ЮНОШЕСКИ АРТРИТ-3

• 142 547
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
изследванията които на нас ни направиха за енбрела са:за туберкулозата е проба за Манту/прави се в тубдиспансера/,ренген на бял дроб и сърце,хепатитни маркери,гърлен секрет,ревматоиден фактор,ПКК,ДКК,СУЕ,CRP.ASAT.ALAT

# 376

а кои ви е лекуващ лекар и задължителни ли са тези изследванията.

# 377
ние ходим в при д-р Стефанов изследванията ни ги направиха в отделението,ние си направихме Мантуто.За туберкулозата мисля че са задължителни защото ни ги искаха когато подадохме документите в здравната каса.

# 378
благодаря ти отново stefieli  а някои пробвал ли е да лекува артрита с минерални камани и какви други помощтни неща давате освен стандартното лечение.
http://mineralikristali.blogspot.com/2010/03/1.html

# 379
друго лечение не сме пробвали освен диета която си я спазваме стриктно,лятото ходихме на кални и минерални бани.

# 380
Стефиели,а каква е вашата диета?Аз давам коластра,вечерна иглика,коприва ,рибено масло,витД,КОКСАМИН киндер,сок от ананас когато мога,ограничих животинските мазнини и сладкото.Живо се интересувам от подходящ хранителен режим.Просто това правя цял ден-готвя и се грижа за малкия.Поне искам да го правя правилно.

# 381
  • София
мами а някой от вас пробвал ли е хомеопатия за дечицата си?

# 382
Ходихме на това изследване за туберкулоза но лекаря които прави пробата много бързаше и само каза че е отрицателна и че това бил по-добрият вариант.Предишният ден бяхме на преглед при много добра вирусолошка щото хванахме грип.Тя също погледна пробата на ръката му и каза точно обратното че е хванала много добре ваксината.Нещо някои да знае по въпроса,кои вариант е по-добър и как да разберем кои е прав.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 19:16 от венци

# 383
Много задълбаваш,ако изобщо не е регирал със зачервяване-не е добре,ако е реагирал твърде бурно-т.е.голямо зачервяване,оток и т.н.-пак не е добре,но щом д-р казва че всичко наред-вземаш бележката със всички възможни печати и номера и бягаш.При нас от НЗОК в Търговище последния път ми искаха и скала за оценка на заболяването,която трябва да направи ревматолога.Останалото е както при другите

# 384
Здравейте, мами и татковци!Ето ни и нас на линия.  Пиша с един голям призив. Следете непрекъснато очите на дечица! Ние за една седмица след изкаран някякъв вирус-без температура едва не изпуснахме едното око. Детето почувства замъгляване и главоболие и спешно отидохме на очен лекар.Оказа се ,че очното налягане е почти 50 и има реална опасност от  ослепяване. Зеницата не се разширява и се наложи спешен лазер на окото. Направиха няколко дупчици в ириса, за да може очното налягане да изтича и да спадне. След това на другия ден правиха и инжекция в окото, за да може да се разкъса уплатнението на зеницата и тя да може да се разширява, после още една. Голям шок за детето, но спасихме окото, а бяхме ходили на очен преди месец и малко. Тогава всичко беше добре и дори не слагахме никакви капки. Това е одисеята ни, беше много страшно. Явно след всяка хрема трябва да се тича на очен.Поздрави и много здраве на дечица!

# 385
Здравейте,отговрям на запитването за лечение на артрита с хомеопатия. Почти от самото начало на заболяването се обърнах към хомеопат, и досега с някои прекъсвания се лекуваме с хомеопатия. Какво да кажа? За вирусните заболявания,грип,настинки и др. съм много доволна. Не че артрита не се влияе,но изисква много време и търпение,а ние не винаги имаме време да окаже хомеопатията влияние. Хомеопата иска да спрем и енбрела,за да няма никакво подтискане на заболаването,но аз все още немога да се реша.Пробвах за 1 месец,но постепенно детето се влоши,намах куража да изчакам още.Като го заболи нямаше адекватен лек. Ние обаче сме с много сериозна форма и при нас нещата са много трудни. Вие сами си решавате с какво да лекувате детето,но съвете ми е ,ако отидете при хомеопат,той да е най-добрия който можете да намерите и да си разбира от работата, иначе самозвани хомеопати има много. Ако сте от София съм чувала за д-р Гълъбов,той има опит с детски артрит. Иначе съм с две ръце за даването на добавкирние пием коластра , водорасли и мастни киселини от 6 години и му се отразяват много добре. Също така много рибено масло. И преди го давах,но от форума на Пинки се запалих много и увеличих дозата. Взела съм и ензими по негова препоръка,но още не съм се решила да ги дам  newsm78. Надявам се да съм помогнала. Успех. Нека накой ако е давал на детето си ензими да ми пише. Благодаря.

# 386
Зойор,аз много се навих за ензимите,но прочетох състава на Енбрела-състои се от 2 човешки белтъка!От една страна протеолитични ензими ,а от друга белтъци който все пак са чужди за организма.Не смея да не би да се неутрализира действието на Енбрел.Пивка,благодаря за предупреждението,важно е да се знаят тези опасности.Аз мога да разкажа за премеждията ни с остра форма на остеопороза през 2009г

# 387
valski* разкажи!

# 388
Здравейте,може ли някой да ми каже от коя аптека с протокол мога да взема Енбрел.Защото няколко  аптеки ми отказаха независимо че работят със скъпо струващи лекарства.

# 389
В аптеката на спирката на военна болница.

Общи условия

Активация на акаунт