Кой на море,кой на планина-релаксират НОЕМВРИйските мами и деца

• 13 320
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • от Луната
Здравейте, милички  Hug! Успях да ви изчета най - накрая, че откак се е прибрала мама, нямам време за компа.
Поздрави за всички празнували  bouquet
Дита, Мишка също беше на АБ заради Т и червено гърло, но и го дадох, защото ме хвана страх да не почнат пак да и хъркат гърдите зверски, а и каката на втория от почивката им вдигнала почти 41 Т и направила гнойна ангина, та им е харесала почивката  Crazy
Лилчо, Креми, много целувки на коремчетата Heart Eyes
Да ви почерпя за кръщенето на Михаела, което беше на 15.08 http://viktoalia.snimka.bg/holidays/sveto-kr-shtenie-na-mihaela.413141.14322307

# 106
И Ивчето днеска е с висока Т Confused,редувах какво ли не,докато смъкне малко,на Суметролим е иначе...Оф,акъла ми изкара,че отдавна не беше вдигала Т...ще видим как е после.

# 107
А ние пък сме с оня летния дрис вирус, дето уж върлувал по морето. Хич да не вярвате - той върлува не по морето, а при думата "море". До преди 2 часа бях като погълнала цианкалий. Спя кажи-речи от вчера на обяд. Мен, разбира се, ме кара най-зле. Всъщност освне мен го беше прикачил само Иво, но той се оправи само с две повръщания снощи и днес нищо му няма. Аз обаче съм труп, само търся де да полегна и да не стана  Tired Децата съм ги наблъскала с ентерол, само да посмеят да ми провалят почивката  Crossing Arms

# 108
  • София
Привет. Само да спомена за Умкалор-а - ние сме го давали три пъти, при първи симптоми - за макс 24 часа пресича и не остава нищо. Единият път се изплаших, че ще се наложи да минем на АМ, но останах изненадана. Комбинирам го с ампулки вит С.

# 109
Мимозка, сега се сетих, че и Дес май беше хвалила Умкалор, ще взема да го купя... Thinking
Mдаа,няколко пъти пях ама останах с впечатление че никой не го инетерсува и млъкнах Crazy И тема една имаше за него,аз съм супер доволна,че и като имуностимулатор действа.

Дита,да сте живи и здрави във вашето прекрасно семейство.Да си родите още едно красиво детенце като Симонка Hug

Ние сме добре.Вилнеят девойките и растат на воля Grinning От няколко дни се сетих да им напълня басейна,плацикат се час-два и после спанак.НАй-доволна съм че (да чукна на дърво) не са боледували не помня от кога Praynig,дано да е така.Клеевата тинктура наистина прави чудеса(сега съм я спряла де),аз на нея отдавам това че са здрави Laughing
Аз тръгнах на работа на 20-ти и работите навлизат в предишният си ритъм.

Цеце,отде тия огромни сватбища Shocked-300 човека у тая криза ooooh! Браво на Васето Hug
Хриска всичко приказва,ама доста често само аз я разбирам.Пее всички детски песнички дето може да се сетите,нон стоп свирят на компютъра и танцуват с кака и.Най-актуалният въпрос е "Ко тУва,мамо?" и така за всичко което види Joy

Юлче,Сладур,Дита и други ако има да оздравявате бурзичко Hug

Вики,честити ви християнче! Heart Eyes

# 110
  • София
Здравейте, мили мои  newsm47

Дитка, честита ви годишнина със Све-да сте живи и здрави и все така да се обичате   newsm51.
Сещам се като ни пусна снимките преди 2 години и как имаше съвсем малко коремче  Laughing.
Да напълниш новата кутийка с прекрасни и много скъпи бижута  Laughing
Как е Моната, а ти оправи ли се  Hug.Така се вълнувам, че ви наближава концерта.Дано да сте супер доволни и впечатлени, сигурна съм, че ще така, де.
Скреч е отговорила за пътя до стадиона, то ще има тълпи натам, та ще се ориентирате лесно.

