Кой на море,кой на планина-релаксират НОЕМВРИйските мами и деца

• 13 652
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да се разпиша преди да легна, че тя темата съвсем умрЕ  Crossing Arms Като не пишете, и аз се повличам по общата инерция и нищо не ми иде на ума да споделя. Отделно че съм на педал тая седмица и нямам време за нищо извън обичайните задължения - работа, сватби, дете.

Разбрах и аз вече що е то бебешки пубертет  Crazy Василия я е налегнала някаква яка депресия откакто сме се върнали. Никога, ама никога не е била такава. От най-малкото нещо се разстройва и почва да реве като магаре с огромни крокодилски сълзи, иска ПОСТОЯННО внимание, просто нямам секунда време за нищо. Постоянно ми е из ръцете, постоянно прави някакви бели, обижда се като й направя забележка, не спира да ми мели на главата, направо ме докарва до лудост на моменти. Не компа вече е абсурд да седна в нейно присъствие - почва да си иска пеперудите, рибите и филмите, рестартира ми компютъра или натиска клавишите. Иначе ако се занимавам с нея постоянно е доволна, но и аз си стигам предела в един момент и гледам да й дам нещо да се позанимава сама. Не и не. Настава трагедия и почваме да се успокояваме  ooooh! Явно й липсва свободата, която имаше на село, но не мога да й осигуря толкова разходки и ходене навън. Абе яко съм луднала. За сватбата в неделя голямо тичане и разправии, утре кога ще ги правя тия 1000 рози, нямам идея, защото съм абсолютно сама с детето. Отделно в тв-то си имам доста работа преди старта на 14-ти. Абе всеки си иска своето, само мен никой не ме пита какво ми е. Гърч голям ви казвам.

Иначе си ми е добро детенцето бе, аз голямо зверче го изкарах, но може би защото е толкова нетипично за нея такова поведение, съм се изнервила яко. Вече започна да казва "р" в някои думи, но не го използва често, трудничко й е. Но все пак се успокоих, че няма да имаме проблеми с тоя звук.

Жу, ми освен другата седмица да се видим на пица  newsm78 Верно, че с теб отдавна не сме се засичали. Ако кажете, ще резервирам за неделя, 13-ти  Peace

Идва студ, а аз още никакви есенни парцалки и обувки не съм купувала на Василия. За обувки вече твърдо съм решила да взимам само с мерене, ама пусто като нямам време все, не знам кога ще стане тая работа. Днес докато хвърчах по магазини загледах страхотни лилави обущета, и за 44 лв. ми се видяха доста прилични. Освен в понеделник да я взимам с мен на работа и да ходим да мерим.

Голямо оплакване ви се наоплаквах, но това ми е дереджето. Спокойна нощ!

# 241
  • от Луната
Темата съвсем замря  Confused. Много ми е приятно да ви чета, нищо, че не се включвам често. Дойде и моят ред да ви поплача  newsm45. Мама си замина сутринта и вече сме си почти по старому Confused. Ще си дойде пак евентуално другата година, но не е сигурно. Мишка днес я дадохме на другата баба, че утре ще слагаме салца и сега хем ми липсва, хем съм доволна че ми е спокойно. А и двете с племеницата са направо ужас като са заедно. Направо им съчувствам на всички с повече от 1 дете Party. Но пък ви е весело  Mr. Green.

# 242
Цял ден никой не е писал  Shocked, не мога да открия темата.
Цеце, съчувствам ти. И при нас е нещо подобно. Дето вика мъжа ми, последните няколко месеца Елица си отрева и за година и половина назад, когато почти не й се чуваше гласа  Crazy
Абе направо не ми се говори на тази тема, че ми е писнало от кривотия, ама то какво ли да ви обяснявам като при повечето е едно и също.
Бакши, браво на Ангелчо! Сега се сетих, че имахте някаква докторка, която ти беше изкарала акъла миналата година, че не казвал думички и изоставала  Crazy, ей луди хора.
Жу, бързо оздравяване на Таня!
Голяма трагедия днес, Бог да ги прости милите хора  Flowers Rose Flowers Rose
Поздрави и лека вечер на всички!

