Кой на море,кой на планина-релаксират НОЕМВРИйските мами и деца

• 13 236
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
юлче, много хубаво разказваш. Мммм, размечтах се! А след снимките съвсем!
Блазе ви, че ви е толкова наблизо и Сандански, и Гърция...
А кой е майстора на този красив динен фенер  Laughing
Междудругото, не знам дали само аз имам такова усещане, но Младен, като външност, много ми прилича на Ангел на Канела  Shocked
Много се смях на разказа ти за аншуата и маслините. Сега ще си призная, че преди да тръгнете, бая се чудих дали да ти пиша на лични и да помоля за един пакет трахана  Blush Ама се удържах и викам, айде стига цигании, няма да ги занимавам хората с глупости. Но ако знаех, че така упорито обикаляте за разни хранителни продукти, хич нямаше да те жаля  Joy Joy Joy
Не завиждайте за петдесетте кила, примирила съм, че едва ли ще ги достигна отново  Mr. Green Но докъм 55-56 ако мога да стигна, и то без особени лишения от любими храни  hahaha, ще бъда доволна.
Дес, много гадно. Пак добре че първо са ти звъннали, че нали си спомняш свекърите на Катюшка как се бяха хванали. Обаче направо инфаркт ще докарат на човек тия мизерници! И на мен ми се обади наскоро някаква мадама и като чух хлипанията по телефона направо ми се обърна сърцето в първия момент. После взе, през сълзи, да ми вика "мамо, не ме ли позна". Честно да ти кажа, в този момент пак не схванах, че е някаква игра, ами само се успокоих, че е грешка, като в същото време ми стана и мъчно за "горката жена", защото много сърцераздирателно плачеше. Оттам нататък, като се опита да бълва глупости за катастрофи, вече ми просветна  ooooh! Така ч,е вече ги разбирам защо се връзват родители и баби, след като уж знат за тези измами. Досега винаги съм се чудила. Но то направо се панираш и изключваш, пък ако улучат и някакво съвпадение, представям си как се смръзват и блокират /ето, имат вашите дъщеря, заприличал им гласа на твоя, не си вкъщи, с колата си на път.../, ужас!
Отивам да си суша косата, че ми замръзна тиквата  Mr. Green, пък после може пак да надникна.
Ако не, лека нощ на всички!

# 271
  • от Луната
Арабелка, за съжаление баба е много далече на около 900 км и при нея е много жега Confused. А и тя не е на квартира, а гледа една баба в къща Confused
Скреч, браво на вас. Аз не бих се навила на такива екскурзии с Мишката Naughty, че кат се умори иска аз да я нося, а аз ръце нямаааам Crazy
Медхен, аз тотално се зарибих по пустия Ла редут и вече май ще ме изхвърлят от къщи  Embarassed. Доволна съм от 98% от нещата, които съм поръчала
Юле, много се радвам за теб Hug
Дес, тия тел терористи заслужават  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Изобщо не им пука, че като тормозят така възрастни хора могат да им докарат я инфаркт я инсулт

Да си похваля и аз гадинчето - научила е песничката "Мила, моя мамо" и я пее с цяло гърло и то доста разбираемо, защото и чужди хора я разбират какво крещи   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 272
Здравейте и от мен!
И за нас почивката вече приключи, въпреки че сега аз релаксирам след почивката, че сама с двете деца на плаж и по цял ден Crazy...мъжът ми идваше вечер, че беше на работа. Че го обясних и аз ама....моята приятелка живее в чужбина и беше тук за три седмици с семейството си. И ние с тях... Бяхме на едни бунгала тук до Варна. На Черноморец, местността де. И беше лесно да ходи на работа през деня, а вечер при нас. Моите момчета слушаха много, но все пак...играе им се, много викаха, скачаха. А на морето е много забавно с тях. Но разбира се аз не можах да се отпусна, защото постоянно ги гледах къде са, въпреки че не влизаха в водата сами, страх ги е, но знае ли човек. Сега вече са на ясла и градина, а аз трябва да пооправя в къщи и да се замислям сериозно за работа, че време не остана...Уж ги пуснах от юни с идеята да почвам а ето вече е септември а аз още се мотая из къщи и нищо не правя по въпроса.