Дес, домъчня ми, мила  Hug.Така се забавлявам с Хриска, много е напред с приказките тя  Laughing.
Лека работа на теб и успешна година   bouquet

Сладурка, вие как сте  Heart Eyes.Мина ли ти кривия период?
И аз се чувствам често така, че не се справям и на работа и у дома  smile3518.Дано ми мине скоро /все още чакам да стане от самосебе си  Mr. Green/.

Лилчо, скоро си мислех за теб, целувки  Heart Eyes.Хубаво изкарване на село, да те поглезят и теб и Васето.
Малеее, още малко и всичко от начало  newsm47

Вики, честито ти християнче, да е жива и здрава и много късмет да има в живота  smile3525

Лека вечер, момичета, хич не ми върви приказката и днес  Embarassed
Ще видим от утре  newsm03

# 111
Милички, кажете какво да правя - Симона още е с Т! Tired Около 38, смъква, вдига...Личната идва у дома, слуша я, гледа й гърлото - няма проблем. Има ужасна хрема, която практически не лекувам, защото не ми дава да й пръскам капки, едва я издухвам. Докторката й изписа коризалия и еуфорбиум (май така се казваха) за хремата. И каза, ако и тази нощ прави Т - АБ. Tired Какво да правя??? 4 дена я пълним с тия панадоли и нурофени и нищо. Confused Аз и Све също сме с Т, направо сме парцали...Добре, че майка ми се върти около нас да ни помага.

Моля се рази нощ да няма Т миличкото ми...

# 112
Добър вечер дамички Simple Smile
Съвсем ме забравихте сигурно, ама , на прибрахме се в София преди няколко часа, забравила съм какво е РС и лаптоп и форуми и постове Simple Smile
 Малко като индиаанец съм сега, ама влизам да ви почерпя с това, че преди 1г правихме "онази" красива сватба на открито със шатрите и т.н.   ей, 23-ти, кога мина това време брех....

Не съм изчела и 1 ред, само влезнах да ви кажа че съм тук и ще чета утре, ако мога да насмогна с другите неща, сега сме с гости и поне успях да подготвя багажа по стаите и гардеробите, всичко е тип-топ.... :О)
Лека вечер и спокойна да е с дечицата ви.

# 113
  • София
Добра нощ, мами! Прибрах се тая вечер от Банско-Разлог. Мноооого як бач беше, обаче после ядохме, пихме и се веселихме до сутринта. Чувствам се по-скоро заредена, отколкото изморена, но няма и как да е, след като се събуждах с тази гледка от терасата ми:
 .

Ще пиша утре, че късно стана вече.

Успешна седмица на работещите мами, здрави дечица и приятни емоции на всички! Hug

# 114
Ето ни и нас на хоризонтааааа!  

Добро утро,
 /сега спря тока и незнам кога ще си публикувам поста, но няма да го коригирамм..../

Изкарахме си страхотно на морето /6дни/, после на почивка с майка ми в Трявна и Боженци /3 дни/, починахме си, нагледахме се на много красоти и т.н.  Иначе аз си гледах Ники сама на вилата през останалото време, тук -таме с бабина помощ, за което много 10х!

