Кой на море,кой на планина-релаксират НОЕМВРИйските мами и деца

• 13 236
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
  • някъде там
и аз и аз съм от търсещите работа, досега съм пуснала на около 12 места ...... ама нцък .... аз ли не ставам, те ли  newsm78 ама продължавам де
сутрин като оставя Ема на яслата, прибера ли се направя кайвето и пускам jobsА  Mr. Green

при нас нещата си вървят нормално с малко реване и/или мрънкане сутрин, но бързо и минава и влиза в час  Wink

# 286
  • София
Тая вечер идва БНД-то и пое Василия за няколко часа, та ми миряса главата. Много го слушала и се чуди какво толкова съм се нервирала от детето. Ми може и аз нещо да съм грешка и само да си въобразявам  Crossing Arms Ходиха да й сменят едни маратонки, дето ги купих вчера, за 1 номер по-големи, возили се в трамвая за две спирки, голяма радост - ще слуша не, ами.....Ама като се прибраха в къщи и взе да му се катери по главата и една вилица не можа да бодне от вечерята, другояче май си мислеше вече  Mr. Green Ох, много си ми е добро детето, обаче криза някаква изживява, постоянен страх да не я изоставя, не ми дава от стаята да изляза и все след мен ходи като паленце. Заиграва много, ама все да съм покрай нея. Но и инатец си проявява де, все наобратно ще направи на това, което й казвам  Tired Иначе направо ме изумява с приказки, вече си разговаряме почти свободно, от няколко дни си говори и от първо лице. И само мели и ми надува главата  ooooh! Абе аз не съм в ред сигурно, но още 3 сватби останаха и вече ще си почивам повече /това на въпроса на Арабела. Гале, идва си детегледачката, но тя е до 14ч./ Направо не мога да повярвам, че толкова нещо е зад гърба ми, в началото на сезона дори и не можех да си представя как ще се справя с толкова много ангажименти, но ето че му се вижда края вече. Е, ако капне някоя и друга сватбица още, няма да отказваме, я  Mr. Green

Оооооох....уморихте ме от смях с това чесане  Joy Ама да си призная, и аз заменям секс за едно хубаво почесване. Голям кеф! Crazy

Арабела, сега пък ме зариби с тая трахана  Thinking Имам идея къде може да се намери, да ти купя ли и на теб, ако открия? Сигурно още утре ще отида да поверя /не че си нямам и друга работа/.  Ш'ти звънна, да знаеш  Wink

Аз май бях писала, че сватбата е в събота, а тя е в неделя. Ще приключа към 14 ч., баш за пицата, ако се съберете, но дали ще съм в състояние да дойда, не знам.....Умората е направо нечовешка, но понеже ще е извън Сф, докато зетя ме докара, може и да се свестя. Вие си решете кога ще се събирате. Ако е в събота, също е малка вероятността да дойда, защото ще правя цветята тогава и ще имам гледач за детето.

Тая вечер Васето заспа по-рано, в 11.30. Имаме напредък  Mr. Green

Лека нощ ви пожелавам, че взех да пиша безмислени глупости вече.

# 287
Добро утро момичета!
Цеце добричко си ти е детето,сигурна съм,просто се е затъжила за мама душицата Heart Eyes А ти настина трябва да понамалиш темпото,но как не знам..че трябват и парички верно,стискам ти палци да се справиш Hug А какво е БНД? Не,че не се сещам,но е често срещано из форума и само тая абравиатура не можах да си я преведа.

Цеце,Арабелка освен да ви накупя няколко кила трахана и да ви я пратя Mr. Green,домашна е,от пазара на две крачки от нас,с чушки,домати и разни други вкусотии вътре,Ива много я яде Peace
Дита,Рени успех с  търсенето на работа Peace

Щях да пиша още,но се олях,ще закъснея.

# 288
Добро утро, момичета  Hug

Хайде на пица в неделя в 14.30?[/color] Цеце, ще е супер ако метнеш морно тяло, то ние нищо тежко няма да правим в пицарията  Mr. Green А, ще запазиш ли "онази" маса или аз да звънна  Rolling Eyes

Лек и успешен ден (и послушни дечица)  Peace

# 289
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
УФФФФФФФФФФФФФФФ, пак изпускам мероприятието. Днес потеглям. Бре, да му се не види Crazy
Хубав и спорен ден от мен! До понеделник
Heart Eyes Hug
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 290
  • София
Елице, ще звънна да запазя масата днес по някое време. Последно - в неделя, 14.30? Ако някой няма да може само заради неделята, да казва, защото аз така или иначе съм най-несигурна от всички и не е нужно да се съобразявате с мен Peace

Оф, нещо не ми се работи и май ще си бия камшика рано-рано Whistling

Весе, я кажи какви ги разправя Стелито, някой бисер да споделиш  Laughing

# 291
  • София
В неделя съм на линия  Hug
Нямам време да пиша, но довечера ще гледам да седна като приспя децата.

# 292
  • Разград
Ох, много си ми е добро детето, обаче криза някаква изживява, постоянен страх да не я изоставя, не ми дава от стаята да изляза и все след мен ходи като паленце. Заиграва много, ама все да съм покрай нея. Но и инатец си проявява де, все наобратно ще направи на това, което й казвам  
Все едно за Никола пишеш, Цеце. Направо ме подлудява. И мен, и баща си. Баща му много се нервира и се ядосва, а аз се опитвам да му говоря, да обяснявам, ама кой ме слуша.