За сега това от мен. Гледам не сте писали много, ще попрочета и после ще видим на кой какво имам за казване Laughing

Таш знаех си че ще съжаляваш за Варна Hug Hug Hug Нищо другата година. Hug Heart Eyes

# 273
Как сте мадами?
Ей, грейна слънчице.... стаята е огрята от светлина и аз съм много усмихната  Mr. Green Laughing
Юл харесва ми коментара ти за невръщането у дома, защото няма никой , който да вика по 166316301 пъти "мамоо, мамоооо", това ижасно ме задушава и предполагам колко добре бих се чувствала и аз. Радвам се за теб и за това как се чувстваш Simple Smile
Биси привет и на теб! Хубава почивка, а още по-хубавото е че децата са по отдередените заведения-ясла-ДГ.
Дес изроди са това!
Таш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Дита как сте днес, мина ли истерията на Моната?
Арабелка аз така и не схванах за кг ти Simple Smile аххаха, карай бе,
Виктоалия  Hug
Дианче как сте, то не остана, ей сега и Павката тръгва на ясла.

# 274
  • София
 newsm51

Набързо да ви кажа здрасти и да ви пожелая хубав ден (днес поне е слънчево)!

Ние сме в трескава подготовка за яслата, аз определено се вълнувам повече от Кари  Heart Eyes Crazy

Върнах се на работа за 2 седмици, за да довърша някакви нещица и после мисля да се отдам на почивка  Peace

Целувки  Hug

# 275
  • София
И аз набързо за едно "здрасти", че да полегна малко с детето. Днес ми призля в един магазин и направо ми се губят 10 минути....Зарязах и работа, и всичко и се прибрах. Василия е все такава инатлива и капризна, заспива много късно /снощи към 12 ч. заспа, и то с приспиване в мойто легло, категорично вече отказва да си спи в леглото  Tired / и се чудя как да й въдворя нов режим, че не се издържа, а като тръгна на сутрешен блок съвсем ще откача. Иначе ако постоянно се занимавам с нея, няма проблеми, но и при най-малкия опит да свърша нещо друго и да я пренебрегна срещам як отпор. Вече нямам грам и секунда време за нищо, къщата е като след торнадо  ooooh! /Таш да ви каже, на нея все не й се вярва като й кажа, ама в неделя ми видя батака  Embarassed/ Тя много ми помогна за сватбата в неделя, за което съм й страшно благодарна  Hug Но дори и с помощ не успях да изпипам нещата, както исках и съм разочарована от резултата. А точно на тая сватба залагах много и исках да се получи перфектно. Но така е в живота  Rolling Eyes Ще ви я пусна да я видите, но не за да получа комплименти, защото си знам всички кусури  Confused - http://svatbarite.com/gallery/?section_id=193

Имам много интересни и весели неща да ви разправям за следващата сватба, ама нека да мине първо. А за следващата седмица имам за задача да пресъздам селско-пасторална идилия ooooh! Ще ме уморят тия булки  Joy

Юле, честит първи работен ден, да ти върви по вода и да се чувстваш все така спокойна и удовлетворена! Кога взимаш първата заплата, да организираме една пица  Whistling

Креми, аз нещо съм изпуснала....нали търсехте нова детегледачка? На частна ясла ли ще даваш Кари, или успя да я запишеш в държавна?

Довечера, ако успея да натисна палавото балеринче да заспи в човешко време, ще пиша по-подробно. Хубав ден!

