ама продължавам десутрин като оставя Ема на яслата, прибера ли се направя кайвето и пускам jobsА
при нас нещата си вървят нормално с малко реване и/или мрънкане сутрин, но бързо и минава и влиза в час
ама продължавам де
Ходиха да й сменят едни маратонки, дето ги купих вчера, за 1 номер по-големи, возили се в трамвая за две спирки, голяма радост - ще слуша не, ами.....Ама като се прибраха в къщи и взе да му се катери по главата и една вилица не можа да бодне от вечерята, другояче май си мислеше вече
Иначе направо ме изумява с приказки, вече си разговаряме почти свободно, от няколко дни си говори и от първо лице. И само мели и ми надува главата
Абе аз не съм в ред сигурно, но още 3 сватби останаха и вече ще си почивам повече /това на въпроса на Арабела. Гале, идва си детегледачката, но тя е до 14ч./ Направо не мога да повярвам, че толкова нещо е зад гърба ми, в началото на сезона дори и не можех да си представя как ще се справя с толкова много ангажименти, но ето че му се вижда края вече. Е, ако капне някоя и друга сватбица още, няма да отказваме, я
Ама да си призная, и аз заменям секс за едно хубаво почесване. Голям кеф! 
Имам идея къде може да се намери, да ти купя ли и на теб, ако открия? Сигурно още утре ще отида да поверя /не че си нямам и друга работа/. Ш'ти звънна, да знаеш 
А ти настина трябва да понамалиш темпото,но как не знам..че трябват и парички верно,стискам ти палци да се справиш
А какво е БНД? Не,че не се сещам,но е често срещано из форума и само тая абравиатура не можах да си я преведа.

радвам се, че не ни забравяте 

Попива всичко от братовчед си. УЖАС 
И на всичко останали по много
и 
!
и още много други.....
. Ние бачкаме до полуда, от днес започна рекламната ни кампания. Дано съберем повече курсисти, че да не отече тази година работата с тая пуста криза.
Цял живот съм била злояда - фотосинтезирах си докато станах на 17 години. Но пък после като ми дойде музата
Остави детенце и не я гони с паницата, ще има обратен ефект. И аз бих се притеснила много ако Лена спре да се храни (не че сега яде по много), но знам, че дете на което се предлага храна и да е умряло от глад няма. А и в яслата като види, че другите деца ядат може да й дойде апетита 

Представяте ли си - еднасъседка подала жалба срещу всички в блока
Побърка се този народ
Препоръчани теми