А, аз докато публикувам и Виктоалиа писала.
 Hug  Hug Hug Вики, а вие не може ли да ходите на гости при баба?

# 243
  • София
Цеце, всяко дете си им минимлна доза, която иска да получи..при това с наваксване Simple Smile

Ей, след днешните новини, които научих преди малко...просто нямам сили за повече. Ужасно, нлепо, трагично, кошмарно...много се разстроих.

Целувам ви и да знаете, че много ви обичам

# 244
МомичетаHug

Хайде да се съберем на пица другата събота или неделя  Peace

# 245
  • София
МомичетаHug

Хайде да се съберем на пица другата събота или неделя  Peace
Аз съм ЗА  Peace
По- ми е удобно в събота, но и неделя да решите ще дойда.

# 246
  • София
Хелоу  Hug

Върнахме се! Вече сме в София и май няма да пътуваме повече докато се роди дечко. Както върви 1 месец напред, нищо чудно да ни изненада и по-рано  Crazy

Лилчо, как сте вие? Наближава момента  Wink

Аз съм ЗА пица през уикенда, мъжо ще поеме малката кака  Mr. Green

Нещо съм се сдухала тия дни, защото който ме види, все се мае колко ми бил голям корема  Crossing Arms Ще ме видите  Mr. Green

Лека нощ  Hug Heart Eyes

# 247
  • София
Альоу, бандата, как я карате?

Аз бях на рилските езера  Flutter . Поканиха ни приятели за уикенда и си изкарахме много добре. Стигнахме само до 5тото(Бъбрека), защото там се нахранихме и коремите ни натежаха  Laughing . Бреййй, голяма красота , голямо чудо. Ние си бяхме забравили и камери, и апарати та снимахме с телефоните. А да знаете каква опашка беше на лифта  ooooh! . Един час и половина чакахме.Митко много се кефеше на лифта(до сега само на кабинков се беше качвал) и като слязохме, той не иска да тръгваме  Mr. Green

# 248
  • София
Добро утро,

Да ви пожелая приятна седмица преди да тръгна за работа   bouquet
Скреч, радвам се че сте изкарали хубаво.
Цеце, нормално е такова поведение. Таня все още много мрънка и реве, а е почти на 6  Crazy Crazy Crazy Crazy

Дано стане организацията за уикенда, че много ми е домъчняло за вас  Hug

Лилчо, как е тумбака? А бате Васко?  Simple Smile
Креми, я никакво сдухване - ми голям ще е корема, на човечето вътре му трябва място  Hug

От днес метрото ще ходи до Младост, ей, най-накрая ще пътувам до работа с него. Днес и шефът се връща от отпуска, че аз още не съм го виждала от както съм в офиса.
Хайде, оставям ви, че трябва да вдигам децата   bouquet

# 249
Здравейте приказни приятелики!  Hug  bouquet Heart Eyes

Времето е скапано, както и настроението ми, незнам но станах с вдигнати нерви, нещо не си доспах и Ники е по-крив и кисел от кисела краставица.
Ние си бяхме 1 седмица на вилата и вече трайно/ако може да се каже/ сме си тук. Оправих снощи всичко що е багаж и куфар и чанти и сега поне е по-подредено в нас, а какво беше.
Изпуснала съм доста празници. - ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!
Цеце - прочетох те, че Василия е нервна и крива, ами и ние след връщането си от "пространството"/на вилата де/ е винаги толкова крив, защото е вече затворен и няма я свободата, аз така си го обяснявам.
За пицата - за сега в събота нямаме никакви планове, аз съм ЗА!
Честито бебенце на Муцунакис.  Hug   bouquet
Таш и аз мисля, че Октомври, ще е месецът, не се отчайвай предварително!
Тотонто прексрани сте!
Жу хайде и псоле кажи как е с метрото днес до работа? Simple Smile

# 250
  • София
Аз в събота не мога на пица, защото имам сватба. Пък в неделя сигурно няма да има кой да гледа детето  newsm78 Разберете се кога и ще запазя масата.