# 276
  • от Луната
Снощи още исках да пиша и да ви отразя всичките, но ме секнаха Confused . Утре или ще ви се похваля или ще ви поплача пак на приятелското рамо  Mr. Green
Юлче, и преди ти казах, че ти завидях, но сега след като ввидях и снмките направо умрах от мъкааааааааааааа Crossing Arms. Много се радвам, че сте си изкарали толкова добре. От всички снимки лъха щастие и красота. Прекрасни сте  Hug
Гале, мила  Hug. И аз хем вече ми се ще да идва времето за ясла и да почвам работа, хем не искам  Thinking. Аз съм си мързел и сега ми е добре, само малко еднообразието вече ме изнервя, но и трябва и работа да си търся и тръпки ме побиват  Sick
Цеце, аз кусури не видях, само красота  Naughty
Крами, честно каазано малко ви завиждам на теб и Лилчо. Съвсем скоро пак ще гушкате малко вързопче и изживеети отново всички първи трепетни мигове с бебчетата, но пък от друга страна като се сетя че Мишка беше сравнително кротко бебе, а казват, че Природата нарочно даввала първия път кротко бебе, за да се минеш пак и втория път си плащаш и за първия, ми минават всички мераци за бебе на тоя етап Mr. Green. Много цунки на коремчетата и дано родите леко и да имате най - прекрасните и кротички бебенца на света Hug

# 277
  • София
Здравейте, момичета-кокичета   newsm47

Кой какво разбрал за килограмите на Арабелка , няма значение, пак се депресирах  Joy Joy Joy -да тежи 50 килограма, а да яде трахана  Joy Joy/не знам какво е, ама така ми се дояде, заприлича ми на халва  Embarassed//шегичка  Laughing/.

С една дума, Крем, не му мисли, ти пък каквато си кльоща /ама пък много хубава  Heart Eyes/, не знам защо се притесняваш  Hug..Стискам палци за Кари и яслата  Peace, пиши как става прехода.

Дианка, за вас с Павчето също  Hug.Мина ли ти кривото, целувки, навий се за пиацата, моля тееее Praynig Praynig

Биси, съжалявам за Варна, много  Rolling Eyes.Можехме да се запознаем, ама знам ли ви дали няма да ми се натресете на плажа  Joy Joy.Другата година дебела-слаба, там съм /живот и здраве!/.

Дита, вие как сте?Аз няма да коментирам тръшканиците, щото едно време гледах подигравателно такива изцепки, а сега умирам от срам с Александър.Не знам как да се справям, обяснявам, разсейвам го, разказвам или пея някакви глупости, той с тоя скорпионски нрав...ще видим тая работа  Laughing
Имам чувството, че пак ми е сърдит откакто тръгна на ясла и то точно на мен  newsm78
Много ми е смешен, че от "Аристокотките" се научи да казва "клюкарка", а не си знае името, де  Joy Joy Joy .От няколко дни казва "Ташшшш", ама не се сеща,че съм пак аз  Laughing.

Юлче, вярно разказваш страхотно  Heart Eyes, така ми е домъчняло и за теб /Медхен може да види как се отчита човек след отпуска  Mr. Green  Wink/.Какво решихте за пицата, да не взема да изпусна нещо.
Аз за първи път мога да кажа, че имам камара дрехи и обувки, не смея да спомена повече  Laughing

Цеце, къде си, душка, така обичам да те чета, а никаква те няма  Hug

Галакси, все така слънчево и усмихнато а ти е  lovekiss lovekiss lovekiss.В събота ходихме в Борисовата градина и се изкушавах да ти се обадя, но се въздържах  Rolling Eyes

Забравих да ви помрънкам, че се подстригах доста късо /насилствено естествено/, казах и на фризьорката да ми махне изгорялата коса и тя се отнесе  smile3506.

Доста хора не пишат напоследък, но си мисля често за Ванилия, някой знае ли нещо?Аз не намирам прилика между Ангел и Младен, освен,че си имат ноемврийчета /Арабелка,  smile3534/

Ей, тръгвам да публикувам и ми показва, че има 2 нови отговора, скоро не се е случвало  Mr. Green, сега ще ви чета  Heart Eyes

