъски отпред, едната - където и е мястото, а другата малко над матрака. Така като се върти не може да падне, а ако поиска да слиза (ама той не иска) да му е по-лесно. (Някой разбра ли какво искам да кажа, щото като се чета, аз не се разбирам).  Ох, с баткото нямах такива проблеми, на тази възраст си слизаше и се качваше без проблем през решетката.

Ние петъчно-съботно-неделно изкарахме едно ергенско моренце с татито  Heart Eyes то живота бил прекрасен. Лежиш си на шезлонга с биричка в ръка, на 5 метра от тебе моренцето шуми, затваряш очи и си мислиш, че ето това точно е рая ... (размечтах се)

Цеце, твоите красоти ... нямам думи за тях  просто   bouquet

Някой може ли да ми прати паролата на албумчето, моля?

# 132
  • София
Казах ви аз, че си личи Галакси като се е върнала  Laughing

Гале, как мина тая година бързо-да сте много щастливи с Никивците и да се обичате още 100 години  Hug
Звучиш отпочинало, направо си ви представих на морето, по кръчмите и в градинката как пипаш доматите с два пръста   JoyMr. Green.Никчо сигурно се е надивял, нищо, тук парковете го чакат  Laughing

Ренка, хубаво изкарване на морето, хайде събирай багажите и внимавай с манекенката  Wink

Приказливка, скоро си мислех как изчезна пак   bouquet, блазе ви за младоженското море  Heart Eyes.А паролата май не е сменяна  newsm78

Кремчо, зачудих се дали да ти отговарям за магазинчето, че почти нищо не е останало вече, а и си помислих, че ако обувките са под 100 лв, не ги поглеждаш /в твоя любим магазин тази години не ми харесват никак моделите, та и затова се зачудих/.Иначе е "Корида", имат за големи крака и ви го пускам профилактично от време на време  Laughing.

Купих си за последно едни черни и червени сандали, ще си помислите, че са ми станали много обувките, а точно това са ми най-любимите цветове и нямах от тях.Дано Слави чете тайно форумчето, за да разбере за новата ми придобивка сега, че вече лошо му става като ме види с кутиите #Crazy

Сладурка, не че това ще те успокои, но и при нас е подобна работата  Crazy.Може да сме камара народ в стаята,идва и ме дърпа мен, иска само аз да го храня, обличам, играя, аз на моменти се дразня, защото съм уморена и нервна, а после си мисля как му липсвам на миличкото, а се държа като гъска  Embarassed.А и забелязвам, че само на мен се тръшка и налага, с останалите повече слуша.Маймунки, да са живи и здрави, пък има време да им обясняваме и учим на всичко  Heart Eyes

Хубав ден, милички, до по-късно  Hug

# 133
Казах ви аз, че си личи Галакси като се е върнала 
Еми, гледам да наваксам сега, че другата седмица сряда ще се приберем пак за 5-6 дни и няма да ме има  Embarassed Embarassed Embarassed А в миговете, когато Ники почива/спи/, аз седя на РС! А ти стига с тез обувки, че//// просиш бой. И не пипам доматите с 2 пръста , а с цялата си детска натура без обувки цапаме с Ники боси в калната /току що поливана градина и берем доматитеее/  Mr. Green smile3534
Рени лек път и приятно изкарване на морето.  grinning039  car003 photo

# 134

Общи условия

Активация на акаунт