Малкия го гледам колко е пораснал, как говори и си е голямо човече вече. Включва се в разговорите ни, иска си многото внимание, забавен и интересен е. Много изобретателен, малка маймунка,умна-лукава, гледа и само дебне за поредната щуротия.
За него е кеф да седи на вилата и да си играе на воля, помагахме много на баща ми с този 1, 6 дка дВОРрррр, подрязвахме чемшири, пътеки, косихме, поливаме, плевим, берем домати и т.н. Детето се е преродило там, оставяхме го с едната , с другата баба, излизали сме няколко вечери с приятели, иначе сме си все с него, то няма как....  До морето с него не стигнахме тази година, чудихме се, чудихме се и не го заведохме, до година ще наваксаме и за 2-те пропуснати години,  абе , достраша си ме, то изчетох при вас какви ли не неща и си викам, а не...! Няма да му се размине морето, то няма да избяга за 1 година, а на вилата си има басейнче, слънчева вода и играчки, ходи гол, пече си се, слънчевите бани са му на лице, водата и играта, чистия въздух и съня. Това е най-важното за мен.
Чувствам се отпочинала , но и доста ми домчня за софийския ни дом, снощи с кеф си се настаних на леглото и се завих, заспах мигновенно  Mr. Green
Ники никога не се успива, става си рано, което ме събаря тотално с ранното си ставане, скапва се по цял ден игри и тичане, но вечер заспива като пребит и рано, рано/считайте в 7ч вече е на вън пред къщата и събира пясък  в кофата с лопатката/  hahaha
Няма милост в това!
..... чудя се с какво друго да ви информирам, сори че пиша много, но так ами е домъчняло и за вас.....  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
С кеф си изчетох постоете ви и за всички онези празници и РД които съм пропуснала да ви поздравя но считайте, че със сърце и душа ви изпращам най-милите си и искрени пожелания за успех и просперитет.
Много ви целувам и прегръщам всички!

За памперса - на вилата сме доста време без пампи, но си ака и пишка, БЕЗ да казва!!!  hahaha

Кампанията на Уницеф за децата "Мълчанието днес, ражда викове утре" е уникално травмираща за мен, намирам много грешки в мен самата като отглеждане и примирение с неща, които да ми дадат повече спокойствие и отдих! Но разбира се, малко не ми се пише за това, всеки намира начина и детето те води... Край!!!

Решетки за юношеско легло - още сме си в кошарката, не съм предприемала драстични мерки за преместването му, но започне ли да злоупотребява и да прескача кошарат аминаваме на план Б/  Joy

Ожилване от очи/пчели! - Поне 3-4 пъти ни жилиха, добре че няма странични реакции, поне за сега, смао идва и казва" оож-ожжж, охххх" Сочи и мажем точицата с чесън, няма подутини, няма нищо. Ама той само ходи и ги пипа и натиска, Мъж,,,!

Хранене/апетит - нямаме го много, много, може цял ден да не яде, ако не го насиля да седне и да се нахраним, правя какви ли не стойки и чалъми, ужас. Изкарва по 7-8 часа без проблем, дори не иска да каже, че е гладен, Добре ч епоне плодове и всякакви зеленчуци маАааа в несвяст, не го насилвам, когато-тогава!

Роси- сега те четох с многото открити болежки, стресира ме, не схващам от къде си хванала толкова злини, а си на , няма и 30 г!“??
Креми - Лилчо - бременни съфорумки, радвате ми окото и душата, пожелавам ви леко ДОбременеене и всикчо да е наред с коремите и бебетата ви!!!!  Praynig Heart Eyes Hug  bouquet
Лилчо - честито ти майчинство/45 дни/ вече ,айде почини си , че "Иде....."
 Не го мисли сега с гледането на 2 деца, Юленцето ти го е описала, песен работа и аз почти се навих вече за 2-ри номер,ааа шегичка бе.  Joy

Скреч честито ти приемане в унито, ама това с таксата ме разочарова и те  съжалих, нямаше ли кой да удари едно рамо бе...?  newsm78

Тали миличка, ми аз съм си се завърнала от моретата, ама нали на вилата седим и е разкош за детенцето и си седим там на чист въздух, сега ще постоим 10  дни и ще с еприберем пак за малко до Стз и после започваме да чакаме за яслата и мама да търси работа вече, че не издържам..... Прегърни милито детеце- Али и съжалявам за притесненията ви покрай него и Т.  Peace

Дано са здрави вече дечицата ни милички, потръпвам при постове с прочетено за Т, вирус, АБ,лекари, педиатъри и т.н., хайде дано се размине и да няма сериозни оплаквания.