# 278
Аз да драсна пак, че вечерта чакаме много гости и надали ще успея да ви нагледам пак....
Днес цял ден подготвям CV и мотив.писмо, че кой знае, може ей сега да ми потрябват, а и не правя нищо важно..... Мисля си че ги подготвих добре, дано ми свършат и чудесна работа, когато затрябват.
Таш ама нали бяхме в СЗ, нямаше да ме откриеш в събота около Борисовата... Simple Smile Но щях много да се зарадвам, ако беше позвънила де.... А Алекс,'що само на теб си придава важностите, тези мъже как я мислят тази работа??? Нямам си и идея как би реагирал Ники, ако му се наложи скоро да тръгва на ясла, определено ще съм притеснена и аз, но той незнам как би реагирал при влизането и виждането на някакви лелички и деца-викащи и гледащи умнооо/// хахахха, ще видим.
Цеце много, ама много се тревожа за теб, какво става с детегледачката, няма ли я, не те чувам да я споменаваш нещо.Как ще смогваш като си се захванала с 200 неща , не си безсмъртна или искаш да пробваш, пази се де...., недей така. Детето ти иска да ти подскаже, че прекаляваш с работата и иска да си нанка при теб, демек и ти да спиш с нея сега, а не да бачкаш ;;;; Simple Smile Разшифровах ти загадата.  Heart Eyes
Креми все ви мисля с Лилчо, че ще тръгнете да раждате бе, незнам защо..... Айде, целувки.  Heart Eyes Peace

# 279
Юле, честит първи работен ден, да ти върви по вода и да се чувстваш все така спокойна и удовлетворена! Кога взимаш първата заплата, да организираме една пица  Whistling

Ама таквоз, айде сега да не чакаме до първа заплата, ами да се видим още в неделя. Пица ми се яде, та две не виждам.

Аз не ви разправих за гръцките пици. Ако си поръчвате малка пица в Гърция, уредете сте да сте поне компания от 4-ма човека. Иначе ще имате пица за цялата почивка напред. Огромни са!

# 280
  • Варна
Хей ме на и мен  Hug

Има доста неща за писане, ама нали знаете че само от работа ми остава време, а хич не ми се седи извънредно  Mr. Green Та по-малко.

Арабела, и моя врат се беше схванал, преди около месец и половина  Rolling Eyes мисля. Бях много зле, не можех да следвам моя маратонец. За секунди зачезваше от погледа ми, пък десния фланг ми беше в мъгла или извън полезрението. Ходих при джипката - това ми е трето посещение от както съществува ДжиПи-то у нас, та ме съжали жената и ме прати на процедури - ултразвук и интерферентен ток. Пооправиха ме. Малко и масаж намазах  Mr. Green Но пък от тока ме поизпържиха, и бях като крастава   Sick Ейййй, няма такова чудо ви казвам - сърби, а не можеш да се почешеш. Обели ми се врата и рамената, смених си кожата като змия. Единственото чесане беше с душа, с колкото се може по-силна струя. Чувството не мога да ви го опиша, да се начешеш  - то по-хубаво от оргазъм бе  Joy Ей такива неволи ме преследваха и хич нямах време за нета, че от работа във физиотерапията тичах.
А за траханата - знам, че е от Ямболския край. Защо Юлчето да носи от гръцко   newsm78

Цеце, тъй като не знам замисленото и аз не виждам кусури в декорацията бе  Grinning

Юле, много хубаво местенце и много интересен разказ. Размечтах се, ама няма да ме огрее тази година. Добре че и времето солидарно с финансовото ни състояние, та да не ме е яд много  Mr. Green Мерси за идеята за Потсдам. smile3525  Чудно беше. Но за  това и впечатленията ми от Немско, в следващите дни се надявам да успея да пиша. Малко ме и понамързява де  Embarassed  
Дано все така удовлетворена да се чувстваш от работата.

