Като не пишете, и аз се повличам по общата инерция и нищо не ми иде на ума да споделя. Отделно че съм на педал тая седмица и нямам време за нищо извън обичайните задължения - работа, сватби, дете.Разбрах и аз вече що е то бебешки пубертет
Василия я е налегнала някаква яка депресия откакто сме се върнали. Никога, ама никога не е била такава. От най-малкото нещо се разстройва и почва да реве като магаре с огромни крокодилски сълзи, иска ПОСТОЯННО внимание, просто нямам секунда време за нищо. Постоянно ми е из ръцете, постоянно прави някакви бели, обижда се като й направя забележка, не спира да ми мели на главата, направо ме докарва до лудост на моменти. Не компа вече е абсурд да седна в нейно присъствие - почва да си иска пеперудите, рибите и филмите, рестартира ми компютъра или натиска клавишите. Иначе ако се занимавам с нея постоянно е доволна, но и аз си стигам предела в един момент и гледам да й дам нещо да се позанимава сама. Не и не. Настава трагедия и почваме да се успокояваме
Явно й липсва свободата, която имаше на село, но не мога да й осигуря толкова разходки и ходене навън. Абе яко съм луднала. За сватбата в неделя голямо тичане и разправии, утре кога ще ги правя тия 1000 рози, нямам идея, защото съм абсолютно сама с детето. Отделно в тв-то си имам доста работа преди старта на 14-ти. Абе всеки си иска своето, само мен никой не ме пита какво ми е. Гърч голям ви казвам.Иначе си ми е добро детенцето бе, аз голямо зверче го изкарах, но може би защото е толкова нетипично за нея такова поведение, съм се изнервила яко. Вече започна да казва "р" в някои думи, но не го използва често, трудничко й е. Но все пак се успокоих, че няма да имаме проблеми с тоя звук.
Жу, ми освен другата седмица да се видим на пица
Верно, че с теб отдавна не сме се засичали. Ако кажете, ще резервирам за неделя, 13-ти 
Идва студ, а аз още никакви есенни парцалки и обувки не съм купувала на Василия. За обувки вече твърдо съм решила да взимам само с мерене, ама пусто като нямам време все, не знам кога ще стане тая работа. Днес докато хвърчах по магазини загледах страхотни лилави обущета, и за 44 лв. ми се видяха доста прилични. Освен в понеделник да я взимам с мен на работа и да ходим да мерим.
Голямо оплакване ви се наоплаквах, но това ми е дереджето. Спокойна нощ!
. Мама си замина сутринта и вече сме си почти по старому
. Но пък ви е весело

. Поканиха ни приятели за уикенда и си изкарахме много добре. Стигнахме само до 5тото(Бъбрека), защото там се нахранихме и коремите ни натежаха 

, и Одранишки манастир "Св. св. Петър и Павел"
Е, чудно! Не бях ходила в този край.

Това ужасно време ме смазва днес. Добре, че една комшиика ни покани на кафе, та децата поиграха, а ние се видяхме.