Кой на море,кой на планина-релаксират НОЕМВРИйските мами и деца

• 13 656
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Шоколад, леко бременеене!  Hug

Има една ноемврийка, която си има второ бебче вече  Heart Eyes . Тя се записа тук късно и пребиваваше кратко, но ако не се издаде сама, ще ви я съобщя.

Свекърите се завърнаха от Русия. Свекървата постоянно ми хвали хубавите им големи магазини, нямало в българия такива. Ха, че тя ако ходи само до кварталните сергии как ще види какво има в България! Домъкна сто кила подаръци, но те са си абсолютно същите стоки като в българия. Само дето ги е взела по-скъпо. Викам и:"Бе ти защо харчиш пари, като тук  има абсолютно същите неща и то по-евтино", а тя:"Защото са от Русия и са по-качествени"  Mr. Green

# 211
  • София

Росиии, честит рожден ден мила! Да си ни жива и здрава и мнооооооооооого щастлива.

# 212
Мами, почерпете се за мое здраве !

# 213
  • Хасково
Честит Рожден Ден, Роси!!! Бъди здрава, щастлива, обичана и все така красива!!!

# 214
Роска честит рожден ден мила! Да си жива и здрава,много щастлива,повече положителни емоции и въобще всичко най-хубаво от мен!:bouquet:[/color]

# 215
  • София
Роси, честит рожден ден, мила! Желая ти да изживееш много красиви моменти със семейството, и здравето да не ти изневерява!

# 216
Честит рожден ден, Роси!

Желая ти много, много здраве, щастие и радост и незабравими мигове със семейството и децата.

П.С. Мисля, че веднъж те засякох на една бензиностанция Шел на магистралата, но не бях 100% убедена, че си ти и ме беше срам да питам  Embarassed

# 217
  • София
Роскаааа, честит рожден ден, миличка  Hug
Да си много здрава, усмихната и глезена!

Липсваш ни тук, да знаеш  Heart Eyes.Хайде, не ти ли се дописа  Rolling Eyes

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила Роси!
Бъди здрава и много щастлива!
Весел празник на теб и твоето семейство, днес!
   bouquet  bouquet  bouquet

Шоколадче, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 13:33 от TOTONTO

# 219
  • София
Роси, честит рожден ден и тук  Wink   bouquet

Шоколадче, честита бременност, лека и безпроблемна да е!

Скреч, тази книга ще си я купя, отдавна съм й хвърлила око. Коя е тази бърза мама  Crazy

Аз съм крива, Кари е болна, мисля, че я простудихме на климатика в колата  ooooh! Дано бързо да мине, ужасно е дечко да е болен  Tired

# 220
РОСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ УСМИХНАТА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

И пиши, че ще те бием! Naughty Hug

Аз споменах ли, че утре заминаваме за 3 дни до Истанбул. Хич не ми се ходи, нямаме пари и нито щопинга ще е шопинг, ни нищо... Crossing Arms Не е добре работата, момичета, кризата ме удари Mr. Green и ще трябва да търся часове и то сериозно.

Крем, бързо оздравяване! Какво й е на Кари?

Лек ден!  bouquet

# 221
  • някъде там
Роси честит празник, желаем ти много усмивки, бъди здрава и щастлива
[/size][/color]

Креми как е Кари,  Hug цункай я  Heart Eyes

# 222
  • София
Честит рожден ден, Роска! От хубавото най- хубавото да получаваш винаги! Същото важи и за Дес на патерици!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

# 223
  • Pierrefonds, CA

Честит Рожден Ден, Роси ! Здраве, любов, щастие ти пожелавам !

# 224
  • София
Честит рожден ден и от мен, Роси! Пожелавам ти ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ !!!

Общи условия

Активация на акаунт