Ох, и аз трябва да подготвям Влади за яслата, и ми е малко тегаво. Хем знам че яслата е хубава и си заслжава и че ще е сред деца, хем ми жал да го затворя там и да му секна разходките и тренировките  Wink Но е неизбежно. Поне няма проблеми, като Цецето, с лягането. Все още той е мъжа в моето легло  Mr. Green

Бяхте писали за килцата - Влади е 86 см и 13 кг - очертава се кюфтенце, въпреки всичкото бягане  Grinning И с приказките сме много назад - много рядко казва словосъчетание от 2 думи. С братчедката си приказват нещо и си се разбират, но е тайна за нас. По цял ден си приказва или се включва в разговорите с "патятити нянянят" и това е. Е, и се гледа в огледалото и си вика "Не,няма" - от сега е малко нарцисче  Simple Smile

Ами чао за днес   Heart Eyes

# 281
  • София
Таш, ще се постарая за събота за пицата...но вероятно няма да мога, защото мъжа ми ще ходи до вилата и аз оставам сама с двамата.
Иначе, какво повече да кажа...хич не ми е до писане. Много разочарования, много неприятни случки с много близък мой човек. И толкова съм сломена, че хич не ми се говори с никой. Ще мине и замине, но усещам, че колкото по-късно стават тези неща, т.е. на стари години, толкова е по-тежко и трудно. Загубата има съвсем други измерения.

# 282
Привет!
Уж нямаше да излизам днес следобед. После реших само да слезем за малко на площадката. Пък накрая пак се озовахме в Морската  Rolling Eyes
Винаги в края на лятото малко ми донатежават дългите разходки. Много хубаво ми се отрази лошото време  Blush Сутрин поизлизахме малко около нас и след това до вечерта, вкъщи. Но Елица, необичайно за нея, се заиграваше по-дълго с играчки, с кака си, разглеждаше книжки - все нормални занимания, които ми позволяваха и да свърша някоя работа, и да изпия едно кафе на спокойствие, и да поопъна малко кокала на дивана  Mr. Green Иначе, обичайно, ходи като муха без глава из апартамента и се налага, примерно, да я извадя двайсет пъти от банята или да я дръпна трийсет пъти от шкафа с чиниите и все ей такива хубавини  Laughing
Цеце, и на мен ми се вижда идеална декорацията! Май само ти й намираш кусури. Сигурно си знаеш потенциала, де и този резултат не те задоволява достатъчно, но важното е, че за странични наблюдатели е супер  Laughing
Напълно съм сигурна вече, че не ставам за подобна работа, освен ако не съм само прост технически изпълнител  Mr. Green   Ако така някой ми зададе тема /като селско-пасторална идилия, например  Laughing/ и от мен се очаква да измисля декорацията, забрави -  нищо не може да ми роди главата като идея.
Пази се и дано по-скоро Васито се кротне отново! То и психически се претоварваш и изнервяш, в момента, като знаеш, че работата теб чака. А няма ли как да намалиш малко темпото?  Sad
Вики, стискам палци утре да се похвалиш  Laughing
Валенсия, да разбирам, че си се върнала от Немско? Няма мързел, разкажи впечатления, покажи снимки, дръж ни в течение, моля те  Laughing
Съчувствам ти за врата. Абе и аз уж се оправих, пък само да понося малко повече Елица или да ме духне вятъра и пак се схващам и ме заболява. Не толкова силно, че чак да не мога да мръдна, но е неприятно.
Умори ме от смях с чесането, но да знаеш че не си далеч от истината  Joy Аз много обичам да ме "дръгнат" по гърба Blush и току някой път, мъжа ми възкликне : "ей насита нямаш, то май по-голямо удоволствие от оргазъм ще се окаже часането"  Mr. Green
Но да те изгорят си е гадничко  Confused, що така, не прецениха правилно времето на процедурите ли?
И как защо искам гръцка трахана?! 'Ми 'щото съм като свекървата на Скреч  Joy - щом е от чужбина, значи е по-хубаво  Mr. Green
Майтапа настрана - наша трахана не съм яла. Знам, че някои баби, предимно из южна България  правят, но няма ли домашна - няма да ядеш. Поне аз не съм виждала готова.
А гръцка трахана продават в пакетчета по супермаркетите  Laughing - има и сладка, има и кисела. Може и други видове да има, но само тези съм виждала, а и съм опитвала само сладката.
Освен това май става въпрос за различни неща. Гръцката е само от грис, брашно, яйца,  мляко, бирена мая, мазнина. Нещо като домашна паста.
Докато в нашата, доколкото знам, има стрити сушени зеленчуци - чушки, домати, моркови, че май и ябълки слагат. Не ми звучи апетитно, честно казано. Макар че съм чувала само хубави приказки от хора, които са опитвали.
Таш, то за закуска на децата мислех да е траханата, уж била много полезна. /не е халва. вариш и подправяш с мляко, сирене и т.н. цък и цък-сурова/ Как можеш да си помислиш, че аз имам нужда от подобно подхранване  Mr. Green
Аз не съм почнала да се срамувам от Елица, обаче ми е много чудно това тръшкане. Голямата, колкото и да беше нервна и ревлива /от реването няма отърване Mr. Green/, никога не се тръшкала за нещо. И тогава си мислех, че търкалящо се дете по улицата е такова, благодарение на "добро" родителско възпитание.  Blush
Обаче, това малкото сега, като вземе да се търкаля на земята и не мога да го вдигна. Направо мост прави, рита, блъска. Сега се е научила да ни хваща за бузите с нокти и стиска, направо звезди ми излизат  #Crazy И то за най-малкото нещо ляга на пода и почва  ooooh!
Голям чаршаф опънах пак, пък нищо съществено не казах  Joy
Лека нощ на всички!