Пожелавам ви наистина спокоен ден, ползотворна седмица и много, много усмивки и слънчево настроение.

# 115
  • София
Еееееееее, личи си, че Галакси се прибра-урааааааа  Hug Hug Heart Eyes
Целувки и до по-късно, момичета  Hug

# 116
  • София
И аз така като Таш сам чакам някй да пише, че да отворя темата и да прочета. И ми се ще да изкоментирам, но си викам ' чакай да се съберат повечко неща за писане' и взема, че забравя.
 Радвам се за всички дечица, които много са се забавлявали по време на почивка и са яло много плодове  Simple Smile !
Желая на всички болнички бързо да оздравяват и повече да не ги застигат тези проблеми!

Цеце, такъв е изгледа от нашия дом в Зимевица. Завиждайте, ама това сме ние селяните. Облагодетелствани сме повечко.

# 117
  • София
Ей, голяма скръб тука  Crossing Arms Добре, че Галето се разписа, да побутне темата. Гале, добре сте си дошли! Hug Не се съмнявам, че всичко, което описваш за Никича, е точно така - няма по-хубаво място за децата от селото и природата  Peace И Василия се преобрази за 1 месец, направо ми е жал, че само след седмица ще я прибера в прашната и мръсна София  Rolling Eyes Но пък като ни приключи сватбеният сезон през октомври, съм си обещала да използвам всеки уикенд, за да си ходим на село или да щъкаме из разни други хубави места на природа и чист въздух. По тоя повод - бях споменавала преди доста време, искате ли през септември, в някой слънчев уикенд, да си направим пикник на Витоша, има страхотно местенце над Владая, с голяма равна поляна, сенчици, ручейче и барбекю? Мисля, че и за децата, и за дъртите ще бъде хубаво преживяване. Ясно е, че национална среща няма да направим, ами поне да се съберем някъде на открито и да си прекараме добре  Peace

Да ви пусна снимките от декорацията да позяпате - ЦЪК!  bowuu

Аз ходих да напазарувам и утре си отивам на село, да се разведря преди новия тв сезон и целия напън, който ми предстои от 1-ви септември Tired

Айде стига толкова съм писала, че да има и за после. Приятна вечер!

Скреч, нападай! Laughing

# 118
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green ее-ееееех, мерси, мерси за топлото посрещане!
Цеце - нечовешко красива декорация!!! Душааааааа.  Hug Peace
Скреч ами пиши де, нали писах сега, или викаш няма какво да се коментира все още, хихихихи....
Ай бай...

# 119
Здравейте мадами,

Ние се завърнахме от село, стояхме само 2 дни да не я изпуЩа аз тая София Laughing. Изкарахме много добре, т.е. аз спах по сума ти часове двата дни, а Васко се на**а от атракциони-басейни, люлки, колела, животни и всякакви подобни. Взехме това колело, което си беше харесал цък!. Не го изпуска. Диди честито и на вас и вашият модел го бях гледала то е съвсем футуристично Grinning. Много ме кефи тази марка Simple Smile. Васко също не върти педалите а си го кара бутайки с крака, но ще се научи, важното е че има желание. А иначе приспособления, в които да го возя (включително и количка) съм премахнала отдавна. Ама неволя...

Галенце голям кеф е да се появиш отново. Добре дошла  Hug. И честита изминала годинка от онази приказка Heart Eyes Още много такива години пълни с любов и щастие  lovekiss
Вики да ви е живо и здраво християнчето и Биг да я закриля винаги.
Целувки за болните дечица и бързо оздравяване Heart Eyes Hug
Питанка: Васко за пореден път е нахапан от бълха и ухапванията се зачервяват доста. Поне май не си ги носим вкъщи гадините, а вършат белите на село Crazy Друг път съм оставяла да си мине от само себе си, но все пак с какво можеше да мажа-нещо противоалергично? Не показва да го сърби Thinking

Целувки и до скоро Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт