Кой на море,кой на планина-релаксират НОЕМВРИйските мами и деца

• 13 654
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Аз съвсем на патерица, ама ето по букетче и за двете ни рожденички:
Роска, да си най-вече здрава, много обичана и много щастлива...и все такава душица!
Дес, много любов, здраве и щастие за теб и семейството ти!

Аз взех да спя следобед с Васко и нощем вампирясвам, а и не ми се ляга, нещо взех да се сдухвам с наближаване на раждането-абе шубе си ме е ей, а и като легна бебешонеца рита много имам чувството, че ще излезе и съвсем се плаша Sick

Шоколадче, честита бременност и на теб Grinning
Скреч айде издавай коя е ноемврийката, само пусна мухата, аз по това време не мога и да мисля Crazy Сетих се за СЕМ, ама май не е тя нали? А вие чувате ли се?
Креми бързо да оздравява Кари Hug
Ditta ей браво на вас приятно изкарване в Истанбул.

Не ми тече мисълта хич, така че ви оставям. Лека  Hug

# 226
Здравейте, мами!

Много ви благодаря за хубавите пожелания   bouquet Вчера денят ми мина чудесно благодарение на вас и всички близки и приятели, които се обадиха да отправят пожеланията си  Hug А Катюшка ме изненада с огромен красив букет  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСледобед ходих на шопинг-терапия в Мол-а, ама успях да се честитам само с едно парфюмче на Кашарел  Laughing

Дес душицо, пропуснала съм рождения ти ден  Confused - зло да те забрави!!! Да си ни жива и здрава!

Шоколадче, честито и от мен   bouquet Лека и безпроблемна бременност  Hug

Таш мила, убедена съм, че вие ми липсвате повече дори Heart Eyes, но все още нямам възможност да стоя пред компютъра  Confused Очите ми стават на понички  #Crazy Включвам го отвреме на време само да погледна докъде сте стигнали  Crazy , дори не успявам да ви прочета  Confused Да ти е живо и здраво момченцето и хубавото име, което носи  Heart Eyes, ама ние отбелязваме празника на 23.11 май беше  newsm78

Деска, не ме бий , бе  Crossing Arms  Hug Трябваше да ти кажа да си вземете по едно резенче диня от сергиите за плод и зеленчук пред стадион Васил Левски - от нашите са  Flutter Нищо , на другия концерт на кака ти Мадка  Laughing Много се радвам за теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Креми, бързо оздравяване на Кари!!! Целувки за сладкото коремче  Heart Eyes

Лилчо, целувки и за твоето  Heart Eyes Всичко ще мине много леко, не се притеснявай  Hug

Скреч, казвай новината, де  Crazy

Приказливке, как може, бе  Crossing Arms Ако е било на Шел-Пазарджик, аз съм била, няма кой друг  Laughing Ама с тези очи никой и нищо не вижда, трябваше да се обадиш  Hug

15 дни пощуряхме от тичане по магазините  Crazy Измъчихме си децата без сън и нормална храна  Blush Водихме ги на Зоопарк и Патиланци - полудяха от кеф! Напазарувахме всичко необходимо за баткото за училище, останаха дребни неща. Сега им търсим обзавеждане за детска, ама се оказа мисията невъзможна  Confused Няма подходящи готови за 2 деца, а за поръчка много време се чака и не знам  Rolling Eyes Продължаваме с издирването, пък каквото това.
Пазарът нещо се закучи. Имаме още 2 камиона стока, ама с тези продажби не знам дали ще успеем да приключим до 15-ти  Confused Дано все пак успеем...

Ами толкова, че пак се сдървих цялата  Close

Целувки за всички! Обичам ви!!!

# 227
  • София
Муцунакис е  Laughing . Тя се включи късно в темата и сега отдавна не е писала, но я засякох в една друга тема.
 А СЕМ въобще не съм я виждала, нито съм чувала нещо за нея. Сигурно няма време от работа. Дано да е така, а не да сме и станали скучни  Confused

# 228
Здравейте,

Благодаря на всички за пожеланията. Една малка виртуална почерпка от мен:

и по едно Бейлисче за разхлаждане

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРИКАЗЛИВКЕ! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

Е, Роска, просто те нашляпах! Как не каза по-рано за дините! Crossing Arms Добре, че беше рожденичка, та ти се размина. Grinning Радвам се, че денят ти е бил хубав. Дано бързо и успешно продадете стоката.