# 293
  • София
Резервирах вече Кръглата маса за неделя в 14.30. Ако се наложи промяна, няма да има проблем да звънна пак  Peace

# 294
  • Хасково
Здравейте маменца!!!
Цеце Hug радвам се, че не ни забравяте  bouquet
Ами ние сме в трескава подготовка за яслата. В понеделник е първия "учебен" ден за моето мишле Confused Толкова ми е странно, тъжно и същевременно едно приповдигнато такова....
Направихме суха тренировка в неделя (оставих я на една комшийка за 3-4 часа), много е слушала, играла си е, не ме е търсила, но... не са успели да се нахранят, та това ми е най-сериозното притеснение за сега. Освен АЗ никой друг не може да я нахрани.
Ходила е с ръце пред устата и е ръмжала срещу леля Петя (комшийката) - "Аууууу, аз Кучо Ъчо (Кумчо Вълчо), аз няма ям супа" Joy
А относно бисерите й: сега е на вълна нецензурни думи #Crazy Попива всичко от братовчед си. УЖАС Shocked
Иначе си ви чета редовно, но нещо не ми се пише (рядко имам какво да кажа). Целувам ви!
Стискам палци на Галето, Дианка и Сладурка, да приемат дечицата в ясла! Peace
На Ренито и на Дита да си намерят работата-мечта Hug И на всичко останали по много  Hug и  Heart Eyes
До скоро

# 295
Привет мацки,

Ели==  Tada  party006 baloni !
снощи гостито мина супер, до късно се веселихме, приспахме дребньо и айдеее по-спокойно вече, ама мъжете си подвикваха, че нали мача гледаха, абе лудницата беше пълна.
Това мойто не му се яде, пак да отбележа, яде, яде и плюе където свари, кефи ли го, незнам, ама ме притеснява малко.Снощи примерно нищо не яде, нито АМ пи, странно.
От време на време се пипа към стомахчето нещо, питам го:Боли ли те:? Казва, не.
Може и памперса да му е стегнат, знам ли и аз.А е жизнен и весел.
За неделя ще гледам да се класирам за "Пица-за Елица"
Вале - верно си е че жената може да откаже плътските удоволствия за един масаж, почесване, шопинг или кафе с приятелки  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и още много други.....
нещо имах още да кажа, ама се разсеях....до по после.... Simple Smile  Hug

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 12:02 от Galaxy_26

# 296
  • София
Ели, честит рожден ден, мила-
много здраве, късмет и усмивки!

Хубаво изкарване и да покажеш снимки  Hug

Ще пиша по-късно, че имам работа, целувки на всички  Heart Eyes

# 297
Хелоу мацките, и аз да се класирам до края на темата. Ми то май чесането си ни остана  Grinning. Ние бачкаме до полуда, от днес започна рекламната ни кампания. Дано съберем повече курсисти, че да не отече тази година работата с тая пуста криза.
За неделя ще съм на линия за пица.
Дара не ходи на ясла от вчера и е на антибиотик. Тая пуста кашлица цяло лято не мина и в крайна сметка секретът и е стигнал до дробчето. Трябваше да прегазя всичките си принципи за недаване на антибиотици, защото хомеопата е в дълга отпуска и няма за кога да чакаме. Иначе е весела, играе, пее. Вчера имаше апетит, днес не толкова. Много ме е яд на тая работа, ама да ми се оправи детенцето, пък ще видим.
Ели, честит рожден ден. Да си здрава и щастлива.
Днес и нашия тати е рожденик, вчера пък имахме годишнина от сватбата. Цели осем години. Не ме бива по почерпките, така че все едно че съм почерпила.

# 298
Ели, ЧРД! Да си жива и здрава! Много усмивки, щастие и успехи!

Весе, не се тормози излишно  Peace Цял живот съм била злояда - фотосинтезирах си докато станах на 17 години. Но пък после като ми дойде музата  ooooh! Остави детенце и не я гони с паницата, ще има обратен ефект. И аз бих се притеснила много ако Лена спре да се храни (не че сега яде по много), но знам, че дете на което се предлага храна и да е умряло от глад няма. А и в яслата като види, че другите деца ядат може да й дойде апетита  Peace

Марианка, съжалявам за Дара  Confused Лена от петък късно вечерта е със силна хрема и в събота ни казаха, че й е леко червено гърлото. Лекарства не пи никакви освен капки в носа и от сирепчетата на д-р Тайс. Пуснах я на ясла чак днес. Дано изкара поне до края на другата седмица.
Не се обвинявай за хомеопатията, така се е наложило, никой на иска детето му да е болно и да се тъпче с лекарства, но щом е слазло към дробовете по-добре да действате по-ударно  Hug

Моето чедо с речниковия запас е до никъде. Най-голямото ни постижение в интелектуално отношение е, че като се изака идва и казва "аки"  ooooh!

Бегам да поработя, че днес ще изляза по-рано. Викат мен и още доста комшии в полицията  Crazy Представяте ли си - еднасъседка подала жалба срещу всички в блока  ooooh! Побърка се този народ  Joy

# 299

Общи условия

Активация на акаунт