Дианче  Hug Дано по-скоро преодолееш разочарованието! Наистина не си струва човек да се тормози с хора, които не те зачитат, но е лесно да се каже само на думи. Най-лесно е, май, да приемеш, че нищо не зависи от теб и не можеш да го промениш. Прегръдки от мен!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 22:16 от арабела

# 283
Привет, банда!

Освежих се с едно следобедно кафе с кумата и моята дружка. Те нашите кафета вървят с пици, салати, бири, мале, 100 кила пак ще стана. Embarassed Много съм възмутена - в Търново няма къде да хапнеш Убава, люта, чеснова шкембе чорбасЪ. Crossing Arms  Laughing Много се забавлявам като седнем с кумата, едни засуканки, то са боти, дънки, гримче, пръстенчета и изцепим - две шкембе чорби. Flutter Mr. Green

После мерихме тротоарит с Моната. Галенце, понеже пита - толкова беше щастлива  Симона днес, защото излизахме и сутринта и следобед. Просто истинска, детска, неподправена радост, грееха й очичките! Heart Eyes Изобщо не се е тръшкала. Обаче, пак взе да се чумери на банята, защо така - ноу айдиъ. newsm78

Мале, като ви чета май само аз не съм почнала работа, а ? И Галето. Ох, ама ми се почва. И аз ще стягам CVто, то не че е кой знае какво...и ще пусна тук-там из нета. Много ми се работи като преводач, момичетаааа...ако има такава работа край вас - аз съм човека! Sunglasses Grinning Hug

Цеци, косурите си ги виждаш само ти. Heart Eyes

Майко мила, прозореца дето пиша взе много странно да подскача. Пускам и после ще допиша. Mr. Green

# 284
Мале, като ви чета май само аз не съм почнала работа, а ? И Галето.

А мен къде ме забравихте  Laughing
Мойта е много сложна обаче /не ми се разказва сега/.
А и тази година, колкото и да ми се иска да поработя, не мисля за работа. Не сме подавали документи за ясла, няма кой да гледа Елица. А и голямата ще е седмокласничка, ще кандидатства за гимназия и не ми се оставя, образно казано, на произвола на съдбата. Да се връщам вечер и да се чудя на кого по-напред да обърна внимание, а и да я мисля през деня учила ли е или се е размотавала пред телевизора и пред скайпа... Предпочитам да съм близо до нея /макар че, като цяло, ми е съвестно детето/, а и като съм си вкъщи да й осигуря максимално спокойствие и условия да се справи с предизвикателството.
Виж, от вкъщи ако мога да правя нещо - с най-голямо удоволствие. Но никаква подобна перспектива не виждам пред мен.

Общи условия

Активация на акаунт