Лилчо, мале ми то не останало!!Погледнах ти лентичката - 33 г.с. Ох, че хубаво пак да си говорим за бебешорски неща. Heart Eyes

Ох, хич не ми се ходи, да му се не знае и Истанбула...ама кой ни би по тиквите да се запишем... Crazy Много ми дойде това лято откъсването от детето, искам да си пътуваме с нея. Heart Eyes Днес пак пишка навън и бях мноооого доволна. А как бърбори, голяма е сладурана. Днес ми вика - мамо, айде Монито пиш! Събуа гащите, мамо и чуууууууъъъъъ.  Grinning А като я пуснах сама да върви по тротоара, т.е. не я държах за ръка и тя си намила - Мони не багай! Мони ходи бааауууно! Laughing И ей такива разни.

Ами, девокйи, до неделя!  Hug

# 230
Приказливка, честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана! newsm59
Дитта, то хубаво да опиташ от Росините дини, ама кака Мадка щеше да я слушаш от тоалетните  Mr. Green Laughing
Така че, друг път на дините  Laughing
Весело изкарване в Истанбул! Хайде, не съжалявай, яж една баклава и заради мен  Laughing
Радвам се за Муцунакис, помня я аз  Laughing Да й е живо и здраво бебчето!
Чао засега!

# 231
Привет мамчета. Отдавна не съм се разписвала, но се опитвам да ви следя изкъсо  Grinning
Много честитки изпуснах.
Дес, Роска   bouquet
Таш, честит именник, мила.   bouquet Да ти е здрав и весел като слънчице. Вчера като взимах Дара го видях много сладко си играеше навън на едно одеялце. Все ми се иска да се чуем по телефона, да се уговорим да вземем заедно децата от яслата, пък ме е страх да не те притеснявам в работно време.
Приказливке, честит рожден ден. Бъди здрава и да те радват дечковците.
Шоколадче, хубава бременност и здраво бебче.
Аз нещо от бачкане не мога да си вдигна главата. Те поне парите да ни биеха отгоре, ама тцъ. Подготвяме се за учебната година. Пак правихме голям ремонт в офиса и всичко беше в прахоляк. Аз се поизпотих с новата програма, а откак чукна септември хората се поразмърдаха. Имам и нови обучения, та не мога да си видя детенцето цяла седмица. Сутрин я събуждам, метвам я в яслата, а предните дни все имах работа до вечерта и само си я приспивах. Иначе е в хубав период. Почти не реве и не се тръшка и вече се разбираме като големи хора. Още не схващам точно какво ми говори, но се разбираме по подразбиране.
И на мен ми се струва, че е време за следлятна среща. Даже наскоро минахме през мотела на Ихтиман и се сетих как миналата година гледах снимки от 01.06. Уникално удобно е за деца. Искате ли да пробваме нещо такова? Или предпочитате пак по женски да се наприказваме?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 14:58 от mariana_75

# 232
  • София
Приказливка, честит рожден ден-
много здраве, късмет и усмивки

Рожденничките, като мине празника да покажете снимки, торти, няма ли  Laughing

Дитка, хубаво изкарване  Heart Eyes.Хайде, не мрънкай, все ще се намерят пари за една чантичка или обущенца /ще ги спазариш, нали умееш   Wink/
А Моната колко говори, направо съм впечатлена /пишкането сама няма да го споменавам даже  Laughing/, да я цункаш и преди заминаването и след това   love001

То и на мен не ми се ходи до Рим, ама Слави така ме натиска  Joy Joy Joy
Това не е шега, навива ме за мач на ЦСКА в началото на октомври, а аз се дърпам  newsm03

Лилчо, аз също ти погледнах линийката, малее направо си дойде  Hug.Голямо ли е коремчето, то си му е време?Васето разбира ли, че ще става батко?Целувки  Heart Eyes

Арабелка, мина ли ти схванатото?Кажи, че си те мисля  lovekiss.Да се скараш на останалите варненки, че се излагат с това неписане, срамота  Mr. Green

Крем, вие оправихте ли се, как е Кари?Подготвяте ли се за яслата, нали сега от 15-ти бяхте?Миличките ни душички, нищо, там се забавляват повече /успокоявам се сама  Rolling Eyes/

Марианка, ние го взимаме последен от яслата, затова трудно можем да се засечем там  Embarassed.Но след това ходим на площадката или в парка, може да се уговорим за събота или неделя, хем да си поиграят, а ние да пийнем по една мента, че лятото мина  newsm45 /това е за лятото/

Днес шефът каза, че май скоро ще се закриваме, направо ми се сви една топка отвътре.Лоша работа, ще го мисля  #CrazyВ такива моменти така си се дразня, как пък толкова нямам акъл да направя нещо за себе си.Сигурно ще ме помислите за луда, но винаги октомври месец ми е прекрасен, така че ще изчакам нещата да се наредят сами, ако не-ще го мисля тогава  newsm47