Много съм изморена от вчера, лягам с детето и като се събудим ще ходим до Елин Пелин на оглед  Tired

Приятен ден!  bouquet

# 251
Здравейте, момичета! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
В края на седмицата ще си докарам момчето, а в края на другата седмица ще си взема и момичето от прегръдките на дядовци и баби. Grinning
И като гледам какви дни предлагате за срещи, най-вероятно и по план, аз няма да бъда в София.  Thinking
Този уикенд посетих Трън и Земен - Земенския манастир на 900 години, най-старият в България.
, и Одранишки манастир "Св. св. Петър и Павел" Е, чудно! Не бях ходила в този край.
Обадиха ми се, че Лильона малко кашля..... с тази промяна на времето, хич не се учудвам. Знам обаче, че пекне ли слънце през втората половина на тази седмица всичко ще е ок. Simple Smile само да удържи фронта до слънчо... Sunglasses
Надявам се, че сте добре всички! Не, че това време не действа подтискащо, но трябва и да свикваме, че лятото започва да свършва....
 ooooh!

Цеце, спорен ви ден, днес!  Heart Eyes
    chefТази вечер ще готвя миш-маш Ето ви една идея за вечерна манджа, ако не сте измислили все още.... Laughing.
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 14:24 от TOTONTO

# 252
Мараба, мамите! Mr. Green Ама може ли така - нищо не сте писали! Naughty

Завърнахме се тази нощ, ми не беше лошо. Wink Ама повече от 3 дни там не Утрайвам. То бива пазарлък, то може да те лъжат, ама тва тяхното па на нищо не мяза. Crossing Arms Иначе хубав град, има какво да се види, красиви джамии, Босфора, дворци. Кухнята им е хубава, рибата е уникално вкусна, бирата не е лоша. Simple Smile

Мона слушала много, само вчера нещо била крива и мрънкава. Но като видях как е изгризала и огънала една пластмасова лъжичка ми е ясно защо. Кучешките, кучешкитеееее.... #Crazy Това ужасно време ме смазва днес. Добре, че една комшиика ни покани на кафе, та децата поиграха, а ние се видяхме. Simple Smile

Момичета, лек ден! Hug

# 253
Здравейте момичета!
Днеска голям студ,голямо нещо Shocked Супер мрачно,не,че обичам лятото,ама тая температурна разлика от събота ми дойде в повече Rolling Eyes Спи ми,ама викам чакай да драсна два реда. Вкъщи сме си,направих още малко домати,Ивчето за щастие е добре,лудее,от снощи е научила да вика "няма биа",защото искаше да пийне,ма аз не и дадох Laughing
Дадоха ми надежда,че в средата на октомври и моето мишле ще тръгне на ясла,дано стане,а и дано да свикне бързо Praynig
Дита добре сте си дошли,така ми се ще и аз да ида в Турция,на един хвърлей ми е Mr. Green,ама просто няма излишни пари,колкото и да е евтино,знам само,че много хубаво!
Отивам да поработя.Чао!

# 254
Народеееее изперках, баси скуката и студаааа,Сладурче и тук мноу студ бе.
Дитааа а- мараба комшУ! Ко си купиииихте?
Не ми се захваща нищо, догледах един филм, търкалям се по дивана, хапнах една филийка и сега гледам "умно".
Няма с кой една дума да си обеля, нямам и съседка акто Дита да ме покани за кафе с детето, абе б***! И после, що седим на вилата, еми там гора, трева, поляни дет ти стигат очите, кЪ мислиш ти.?  Joy
Децата щом са спокойни и ние сме добре, това е истината, ама няма как.
Поръчах си препоръчаната книжка от Скреч - 501 занимания за деца. Утре ще ми я доставят.
Който е на работа сигурно му доскучава, че е на работа, а не в къщи, а на мен ми се скучно в къщи, хич не е лесно, аз го знам.Всеки луд с номера си, ама няма лесно никъде.
Поне да пишете, а то и това не ви се отдава днес,  съвсем сте зарязали всичко.

Общи условия

Активация на акаунт