Клуб "Парфюмен Ценител" 22 - Любими аромати Calvin Klein

• 43 707
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
  • някъде под слънцето...
ха - стискам и аз палци, защото и двата са особняци......абе швейцарец парфюм да ти направи[/size] Mr. Green
Bastet    bouquet
Утре след работа 6те мина да си ги взема....
Ни6то 4удно от мерак  да  ги пробвам оте преди да съм излязла от по6тата Mr. Green

# 256
Да се похваля. днес имам съоб6тение за пратката  от фраганса която 4аках.... За съжаление тук се вземат на следва6тия ден, не знам как 6те изтърпя до утре...
4акам бандит и фракас... и двата на сляпо...
sl, мисля че това е най-подходящия момент да изпиташ душевен оргазъм от очакването. Това са два....... думи не намирам да ги нарека и все пак, два покъртително готини аромата заслужаващи чакане с години. Особено Бандит. той е една от най-големите ми ценности. Много го пазя, а мен ме знаят като непазеща парфюмите, а разхищаваща ги с палеща страст. Mr. Green

Честити нямам търпение да разкажеш, да се хвалиш! Hug

Сега да ти кажа, не те съветвам да ги пробваш двата едновременно. Пробвай първо Фракас. По носим е и по-мек. Бандит остави сам на ръката без никакъв друг дразнител. И не бързай с определянето им. Почувствай ги, те ще ти се отплатят.

# 257
Привет, уханни   bouquet  
Мимс, Денси, Господ с аромати да ви дарява ... Днес за пореден път тествах Comme de Garsons 2 - този път много смело ииииииии ... да, видях и Паломата, видях и цялата му шармантност, чух и известна доза тайнственост  .... не се и надявах да ме споходи такава радост   bouquet  
Отчет за тестовете от последните дни (да ми се не надява човек - поразбудих се, определено) -
Must на Картие - от известно време съм почитателка на бранда, та рекох си да пробвам ... пък и тук си говорихме за него. Богат, бих могла да го нося и в жега, с френски финес, макар и с наличие на сладост, леки острички върхове, но и солидна база. Ще се имаме. Да.
МаДаме на Готие - по-добре да не пиша. С нищо не ме докосна.
Passenger for Women на S.T. Dupont - не е лош, но не е и нищо особено.
Благодаря да се връща! Hug Хареса ти нали Comme de Garsons 2? Дошъл е явно подходящия момент да ти се разкрие в цялата си прелест. Няма начин той е толкова твой или поне така ми се струваше на мен. Embarassed
Пиши за Мадам, моля те винаги ми е интересно да чуя мнения за този ексцентрик.  bouquet

# 258
  • Варна
Асса, радваш слуха и парфюмната ми душичка  Hug с това, което казваш за КдГ2. Знаех си, че ще го оцениш  Grinning
Другите описани от тебе усещам по абсолютно същия начин.
А как се развам, че си се "пробудила", с удоволствие те чета   bouquet

sl, нямам търпение да дойде утре и да разкажеш  Grinning С Бандит се познаваме и хич не се харесахме, друга истинска дама му се радва сега. На мен ми е много хард, повече отколкото мога да понеса.

# 259
  • някъде под слънцето...
densi, Mims-Mims
   bouquet  bouquet
Утре 6те разказвам...  а до тогава само 6те си ме4тая и възди6ам  Grinning
По принцип до сега не бях купувала непознати аромати от сайт, обикновено  влизам тествам, , после пак,  докото си допаднем или категори4но отпадне..., а и имах късмет да улу4а Голямто 4акане...., но важно е 4е пристигнаха

# 260
  • Варна
Ха-ха, да, голямото чакане при мен съвпадна с ето това:

Е, дойде най-накрая  Whistling, стуваше си чакането  Grinning

# 261
  • някъде под слънцето...
Mims-MimsС мерак да си го пръска6

# 262
  • Варна
Мерси  Hug
Веднага го употребих брутално  Mr. Green
За мен е един по-нежен Будоар с канелено-цитрусова насоченост. Мек, изящен. Направо предвкусвам какъв кеф ще е в леко по-хладно време  Heart Eyes

# 263
Мимси честит да ти е. Hug  bouquet
Аз също ще го пробвам в по-хладно време. Че в една зверска горещино не го оцених май подобаващо. Но съм сигурна че е от моите, а пък щом казваш е  по-лек Будоар това ме кара непременно да му обърна специално внимание.

# 264
  • София
Здравейте!  Hug
Мими,пристигна ми Сабиата.....  Heart Eyes ммммммм мирише основно на Ирис и Ванилия,много сладко,не се променя и развива но е много хубава като сладкиш.Според мен е момически,лесен за харесване.  Grinning

# 265
  • Варна
Здравейте дами!!! Аз все се вра там дето не ми е работата, ама ме е обзела една парфюмна страст напоследък.Получих оферта от фрагрансеx за намаление от 10 %  което можело да се ползва до 15 септ заедно с безпл доставка и реших да попазаря та срещнах ето това
http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_D-am-sid_ … TW__products.html
и понеже си харесвам свежи и плодови дали ще ми хареса или е труден да харесване. Траен ли е?

# 266
Във Фрагранс може да се ползва само един талон за намаление - тоест ако имаш 10% намаление, не можеш да имаш безплатна доставка.

# 267
  • Варна
Във Фрагранс може да се ползва само един талон за намаление - тоест ако имаш 10% намаление, не можеш да имаш безплатна доставка.
Want both Free Shipping Plus 10% off? Simply order over $59 in the USA with coupon SCHOOL and get both!
това пише в офертата според вас не означава ли ,че може и двете неща да се ползват

# 268
Want both Free Shipping Plus 10% off? Simply order over $59 in the USA with coupon SCHOOL and get both!
това пише в офертата според вас не означава ли ,че може и двете неща да се ползват

Ако си в щатите и имаш този купон, да Peace

# 269
Означава, но само за доставка на територията на САЩ и за сума над 59 долара ( over $59 in the USA )

Общи условия

Активация на акаунт