# 233
Таш, добре съм вече, благодаря за вниманието  Hug
Много неприятно е това за работата  Sad, дано все пак се окажат грешни очаквания.
Губи ми се нещо, ти нали имаше предложение и за някаква друга работа. Отказа ли тогава, на старото място ли си още?
За другите варненки - май не ни съвпадат често разходките по време и място. Но съм сигурна, че ще те прочетат и сами  Wink
Абе чудни хора сте. При мен само да има кой да гледа децата /едното всъщност  hahaha/ и съм първа писта за всякакви пътувания. Ей сега, за Девня да ми кажат да тръгна и съм готова, пък камо ли Истанбул и Рим  Crazy
Хем освен от отзивчиви баби-гледачки, Господ ме е лишил и от добър вестибуларен апарат, ама какво да правиш, много пера в д**то ми е сложил  Blush Не ме свърта на едно място.
Креми, бързо оздравяване на Кари!
И Елица е с някакъв лек вирус /малко дрискане, лека темп. и малко й сумти носа/, дано само с  това се размине.
За линийката на Лилчо и аз се зачудих и зарадвах. Колко бързо мина това време /отстрани погледнато  Mr. Green/

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 18:30 от арабела

# 234
  • от Луната
Приказливка, Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и усмивки. Бъди винаги обичана и уважавана мама и съпруга  bouquet
Роси, мила, и на теб Честит рожден ден (на патерица Embarassed)Пожелавам ти най-вече здраве и любов, пък другото само ще се нареди Hug

# 235
Приказливке, честит рожден ден, душо!
Да си жива и здрава и много щастлива със своите мъже!

# 236
  • София
Таш, това за работата е ужасно  Sad ! Дано пък ви подмине закриването! Егати, само при сервитьорите ли няма ликвидация? Мен често ме търсят да ме питат кога ще мога да се върна на работа.

Приказливка, честит рожден ден и от мен  Hug ! Бъди жива, здрава и много усмихната!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 01:02 от skrech

# 237
Добра вечер (като совичка съм вече Sunglasses )

Приказливке ЧРД! Да си много здрава, щастлива и обичана!

Таш стискам палци да се наредят нещата с работата, дано е прекрасен октомври Hug
Марианче уф че рядко се появяваш и ти, липсвате ми, целувки на Дара Heart Eyes А с Лучи какво става, още ли е  в Добрич, съвсем се изгуби, пробвах да я чуя по едно време, но си беше изключила телефона отново Crazy
Абе цялата Троишка група ми липсвате много, ама порастнаха децата и вече трудно се събираме Sad
Да и е живо и здраво детенцето на mucunacis  Grinning. Помня я и аз и Лени също Grinning, но много за кратко се мерна тук.

Аз най-накрая прежалих къдричките на Васко и го заведох на фризьор Laughing. Сега е с момчешка прическа  bowuu Много повече ми харесва, като голямо момче, абе цяла епоха си отиде с тези къдрички Laughing. Ама той почти нямаше косица преди, а сега за няколко дни и вече е порастнала пак Crazy. Иначе си е официално  без памперс, само нощем слагам, но често го свалям сух сутрин. Иначе както винаги е супер привързан към мен, страда и за баба си, но бързо си припомни мама, от две вечери отказва на милото да го къпе, иска аз Crazy, а това си беше техен ритуал, та незнам как ще ме поделят с бебето Crazy

Спокойна нощ Hug

# 238
  • София
Добро утро,
През деня в офиса не ми остава време за форума, а вечер от децата - също, та сега докато спят още реших да се разпиша.
Ние сме добре, децата са на ясла/градина, но Таня от снощи е хремава и дано и се размине.
Лилчо, честита прическа на Васко. И Стефан онзи ден го минах с машинката и сега е като войник  Mr. Green
Дита, приятно изкарване в Истанбул. И ние се каним да ходим по почивните дни около 22 септември та да видим.
Таш, дано се оправят нещата с работата.

Няма ли да има скоро време пица  Mr. Green да потретя питането си  Mr. Green

Приятен ден ви желая   bouquet  bouquet  bouquet

# 239
Момичета не съм ви чела,видях само,че сме имали рожденнички,затова на патерица желая много здраве и късмет за Роси,Дес и Приказливка,а на Шоколадче честита и лека бременност.
Вчера се завърнахме от Черноморец.Нямахме идея за почивка,но в края на август ни се отвори възможност и изкарахме 8 спокойни морски дни.Ангел беше най-послушното дете,сякаш някой го беше подменил,морският климат и смяната на обстановката му се отразиха много добре.На морето не спря да говори,сякаш там проговори,прави изречения от по 3-4думи от рода на Мамо набери смокини(казва шампини вместо смокини),В морето плуват иби(риби),Колко много пясък има и други такива.

Ще се опитам да ви изчета и да се включа по-адекватно по-късно.
Слънчево настроение,здрави дечица!

Общи условия

Активация на акаунт