Тотонто и ние ще ядем миш-маш на вечеря
На мен мама ми прави в буркани
и зимата, като ме мързи да бъркам нещо по-сложно, само отварям буркана, прибавям сирене и яйца и готово. Мързелива работа Вчера направи първата доза и днес зимата вече дошла
Хубава екскурзийка сте си направили
И аз не съм ходила никога по този край.Бързо оправяне на Лили!
сладурче, дано да ви огрее с яслата, че с твоето свеки не си за завиждане.
Няма биа значи, срамота
То хич не е евтиния в този Истанбул, но ще му дойде времето. Вярно ви е на един хвърлей място, по-близо от морето сигурно
Дитта, мараба, още си на турска вълна
При вас кучешките, при нас вторите кътници. Ей, толкова трудно не е вадила Елица зъби досега.

Креми, през първата ми бременност почти не ми личеше, въпреки че не бях наддала малко килограми /имала съм куриозни случаи. примерно влизам в болница за зъдържане в осмия месец и на излизане, като си взимам дрехите, акушерката ме пита кога съм родила. ей такива смешки/. Втората бях като мечка, огрооомен корем
До седмия месец бях станала 50 кг и с абсолютно стегната кожа, въобще не е личеше, че се я разтягала толкова. Така че няма страшно. Сега пак съм отпуснала края и съм десетина кила отгоре, ама то от лакомия, нямам воля за диети и спорт 
Гале, оправи ли се настроението?

Скреч, браво на вас и на Митко! Аз ще умра от страх, ако кача на лифт малката. И как издържа на прехода, ходи ли или геройски го носихте
Жу, приятна седмица и на теб!
Хайде чао! До по-късно, евентуално...

Някой да е виждал по магазините да са пуснали есенни връхни дрехи? Нещо си търся да става и за костюм и за по-всекидневно, не спортно, по-скоро ... (сърби, боли, драго ми е)
И на който не са му ампутирали пръстите от измръзване до довечера да драсне два реда

/.Съвсем сериозно, поканена си с преспиване у нас, помисли
/

Ама кога да го започна, като съм с вързани ръце по цял ден. 

И след близо час дране заспа.
Сега още хлипа. А това ни чака цяла зима.